Valla ne varsa silmiþ süpürmüþler.. ben gelsem kesin aç kalýrdým![]()
Valla ne varsa silmiþ süpürmüþler.. ben gelsem kesin aç kalýrdým![]()
çok güzel bir cuma geçirdik Mahmut hocamýn misafir pervereligi arkadaþlarýmýzýn sýcaklýgý kendimi nizipteymiþ gibi hissettim
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Kahve bahane, gurbette hemþerilerle tanýþma þahane.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yok biz kahve içmedik))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
müslüm abi fotograf çekerken cemaat çok sert bakýyor, turist felanmý sandýlar acaba![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
müslüm abi ve hacý murat abi ile tanýþmak çok büyük zevkti.
1995 ten beri göremedigim mahmut hocamý görmek çok ayrý bir zevkti..
dostlarla güzel bir aný yaþamak apayrý bir zevkti..
ben þahsen çok mutlu oldum...
oktay abi sayesinde ismimiz "Allah'a söz veren kiþi bu mu" oldu))
bu tür ne kadar etkinliginiz olursa beni de mutlaka götürün..
zorla bile olsa götürün...
selamlar...
MURAT ÇELÝK/Çelik Bilgisayar/Baþakþehir Çarþý
Motoru ben yokken fýrsattan istifade kurcalamýþlar, iyiki üstlerine düþmemiþ aüýrlýðý nerdeyse 300 kg, bundan sonraki buluþmalarda ben bunlarý tek tek arkama alacaðým bir daha motora binmeye tövbe edecekler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sadri Alýþýk'ýn "Turist Ömer Afrika'da filmini izlediyseniz eðer...orda çok güzel bir kare var..
hani Turist ömer bir göl kenarýnda ayaklarýný dinlendirmek için suya sokar...iki tane timsah su altýnda Turist ömerin ayaklarýný yalamaktadýr...tabiki gýdýklanýr....güler...sonra bakarki ayaklarýný yalanyanlar timsahlardýr...kaçar gider ordan....Bir müddet sonra Afrika macerasý sona erer ve istanbula döner..Bebek sahilinde ayaklarýný baðaz sularýna sokarken iki tane küçük kertenkelenin kendisine doðru yakþaltýðýný görür..ve iþte orda kahkaha tufanýný patlatýr...o kertenkelere þöyle der:Lan oðlum..biz sizin dedelerinize ayaklarýmýzý yalatmýþ adamlarýz..sizden mi korkacam...))))
...
bizimki de o misal.....motor sevdasý yüzünden 2 defa fýrata uçtum..bir defa kolum kýrýldý...bacaðýmdaki yara izi hala 1985 yýlýndan kalma...Müslüm Akpek'in motoru yanýmýzda kertenkele kalýr..)))
www.tarhanharita.net
Ramazan motor sana feda olsun, öteki kolunuda kýrarsan karýþmam ama.
Allah razý güzel bir çalýþma olmuþ,Mahmut hoca sevdiðim insanlardan biri.
O zaman sevgili Tarhan müslüm ammiden Motor sefasý yapýp Nizibe motorla gelin.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Tarhan dayanamaz o kadar yola.
Nizip'e deðil de Tahran'a bi motosiklet gezi planýmýz var...5 kiþiyiz...2 yýl önce giden arkadaþlarýmýz var...öve öve bitiremiyorlar...MüslüM Akpek Tahran'a gelirmi bilemem ama biz bu safariye gidiyoruz...
www.tarhanharita.net
Ramazan gaza getirme beni Tahran yakýn gitmiþken Çine falan uzanalým, hem sende motor yokki nasýl gideceksin millete gaz verme.