** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýlkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sana ulaþamýyorum.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben zaten arabaya binmeden bunlardan izin kaðýtlarýný isteyeceðim ne olu ne olmaz, hanýmlarýn gazabýna uðrarýz falan.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ne oldu yav bunlara sesleri soluklarý kesildi daa.
Buradayýz sen merak etme.
Arkadaþlar Bu gün MENES kardeþim geldi görüþtüm Ýstanbulu OKTAY kardeþimizi aradýk konuþtuk bizim bursa olarak düþüncemiz þu; Sizlerde uygun görürseniz tabi
Ýnþallah C.tesi Bursada Buluþuyoruz dinlendikten sonra c.tesi bursa gezisi
Ulu cami
Yeþilli camisi
Emir sultan
Açýksa müze
Tophane v.s v.s
Pazar günü kahvaltý kahvaltýdan sonra hazýlýk yapýp Ulu daga çýkarýz inþallah.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
e bukadar cami türbe gezildikten sonra, daða deðil arþa bile çýkarsýnýz siz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ya Bursa metrosu 30 nisan da gelin diyor..1 mayýs resmi tatilmiþ..biz ne yapacaz þimdi...2 gün kurda kuþa yem olmayak oralarda....
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
nizipteki niziplilerden ses çýkmýyor neoldu niye korkuyorlar kinizibe gelince onlara misafir olmayýz korkmayýn nizipte akraba çok
![]()
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Bu kadar camiyi gezersem çarpýlmayayým sonra.
23 Nisan Perþembe günü Bursa'da olacam..Bu gezi planýna bi el atayým..Saat 13 gibi Mustafakemalpaþa'da olacam inþaallah....mercimek köftemiz hazýr olsun kardeþ...6 kiþiyiz ona göre)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bursa ahalisine iþkence devam ediyor ....![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"