inþallah bu yardýmlarýn sahiplerine ulaþacaðý kanaatindeyim
inþallah bu yardýmlarýn sahiplerine ulaþacaðý kanaatindeyim
bu yardýmlar 4 yýldýr sahiplerine ulaþýyor biz bu eskileri verip naylon leðen almak için deðil sadece yerine ulaþtýrýp dua almak için yapýyoruz kesinlikle emin olunuz ki yerine ulaþacak bu iþler mebal iþidir
Konu TMD tarafýndan (13.04.09 Saat 10:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Ahmet Karadag kardeþim acaba Kargo þirketiniz ile görüþseniz % 50 indirim ile Yardýmý organize eden kardeþimþze ulaþtýrmada katký saglasanýz Bence Türkiyenin dört bir yanýndan yardým gönderecek çok insan var kargo maliyeti yüzünden sýkýntý yaþayýp hizmet edemiyordur.
Ayrýca isim ve adres verirseniz nizip dýþýndan gönderecek çok insan çýkar diye düþünüyorum.
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
adres cumhuriyet mah.muhtarý m.temel mermer nizip/g.antep tlf=0342 5181292 cep=05357670375 ahmet karadað arkadaþýmýn yazdýklarýna katýlýyorum bu konuda yardýmcý olursanýz sevinirim ayriyeten istanbuldan yolluyorlar ama malasef kargo çok tutuyor karþýlamada zorlanýyoruz saygýlarýmla
Konu TMD tarafýndan (05.05.09 Saat 13:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Güzel bir düþünce ve çalýþma...
sloganý da harika olmuþ.
"topla daðýt bitsin aðýt "
Sevgiler..
Kargo meselesini bende araþtýrýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
çok memnun olurum göstermiþ olduðunuz ilgiden dolayý teþekkür ederim
Niziplilere göstermiþ olduklarý ilgiden dolayý çooook teþekkür eder saygýlarýmý sunarým.temel mermer
ayakta alkýþlanacak bir giriþim ama malesef nizipte deðilim orada olsam bir sürü eþya bulurddum yinede niziptekilerle bir konuþayým varsa getirip teslim ederler baþarýlar
arkadaþlar korgo ile görüþen oldumu
Arkadaþlar giysi-ayakkabý-oyuncak-gelinlik-gece kýyafeti-kitap ve ansiklopedi daðýtýmý 1 haftaya kadar baþlayacaðýz eþya göndermek isteyenler lütfen biran önce göndersinler
dagýtým yeri cumhuriyet mah.yaþar sokak no=51 nizip
ihtiyaç sahipleri cumhuriyet mah.muhtarlýðýndan kart almalarý gerekmektedir daðýtým yerini gezmek isteyenleri bekliyoruz.topla daðýt bitsin aðýt
Konu TMD tarafýndan (27.04.09 Saat 11:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Cumhuriyet mah.muhtarlýðý yardýmlaþma ve dayaniþma evi adý altýnda daðýtým yapýlacak elinde raf olanlar verebilirler giysileri dizmek için gerekli tüm nizip halkýný bu hayýrlý iþ için duyarlý olmaya çaðýrýyorum.saygýlarýmla m.temel mermer
Müslüm akpek kardeþim elinizdeki eþyalarý yollayacakmýsýnýz daðýtýma baþlýyacagýz saygýlarýmla
Konu TMD tarafýndan (21.04.09 Saat 13:05 ) deðiþtirilmiþtir.
cumhuriyet mah.yaþar sokak no=51 de giysi-ayakkabý-kitap-ansiplopedi-gelinlik daðýtýmý pazar günü akþam saat 8.30 da baþlayacaktýr ihtiyaç sahipleri cumhuriyet mah. muhtarlýgýna baþvurmalarý halinde kart verilecek tanýdýk ve komþunuzda ihtiyaçý olanlar varsa yollayýn yardýmcý olalým.saygýlarýmla m.temel mermer tlf=0535 767 03 75 - 5181292 topla daðýt bitsin aðýt
daðýtým yerini gezmek isteyenler pazar günü saat 16 da gelip gezebilirler eski ve yeni giysisi olanlar cumhuriyet mah.muhtarlýðýna verebilirler.