bende sasýrdým sunu unutmamak lazým neyin nerde insan saglýgýna faydalý olacagýný bilemeyiz
bende sasýrdým sunu unutmamak lazým neyin nerde insan saglýgýna faydalý olacagýný bilemeyiz
Yarýn sabah çekirdek yutmaya baþlayacaðým, eðer akþama benden mesaj gelmezse siteye bilinki yoðun bakýmdayým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Allah'ýný seversen sen yutup mutma Müslüm abi.
Daha yaþýn genç, yazýk olmasýn sana sonra.![]()
22.04.2009 yani bugun tarihli Zaman gazetesinin Zeytin Çeðirdeði ile ilgili haberini okuduktan sonra hemen akabinde ,
Bana zeytin çekirdeðinin faydalarýný anlatan Þ.Urfadaki Hasan abiyi telefonla arayarak zaman gazetesinde çýkan habere göre zeytin çekirdeðinin zararlý olduðunu söyledim.Bu haberin internette kimliði belirsiz bir kiþi tarafýnda yollanan bir maille herkese ulaþtýrýldýðýný söyledim.
Ve benimle ayný þunlarý paylaþtý. Zaten bende bu haberi bana gelen bir maille 2 yýl önce öðrendim.Ve kendim denedim fayda görüncede bunu tanýdýk dostlarla paylaþtým.Ve bugüne kadarda kimseden bir þikayet duymadým dedi.
Yani benim son olarak diyeceðim þudurki; Zaman Gazetesinin bu haberine göre bende þüpheye kapýldým vede zararlý olabileceði kanýsýna vardým.Bu yüzden bunu biraz geçte olsa saygýdeðer üyelerle vede misafirlerle paylaþmak istedim.Umarým beni mazur görürler.Yinede zeytin çekirdeðini kullanýp kullanmamak siz deðerli üyelerin takdiridir.Bunada saygý duyuyorum.
Ýþte haberin linki
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...nlere-kanmayin
çekirdeði tüm yutmayýn kýrýp yutun bide öyle deneyin..iyi olursa müslüm ammi haber ver bende baþlayým...sen 3 5 gün dene faydasý oluyorsa baþlayým..
Ben bu sabah baþladým çekirdek yutmaya ama kaç tane yutacaðýmý bilmediðimden 10 tane yuttum, 2 saat oldu ama hala bende bir deðiþiklik yok, öðleye doðru bir 10 tane daha yutacaðým, yine bir þey olmazsa akþama 10 tane daha yutacaðým, yalnýz þöyle bir durum var ben bu kadar zeytini yersem dokunmazmý çünkü çekirdeðini yutmak için zeytini parçalamak gerekiyor, parçalayýnca zeytinin dýþýný atmaya kýyamýyorum ve onuda yiyorum, bakalým ne olacak bana.
Baþýma birþey gelirse sorumlusu Mustafa Kanaldýr.
O kadar yutulmaz zararý olur.Günde 5-6 tane yut![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
vucudunda zeytin agacý cýkar sonra güm diye gidersin allah korusun)
yan etki yapsasýn sonra..
Midemde gürültüler baþladý.
Arkadaþlar, özellikle Müslüm Akpek sana diyorum.
Bak burada bu konu ile ilgili taze haberi dün yazdým. Bu haberi oku öyle davran çekirdekleri yutmaya.Zaten baþýmda yeterince dert var birde senle uðraþmayayým.Sorumluluk kesinlikle kabul etmiyorum kamuoyuna saygýyla duyrulur.
Vallaha Mustafa bunu dün söyleyecektin þu an 10 tane çekirdek midemde savaþ veriyor, ara sýra sancýlanýyorum, belkide akþama çýkmam.
Tamam Mustafa baþka yutmam ama yuttuklarým yetti zaten.