![]()
Karkamýþ ilçesinde ilk tören saat 09:30’da Hükümet Konaðý önünde Atatürk Büstüne çelenklerin sunulmasý ile baþladý. Daha sonra saat 10:00’da Hamza Yerlikaya Kapalý Spor Salonunda yapýlacak kutlama programýna geçildi. Törene Karkamýþ Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Garnizon Komutaný Türker Þahin, Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan, Kurum Amirleri, öðrenciler ve vatandaþlar katýldý. Ýlk olarak Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Garnizon Komutaný Türker Þahin ve Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan öðrencilerin ve vatandaþlarýn Bayramýný kutladý. Programa þiir sunumu, Etiler ve Kocatepe Ý.Ö.O öðrencilerinin hazýrlamýþ olduklarý gösteriler ve folklor ekibinin sunumu ile devam edildi. Minik öðrencilerin yapmýþ olduklarý gösteriler büyük bir coþku ile izlendi. Kompozisyon, þiir ve resim dalýnda dereceye giren öðrencilere ödülleri Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Garnizon Komutaný Türker Þahin, Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan ve Milli Eðitim Müdürü Vahdettin Alýcý tarafýndan verildi. Ýlçe Kaymakamý Sayýn Sinanoðlu yaptýðý açýklamada “Tarihimizin en önemli günlerinden birini yaþadýðýmýz bu günde, geleceðimizin garantisi olan minik yavrularýmýzýn bu gününe ortak olmanýn sevinç ve onurunu bir arada yaþýyorum ,bu vesile ile çocuklarýmýzýn ve tüm halkýmýzýn bayramýný kutluyor, baþta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaþlarýný ve þehitlerimizi rahmetle anýyorum.”dedi. Program geçiþ Töreni ile son buldu. Program sonrasý bir grup öðrenciyi Makamýnda kabul eden Kaymakam Sinanoðlu makamýný temsili olarak Þirin Özdemir isimli öðrenciye býraktý. Temsili Kaymakam Þirin Özdemir Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan’ý arayýp Ýlçeye bir Çocuk Parký yapýlmasýný istemesi üzerine Belediye Baþkaný baþka bir istekleri olup olmadýðýný sorup park için en kýsa sürede çalýþma baþlatacaðýný söyledi. Daha sonra öðrencilere kitap hediye eden Kaymakam Sinanoðlu öðrencileri makamýndan uðurladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...