Görünüþe bakýlýrsa 1 mayýs resmi tatile yetiþecek gibi...ben uygunum..bu arada bursa taifesi gezi planýný þimdiden taslak olarak sunsun..en azýndan proðram muhtevasýný görürüz..iþi riske sokmayalým))
Görünüþe bakýlýrsa 1 mayýs resmi tatile yetiþecek gibi...ben uygunum..bu arada bursa taifesi gezi planýný þimdiden taslak olarak sunsun..en azýndan proðram muhtevasýný görürüz..iþi riske sokmayalým))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
1 Mayýs tatil olmuþ baþka bir yerde yazýlmýþtý, ama bence 2-3 mayýs yani 2 gün yeterli diye düþünüyorum, her ne kadar 1 mayýs tatil bile olsa bazý iþ yerleri çalýþýyor, en uygunu ctesi pazar 2 gün yeter. Misafir dediðin fazla uzun kalmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben Bursa Metrosunu inceleyeceðim...bir günümü ona ayýrmýþým...
www.tarhanharita.net
Bizde incelemeye katýlalým ilginç bir gezi olabilir.
Ben bursa gezisine özel önem veriyorum...Metro incelemesinden sonra uludað'da hafif bi tennefüs alma giriþimim de olacak...yaw þu bizim arkadaþlar böyle bi þey organize etse ne güzel olur...Düþünzenize karlarýn üstünde nizipcom....uzun süre unutamayýz bu anlarý...))
www.tarhanharita.net
MAFÝ (yani mahmut-fatih-ilker üçlüsü) bize kýyak bi organize düzenlerse eminim Nizip'ten de birçok arkadaþýmýz gelir...böyle bi þey olursa ben den bi kuzu sözü....teklifleri bekliyorum...))
www.tarhanharita.net
Eðer 2-3 Mayýs kesin tarihse ben de Ýzmir'den gelirim...
bireysel emekli, sadece üye...
Tarih kesin 2-3 mayýs.
Ramazan bence Bursalýlardan fazla birþey bekleme, geçen sene gelenlere neler etmiþler az çok öðrendik.
Arkadaþlar eger Nizipeten arkadaþlarda gelirse ki gelmeleri çok hoþ olur o zaman 2-3 Mayýs bizede uyar MENNES kardeþimle görüþtüm OTOBANCIYLADA görüþür bu iþi allahýn izni ile hallederiz.
Düþüncemiz þu, Tarhan kardeþimden bir deve sözü aldýk.
Pardon koyun sözü aldýk
Buýrsa ekibi olarak bizlerde üstümüze düþeni yaparýz her türlü ihtiyaçýmýzý alýrýz inanýn çadýr olsa veya battaniya alýr bir gece ulu dagda kalýrdýk
Ýstanbul ekibi þiþ ve lavaþ ile kavurma yapacak malzemeyi hazýrlarlarsa masraflar bize ait
c.tesi kebabýmýzý yeller çayýmýzý demler keyfimize bakarýz inþallah
geceleyecegimiz yer uludagda SARIALAN diye bir yer
sabahta kavurmamýzý yapar yer muhabbet ederiz
Yalnýz Nizipli Kardeþlewrimiz allahýn izni ile gelmesi lazým.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yani nizipten gelen olmazsa, bize zýrnýk yok öylemi.
biz oktay ile tüm hazýrlýklarý yaparýz..benim niyetim kuzuyu orda kesmek..yanýmýzda uzman kasap var...zorlanmayýz...sen orda kötü mötü bi kuzu ayarla...hafif olsun...)) Nizip'ten gelecek sayýya göre kuzunun kilosunu artýrýrýz... vala süper bi gezi olacaða benziyor...
))
www.tarhanharita.net
Ben Ýstanbuldan ulaþýmý saðlarým, kaç kiþi olursa olsun bendeki araçlarýn birini tahsis ederim hatta ben kullanýrým, çok eðlenceli olur.
Peþembe MENNES yanýma gelecek konuþuruz Nizip gelmesse biz tolanýrýz.Yalnýz tarhan la müslü ammi yengelerden Metroyu gezecegiz diye izin almýþlar teyyyyyyyyyyyyy ne günlere kaldýk.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Biz Ançeket erkeðiyiz, kimseden izin almayýz.
Perþembe günü, Ýnþaallah M.K.paþaya gideceðim Fatih abiyle görüþeceðiz bekliyoruz inþaallah.Bir an önce gelen sayýsý belli olursa ona göre bir plan yapardýk diye düþünüyorum.
Tarhan sen metroyla ilgili bir gün önce geleceksen sana Tedaþ'ýn misafirhanesinde yer ayýrttýrayým.