![]()
Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür yardýmcýlarý, Bölüm baþkanlarý ve Öðretim görevlileri NÝZÝP Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AKDOÐAN’A hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Nizip’e Belediye Baþkaný olmanýn büyük bir sorumluluk altýna girmek anlamýna geldiðini belirten BÜYÜKOÐLU, "Çünkü burasý her gün geliþen, büyüyen bir ilçe. Hizmetleri, sadece kendi halkýný ilgilendirmiyor, ayný zamanda çevre illeri, göçle gelen diðer insanlarý da ilgilendiriyor. Ayrýca bu þehrin yarattýðý deðerler, ülkemizin geliþmesine ve zenginliðine katký saðlayan deðerlerdir. Bu bakýmdan burasý bir marka þehirdir" dedi.
Bu nedenlerden dolayý böyle bir ilde Belediye Baþkaný olmanýn veya Meclis'te görev almanýn büyük bir onur olduðunu da kaydeden BÜYÜKOÐLU, "Bu görevler büyük bir sorumluluk anlamýna da geliyor. Arkadaþlarýma yürekten baþarýlar diliyorum" þeklinde konuþtu.
Ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AKDOÐAN, NÝZÝP’ÝN Belediye Baþkaný olarak hizmette adil olacaklarýný, tek amaçlarýnýn Nizip’e en güzel hizmeti getirmek olduðunu söyleyen Baþkan AKDOÐAN, "NÝZÝP insanýna en güzel hizmetleri, sunmak, þehrimizi kalkýndýrmak, geliþtirmek, modernleþtirmek, altyapý sorunlarýný çözmek, insanlarýmýzýn sosyal ve kültürel ihtiyaçlarýna cevap verebilecek yaþayabileceðimiz bir þehri katýlýmcý yönetim anlayýþýyla, sizlerin de destekleriyle ulaþmaya çalýþacaðýz" þeklinde konuþtu.
Ayrýca Bu güzel Aný ölümsüzleþtiren Orhan Çelik'e Çok Teþekkür Ederiz.
Fotoðraf: Orhan Çelik