![]()
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksek Okul Kampus’unda baþlatýlan “Aðaç Dikim Kampanyasý”na devam ediliyor. Nizip Meslek Yüksek Okulu'nun 1 Temmuz 2008 tarihinde Nizip Meslek Yüksekokulu Yerleþkesine taþýndýðýný belirten Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaþar Büyükoðlu, 2007 Mayýs ayýnda yapýlan yaklaþýk 5 bin fidandan oluþan fidan dikimine ek olarak, Aðaç Dikim Kampanyasý baþlattýklarýný ve kampanyanýn hýzlý bir þekilde devam ettiðini söyledi. Büyükoðlu, “Aðaç Dikim Kampanyasý çerçevesinde, Atatürk Ýlköðretim Okulu ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim okulu Öðretmenleri ile birlikte 65 kiþiden oluþan öðrencilerin kampus alanýmýzda Hatýra Ormaný oluþturduklarýný ve bu alana daha sonra bin fidan daha dikileceðini ifade etti. Aðaç Dikme Kampanyasýna Nizip Meslek Yüksek Okulu Öðretim Görevlileri ve Okul Öðrencileri de destek oldu. Yüksekokulumuzda yeþil alan oluþturma ile ilgili 'Aðaç Dikim Kampanyasý' çalýþmalarýnýn yýlda iki kez olmak üzere süreklilik göstermesini istiyoruz diye konuþan Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu, Amacýmýz geniþ bir araziye sahip olan yüksekokulumuz kampusunda ihtiyaç duyulan yeþil alanýn mümkün olduðunca kýsa sürede oluþumunu saðlamaktýr” diye konuþtu. Aðaç dikiminden sonra öðrencilere okulun kantininde çeþitli ikramlarda bulunulurken minik Öðrenciler ise geleceðe yatýrým yapmaktan son derece mutlu bir þekilde Okul’dan ayrýldýlar.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...