![]()
Milli Eðitim Bakanlýðý ve Saðlýk Bakanlýðý iþbirliði ile baþlatýlan “ Beyaz Bayrak Projesi” kapsamýnda Nizip Anaokulu 2009 yýlý “ Beyaz Bayrak Beratý” almaya hak kazandý. Bununla birlikte bugün Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünde düzenlenen törenle Nizip Anaokulu Okul Müdürü Nadide Alkandaðý ve beraberinde Fatma Ataoðlu, Ahmet Ünal ve Ayþe Bozbayýndýr’a birer baþarý belgesi verildi. Standartlara uygun hale getirilen Nizip Anaokulu “ Beyaz Bayrak Beratý” almaya layýk görülürken ödülleri ise Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar tarafýndan takdim edildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar Nizip Anaokulunun Milli Eðitim Bakanlýðý ve Saðlýk Bakanlýðý’nýn iþbirliði sonucu baþlattýðý “ Beyaz Bayrak Projesi” nde baþarý gösterdiðini ve bu nedenle Okul Müdürü Nadide Alkandaðý baþta olmak üzere emek veren tüm personellerine teþekkür ediyorum dedi. Nizip Anaokulunun diðer Okullara da örnek teþkil etmesi yönünde önemli bir adým attýðýný söyleyen Kýlýçparlar konuþmalarýný tamamladýktan sonra sözü Nizip Anaokulu Okul Müdürü Nadide Alkandaðý’na býraktý. Alkandaðý “ Beyaz Bayrak Projesi” kapsamýnda almýþ olduklarý “ Beyaz Bayrak Beratý” na layýk olmaya çalýþacaklarýný belirterek duygularýný dile getirdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...