RESÝMLERÝN DÝÞE DOKUNACAK CÝNSDEN OLANLARI BUKADAR SEVGÝ VE SAYGILARIMLA
eee o zaman sýra orhan abimizde ondaki fotograflarýda bekliyoruz, e sonra karar veririk artýk kimin fotolarý daha güzel. :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
METAL KARDEÞ ORHAN KOÞTURMADAN RESÝM CEKMEYE ZAMAN BULAMAMIÞTIR
ilk sayfadaki resimler haric diðerlerini hiç beðenmedim içimiz dýþýmýz protokol oldu çünkü halk olmaz ise protokol da olmaz
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Abi ilgine teþekkür ederim. Resimler festivalin tam bir özeti olmuþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alp27 kardeþ teþekkürler...
orhan abi ne varsa yine sende var hadi enfes fotoðraf sanatýnýn baþyapýtlarýndan bir iki tane eklesene....
Þööllleeee Nizip uþaklarýnýn teyzalarýmýn ammilerimin bizim cemaatin yav ne fazla söyletisin abi Niziplilerin iþte....(abi protokol olmasýn haaa!!!!)
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Hakkatten hep protokol resimleri olmuþ.Hani halk adamý olan benim resmim niye yok.Çok ayýp valla nasýl adamsýnýz siz yaf.Ýçimden birden size comcomlar diyesim geldi. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
bu festilav gercekten çok güzeldi her yönüyle ama en güzelýde bakanýn halay çekmesý ve zara muhmeþem konseri Nizip halký tarafýndan cok sevýldý bunun devamý beklerýz iþallah seneye ayný güzelýgý tekrar görmeyý allah nasýp eder emegý gecen herkesten allah razý olsun
bu festilav gercekten çok güzeldi her yönüyle ama en güzelýde bakanýn halay çekmesý ve zara muhmeþem konseri Nizip halký tarafýndan cok sevýldý bunun devamý beklerýz iþallah seneye ayný güzelýgý tekrar görmeyý allah nasýp eder emegý gecen herkesten allah razý olsun