derneðe üye kaydý olanlara cep tlf mesajlarla tüm etkinlikler iletiliyor
derneðe üye kaydý olanlara cep tlf mesajlarla tüm etkinlikler iletiliyor
Mahmut Çilkýz yarýn kahvaltý var ve ben üyeyim ama daha mesaj falan gelmedi, ben siteye yazmasam bazýlarýnýn haberi olmayacak.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Dürüme 15 saat kaldý.
müsllüm ammi bugunden bi þey yememeye baþladý yarýn kimseye nohut kalmayacak....![]()
Ne bugünü iki gündür yemiyorum.
Yeeeeyttt....!! Bu ne biçim etkinlik ya!.. 3 kavurma, yarým nohut (Gitmeye yakýn aklýma geldi.. Nohut az kaldýðý için yarým dürüm), 1 büyük bardak zahter, 2 büyük bardak tarçýn, 4 büyük bardak çay ve 1 sürahi su içtim ve AÇ KALDIM.. Müslüm abi ve Mahmut ÇÝLKIZ bana yiyecek,içecek yetiþtirmek için koþuþturdular ve hatta beni yatýþtýrmak için davul zurna ekibi dahi çaðrdýlar ama; bu gene de benim aç kalmama,singirlenmeme manidar teþkil etmezz... Þikayetçiyim... Hýncýmý Bursa gezisinde çýkartacaðým...![]()
3 kavurma yarým nohut 1 büyük zahter 2 büyük tarçýn 4 büyük bardak cay bir sürahi su içmiþ arkadaþ ve hala aç..kýtlýktanmý çýktýn ...yada 1 hafta dýr sýrf bugun için yemek falan yemedinmii.bizim nizip te buna baþka bi þey derler ama neyse...![]()
Evet doðru; sýrf bugün, kavurma-nohut ikilisini sine-i iþkenbeye çekmek uðruna, sabah kahvaltýsýný dahi hafif yapmýþtým.. ve hala açýmm..![]()
el insaf vicdan.....allah yardým etsin....dernek senýn sayende iflas edecek...![]()
hidayetcigim müslüm abi ve ben sana yedirmedik acý arnavut biberi yedirdi.
Ya unuttum.. 4 bardak ta ayran içmiþtim...![]()
Mahmut kardeþim.. Arnavut biberini az yiyeyim diye vermiþtin amma ters tepti..![]()
Mahmut sensiz dürümde gitmiyor be kardeþim.
Þaka bir yana...
Emeði geçen ve canhýrýþ tüm gücüyle uðraþýveren baþta Müslüm ve Mahmut abilerime..
Dernek çalýþaný tüm yönetici arkaþlara, ta uzak ilçelerden gelip bizi onurlandýran deðerli hemþehrilerimize..
Ve bu olayý ýnternet ortamýnda bizimle paylaþýmda bulunan forum yöneticisi yetkili arkaþlara çok çok teþekkür ederim..
Unutulmaz bir gündü...![]()