mamet ammiye söyleyek bunun kulagýný ceksin...gelir 1 saat 2 saat ugrasýn...![]()
mamet ammiye söyleyek bunun kulagýný ceksin...gelir 1 saat 2 saat ugrasýn...![]()
hele gelmesin kolundan tutar gene getiririz![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Sen kimseye bakma geleceðin çok daha önemli ama bizide unutma.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
hayýrlýsý olsun diyelim ama yinede uðramaya çalýþ ara sýra...
evet müslüm abi gelecegi daha önemli ama bak forumda bi bosluk olustu ne iyiydi ya güldürürdü hep bizi valla bu kadar üzülcegim aklýma gelmezdi vayy bee gercekten iyi bi arkadastý esprileri çok komikti iyi biriydi ya kýsaca iþte
Konu secretgarden tarafýndan (02.02.09 Saat 13:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
biraz geç oldu ama güle güle sakallý musait oldugun zamanlarda bekleriz görüþmek dileðiyle...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bi yere gidemez o bizi takip ediyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
vay be sakallý az gülmedik senle)))
Bence de geleceðin mutluluðun çok önemli ama unutmama dileðiyle bizleri
Konu þükrü çiftçi tarafýndan (20.03.09 Saat 19:34 ) deðiþtirilmiþtir.
çok basit bir konuda espirili bir yaklaþýmla bir cevap verdim,ancak ne hikmetse admin kesmeye baþladý.
bana açýklama yapýlana kadar siteye girmeyeceðim.
gerektiðinde arkadaþlarla telefon yolu ile iletiþim kurarým.
admin bey neden kessinki anlamadým bence siz yanlýs degerlendiriyosunuz ama gercekten kesiyosada bi bildigi vardýr bunu tartýsarak cözebilirdiniz bu günlerde herkes gidiyo herkeste bir alýnganlýk mevcut durun yahu ben cok alýnganým diyodum sizler benide solladýnýz bu konudabirde o editör yazýlarýnýn oldugu kýsýmda cevaplar denetlendikten sonra cýkýyo ordada yazýnýz çýkmýyo sanýp neden böyle oluyo demiþssiniz ama hepimizde öyle oluyo zaten
neyse kalpler kýrýlmasýn önemli olan o dimi ama
![]()
Vedat bey zannediyorsunuzki ben her dakika sitenin baþýndayým ve gelenin gidenin mesajlarýný kesiyorum ! güzel bir pazar günüydü ve ailemle birlikde piknik yaptýk. beni arasaydýnýz gelir hemen onaylardým veya bugün sizi beklerdim.
Yazdýðýnýz konunun en altýna baksaydýnýz, oradaki ayarlarýn ne olduðunu bilirdiniz. Sanýrým alýngan birisiniz. Fakat bugüne kadar kiþiye özgü yetkilendirme yapmadýk.
Yazdýðýnýz alan editor bölümü ve oraya yazýlan tüm mesajlar denetimde bir süre bekleyip, ilk fýrsatta onaylanýyor. Aksi halde orasý chat sayfasýna dönüyor.
Sizinle tanýþmak güzeldi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Arkadaþlar herþeyi admine yüklemek iyi olmaz sonuçta bu forumu tek baþýna o kullanmýyor biraz haklý bulmak da lazým saygýlar senin kýzmayacaðýný umuyorum saygýlar
Benimde çoðu zaman yazýlarým denetime takýlýyor(Þimdi de biliyorum ki bu yazým denetimde bekliyecek ve ondan sonra yayýnlanacak) ama bunun sebebi Sayýn Adminin açýkladýðý gibi site yönetimi her zaman denetimin baþýnda beklemiyor yazýlar bazen birekibilir.
Ayrýca yazý denetimden geçemiyorsa site yönetimini suçlamak yerine kendimizi iyi denetlemeli nerde bir hatam var gibi bir yoklamamýz gerekir. Bizler edebiyatçý da deðiliz ki....
Yazdýðýmýz yazýlar birilerine zarar verecekse ahlaka uygun deðilse.......vs. vs. site yönetimine bir zarar gelecekse insanlarý birbirine düþürebilecek bir durumdaysa elbette ki denetime takýlabilir nizip.com un özelliði bu. Tutumlarýndan dolayý nizip.com yönetimini takdir ve tebrik ediyorum....
Moderatör oldugum halde benim bile editör kýsmýna yazdýðým mesajlarým onaylandýktan sonra yayýnlanýyor.
Arkadaþýmýz bu konuda hassas olabilir ama alýnganlýða gerek yok. Zaten görüldüðü an yetkili þahýslarca onaylanýyor.