Dygularýmýzý kullanan mailler
Dygularýmýzý kullanan mailler
Ýçerik haklý olsada, mmalesef bu tür mesajlar sadece emailleriniziz toplanýp birikip, email satan kiþilere tekrar ulaþmasý için yapýlan bir üzücü bir uyanýklýktýr. Her gönderdiðiniz kiþiye sizinle beraber baþkalarýnýnkide eklenerek gidiyor ve en sonunda onlar bu email adreslerini toplayýp, reklam göndermek isteyen kiþilere satýyorlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
maille mum yakmakla ancak bu resimler cok daha fazla kiþiye ulaþýr.. belkide ulaþmamasý gereken kiþilere.. elden ele dolaþan hiçbir mail kimseye fayda saðlamaz anca toplu gönderimlerde bir çok insnaýn mail adresinin daha çok kiþilere ulaþmasýný saðlar baþkada iþe yarayacagýný sanmýyorum admin beyin dediði gibi ... ayrýca gercekten psikolojim bozuldu resimleri görüncenasýl bi sapýk zihniyettirki en masum varlýklarý böyle kirletebilirler nefret ediyorum bunlarý yapanlardan umarým birgün insan olmaya karar verirler...
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
þükrü kardeþim bu konuyu buraya atmak sence dogrumuydu..tüylerim acýldýya sabah sabah.
sayýn adminim sizden ricam böyle konulara site bulundurmanýz ve hale acýk olmasý sizce dogrumu..ben konunun kalmasýndan tarafým..saygýlar
secret sana katýlýyorum psikolojin bozulmamak eldemii
Yahu bunlara insan denebilir mi?
Ben çok rahatsýz oldum konudan haberdar olmak bile psikolojimi bozdu. Konuyu açan arkadaþ uygun görürsse yazý kaldýrýlsýn istiyorum.
Buna benzer bana o kadar çok email geliyorki her sabah oturup bunlarý okumadan siliyorum, adminimiz Mehmetin söyledikleri çok doðru bence bu emaiileri ciddiye almayýn.
Bu yazýyýda kaldýrsýn arkadaþýmýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sana daha ne emaiiller geliyordur.
![]()
Osman Demir Istanbul
böyle insanlara söylenecek çok söz var ama söyleyip de onlar gibi aþaðýlýk bir durumda olmak istemiyorum açýkcasý nasýl masum el deðmemiþ minicik çocuklara bunu yaparlar ya insanoglu neden sadece para peþinde ? çok mu önemli para
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
deðerli arkadaþlar ben bilgi sahibi olmanýz için yolladým herhangi bir reklam peþinde deðilim
sükrü sana kimse reklam pesindesin demediki yada hiçbirimiz kýzmadýk sana.. biz bu resimleri görmeye tahammül edemiyoruz ona üzüldük sadece lütfen yanlýs anlama olurmu
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...