Müslüm ammi ve tarhan kardeþim Felsefe ve diger kardeþlerimle bir görüþün c.tesi gelemeyen olursa ona göre ikili ekip kuralým.Selamlar
Müslüm ammi ve tarhan kardeþim Felsefe ve diger kardeþlerimle bir görüþün c.tesi gelemeyen olursa ona göre ikili ekip kuralým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
böyle güzel etkinliklere bizimde katýlma imkanýmýz olsa keske
NÝzipliler, bekliyoruz .selamlar
meterolojinin verdiði habere göre 2 -3 mayýs günleri bursa ve uludað çevresinde aþýrý kar yaðýþý bekleniyormuþ...mecbur kalmadýkça dýþarý çýkmayýn diyordu, nolur nolmaz bence siz gelin bu geziyi iptal edin![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ÝBOOOOOOO lo çok özledik gelin ya.selamlar
fatih abi, gelin demesi kolay...ama sen tecrübelisin biliyorsun bekarlýktaki gibi kolay olmuyor![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çýkacaðým benle gelmek isteyenler adýný yazdýrsýn. Liste aþaðýda.
Müslüm Akpek Þoför,sürücü .
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hakikaten kaç kiþi gelecek bir netleþsinde ona göre yer yatak ayarlamasý yapalým
Mahmut en geç çarþambaya kazak erkek sayýsý belli olur.
biz ancak pazar günü gelebiliriz.
Büyük bir ihtimalle 5 veya 6 kiþiyiz.
Osman Demir Istanbul
Ýsimler yazýlýrsa daha güzel olur felsefe kardeþim ptesinden cumaya kadar zaman var inþallah.Bu iþte bir birimizi iteklersek çok hoþ olur arandým aranmdým mazereti kabul etmiyoruz.selamlar
Eðer kimse ctesi gelmeyecekse ben motorla gideceðim.
En geç perþembeye kadar cumartesi gelen sayýsý belli olursa eksik yastýk ve battaniye iþini hallederim, sonra ismini yazdýrmayan cezalý koðuþ nöbeti tutar ona göre.