al iþte çocuða haber anlatmaktan sa deveye hendek atlat :-))))
gölge huzeyfe gölge o
al iþte çocuða haber anlatmaktan sa deveye hendek atlat :-))))
gölge huzeyfe gölge o
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
iyi yapmýþsýn gezmekle görmek le orhan kardeþ bir gün bu kardeþini de hatýrlada birazda beni gezdir,bir yazý geçirdin zeugmda ama bana bir mangaldan bir þiþ bile yidirmedin alacaðýn olsun.... :-).
Abi emrin olur ,baþým üstüne.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
önüne gelene emrin olur diyon orhan abi.BENCE SEN BÝ KEBABCI AC SÜRÜMDEN KAZANIRSIN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bir zamanlar bana da demiþti,taþbaþý gezdireceðim diye....)
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
sevgili dostlar buraya yazmam nekadar doðru bilmiyorum amma BÝLDÝÐÝM ÞU KÝ ORHAN KARDEÞÝM KADAR GÜZEL ÝNSAN ÝÇÝN BEN SÖYLENECEK ÝFADE BULAMITORUM BU KADAR FEDAKAR SEVGÝ ÝÇÝN BU KADAR ÖZ VERÝLÝ ÝNSAN ÇOK AZ BULUNUR.SEVGÝLÝ NÝZÝPLÝLER VE SEVGÝLÝ NÝZÝP COM ÜYELERÝ KARDEÞÝMÝZE DÖRT ELLE SARILALIM
BEN GÜZEL ALLAHIMIN BANA BÖYLE BÝR DOST VERDÝÐÝNE GÜNLERDÝR HAMDÜ SENA EYLÝYORUM.MEVLA HER BÖLGEYE SENÝN GÝBÝ BÝR DOST VE SALÝH BÝR KARDEÞ NASÝP ETSÝN SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
fatih abi,
bizde seni sevik ama,sanýrým ORHAN bizden daha önde geliyor.
ama teþhisine katýlmamak elde deðil?
hele bir de sorun?orhan bey ,kimin öðrencisi?
sevgi ile kalýn.
Abilerim Allah sizlerden razý olsun,sevginize layýk olmaya çalýþacaðým. Ýnanýn sizlerde benim için aynýsýnýz. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Abilerim Allah sizlerden razý olsun,sevginize layýk olmaya çalýþacaðým. Ýnanýn sizlerde benim için aynýsýnýz. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.
Ben kimim..?
metal abi gerçekten oralar harikaydý ömrüm boyunca unutumayacagým herkezin gelip görmesini isterdtim Nizipe saygýlar
Nizip com da tanýdýgým Orhan ABÝYÝ,Gökhan abiyi,Ýbrahim abiyi(Metal),Saldýray abiyi,Fatih abiyi(Nizipli kurt),ve ve veÇOOOOOOOOKmuhterem HACI ABÝYÝ (NÝZÝP 72)VE BÜTÜN ÜYELERÝ VEDE ADMÝNÝ TANIDIÐIMA ÇOOOOOOOOOOOOK SEVÝNDÝM YAÞANSIN NÝZÝP COM VE BÜTÜN ÜYELER.
Edited by - mehmet hikmet on 06.09.2006 17:09:54
Edited by - mehmet hikmet on 06.09.2006 17:12
<div align="justify" METAL KARDEÞÝM..........BUNDAN SONRA GÖNDERÝLEN FOTOLARIN ALTINA ARKADAÞLARIN ÝSÝMLERÝNÝ YAZARSANIZ SEVÝNÝRÝM.ÇÜNKÜ HÝÇ BÝRÝNÝ TANIMIYORUM.</div
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
arkadaþlar artýk bende varým buradayým,gayri dayanamam ben bu hasrete ya benide götürün ya siz de gitmeyin....orhan kardeþ beni de unutma haa yoksa küserim......
sevgili ahmet bey bizlerde sizleri seviyoruz selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM