Mahmut Hoca'nýn bende de emeði var. 1990-1991 yýllarýnda bana kuran-ý kerimi o öðretti.
Allah Razý Olsun Kendisinden. Gerçekten Güzel Bir Ýnsandý.
Mahmut Hoca'nýn bende de emeði var. 1990-1991 yýllarýnda bana kuran-ý kerimi o öðretti.
Allah Razý Olsun Kendisinden. Gerçekten Güzel Bir Ýnsandý.
SIKINTI YARATMA...!
mahmut hocama selamlar
Mahmut hocamýz gerçekten çok saygýdeger ve misafirsever bir büyügümüzdür Ýnþallah bu tür ziyaretlere haberdar oldugumuz zamanlarda katýlmak isterim
Ýstanbuldaki nizip.com üyeleri ve üye olmayan Niziplileri bir araya getirmek ve bu deðerli insanlarýmýzla tanýþmak gurbetteki bizler için bir nebzede olsa hasret gidermek oluyor.
Sitemizi takip ederseniz yapacaðýmýz ziyaretleri öðrenir sizde katýlýrsýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
vay Mahmut Hocam vay yýllar sonra seni böyle nizip com sitesinde görmek ne güzel bir duygu.seninle ayný mahallenin çoçuðuyduk kardeþin ömer ile sýnýf arkadaþýydýk beni aldýn 1975-1985 yýllarý arasýna götürdünüz bu resimlere emeði geçen herkese teþekkür ederim.eski dostumu arkadaþýmý gördüðüm için çok mutlu oldum.Saðolun varolun.
gezi resimlerini daha önce pek inceleyememiþtim.ancak çok güzel geçtiði anlaþýlýyor.
fakat ben palamuta takýldýmo kadar adamsýnýz bi adýný soramadýnýz mý?
gördüðüm kadarý ile çupiraya benziyor,yani palamutla alakasý yok.![]()
yahu hemþehrilerim siz ne yapmýþsýnýz böyle yýkýlmýþ ortalýk resmen allahým onlar nasýl bir salataydý allahým onlar nasýl bir balýktý allahým onlar nasýl sarma ve dolmaydý
vallaha bu resimlerdeki oratm vede yemekler benim ömrümü yedi 1 kilo daha zayýfladým
oralarda fýrýn yokmuydu müslüm abi çupralarý ýzgara gibi biþeyde piþirmiþsiniz afiyet olsun
altay o gördüðün modern mangal, Ýstanbulda öyle balkonda falan mangal yakarsan kendini karakolda bulurun o yüzden elektrikli mangal da yaptýk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bir þey eksikmiþ gibi geldi bana ama...
öyle deðilmi Müslüm?
arkadaþlar bu abimiz nizipte çarþýda tuhafiyeci dükkaný olan merhum hacý nuri kuzudiþlinin oðlu mu?lütfen cevap bekliyorum