6-0, 4-0, 3-2, 4-3
doðru bunlarý 6s tarih olarak yazdý hemde altýn harflerle![]()
6-0, 4-0, 3-2, 4-3
doðru bunlarý 6s tarih olarak yazdý hemde altýn harflerle![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ
IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL. CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM,
SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM.
1905 TE DOGDU ASKIMIZ , SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ, CIMBOMBOM FEDA
OLSUN SANA CANIMIZ...
![]()
arkadslar agir konusmayin gye karsi bakin banada dokunuyor haa::)))
ziya sendemi gs lisin kardes..
ziya sen bizi boþ ver kardeþbiz yolumuzda gidiyoruz benim her þeyden önemli olan fenerbahçe nin ben bile bu sezon þampiyon olmasýný istemiyorum sen merak etme
![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
memet allah askina daha sampiyonlugumu dusunuyosun)insallah ligi:10 sirada bitirirsiniz ne diyelim,,,
ziya biliyoruz þampiyon olamayýz ama gerçekten bu durumda birinci veya ikinci olsak veya öle bi þansýmýz olsa asla istemezdim çünkü bu kadroyla ve bu teknik yönetimel hiç bir þey olunmaz...
þükrü o zaman senden cevb alalým![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mehmet kareþ neden hemen ümidi kestin ya sabret her þey olabilir zaten baþarýsýzlýðýmýzýn tek sebebi ümitsizlikle bakýþýmýzdýr
þükrü bu ümit kayýp etmek deðil gerçektende hiç umudumuz yok ama hem olsa bile inþ. olmaz...
çünkü ne bu kadroyla bir baþarý yakalanabilir nede bu teknik kadroyla takýmda temellli bir deðiþiklik lazým...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ben sadece benim olduguna inanmýyorum bir çok fenerbahçe taraftarý böyle düþünüyor çevremdeki herkes...
saygýlar![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ziya biliyoruz þampiyon olamayýz ama gerçekten bu durumda birinci veya ikinci olsak veya öle bi þansýmýz olsa asla istemezdim çünkü bu kadroyla ve bu teknik yönetimel hiç bir þey olunmaz...
bu yazýnda sana katýlmadan edemiyecem. bu kadroyla ve bide karný doymuþ futbolcularla bu iþ yürümez inþallah son 5 haftada yüzünüz gülerde sene avrupa hayaliniz olur![]()
ben onu bunu bilmem ben im oðlum doðduðunda ilk galatasaray elbisesi giydi