23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý nedeniyle hazýrlanan “ Öðrenciler Resmi Makamlarý Temsili Programý” dün Nizip Belediye Baþkanlýðý, Nizip Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü makamlarýna yapýldý. Atatürk Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Makamýnda, Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu 8. sýnýf öðrencisi Zeliha Nida Kýlýç Belediye Baþkanlýðý makamýnda, Mehmet Niyazi Marufoðlu 7. Sýnýf öðrencisi Pýnar Öztürk, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü makamýnda ve Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim Okulu 8. sýnýf öðrencisi Elif Daðlý ise Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü makamýnda temsil olarak protokolü temsil ettiler. Okul müdürleri ve her okuldan gözlemci olarak seçilen öðrencilerle birlikte makam koltuklarýna oturan öðrenciler yapýlmasý gereken konular hakkýnda talimat veridiler. Çiçek götürmeyi unutmayan okul öðrencilerine ise çeþitli hediyeler verilirken Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ öðrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýný kutladý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...