slm kardeþ ben þehidin yegeniyim msnne adresim hergun 21:30 dan itibaren msnedeyim tlf 05393700983
slm kardeþ ben þehidin yegeniyim msnne adresim hergun 21:30 dan itibaren msnedeyim tlf 05393700983
bak þimdi bende çok meraklandým efekentli abi yaz þu ruyayý meraktan çatlicayik.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
arkadaþlar ben þehidin oðluyum adým: mustafa özaslan ben babamý hiç görmedim ben annemin karnýnda iken babam þehit olmuþ bitlis mutkide ben 14 yaþýndayým benim birde ablam var 15 yaþýnda adý kübra arkadaþlar ben babamýn kanýný yerde komucam beni babasýz koydular
babamý yeri bol mekaný cennet olsun
bana ulaþmak isteyenler konuþmak isteyenler msn verim
mustafa_ozaslan_1413@hotmail.com
iyi günler
Ey þehid oðlu þehid, isteme benden makber,
Sana âguþunu açmýþ duruyor Peygamber.
Konu admin tarafýndan (19.04.14 Saat 08:30 ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþler ben mustafa özaslanýn yegeni mehmet amcamý çok severdim halada seviyorum bana ulaþmak isteyen varsa iþte msn hepsi_bir_27@ yorum yazdýgýnýz için hepinize teþekkür ediyorum kib.
arkadaþlar kusura bakmayýn ben þifremi unuttum ben yeni bir üyelik açtým çayralýoðlu kalktý bana msaj gönderenler bundan göndersinler
arkadaþlar sizden bir ricam olacak ben babamýn þehitlik fideosunu bulamýyorum arþtýrdým bulamadým
bulursanýz benimle ihtimata geçiniz mustafa_ozaslan_1413@hotmail.com bana buradan ulaþa bilirsiniz
mekaný cennet olsun
Mustafayla ayný bölükteydik Ben de 5 bölük 6 tim asteðmeniydim oparasyona cýkacaðýmýz gece Mustafa Yanýma geldi bu gece öncüyüm dedi ben nevar yani öncekindede ben öncüydüm dedim ama bir deðiþik tavrý vardý sanki þehit olacaðýný his etmiþti biz her operasyona cýktýðýmýzda helalleþirdik yine öyle yaptýk çok ayrýntýya girmek aylesinin ve dostlarýnýn acýsýný eþelemek istemiyorum Mustafa Þehit Olduktan Birkaç Hafta sonra ayný gurupla farklý bir noktada çatýþmaya girdik ogurubun hepsi çatýþmada öldü Mustafanýn adýný mutkiden görünen bir tepeye adýný benim timimle taþlarla yazdýk amacým aylesinin dostlarýnýn bunu bilmesiydi biz mustafayla iyi dosttuk Odönem mutki gercekten bir cehennemdi umarým baþka mustafalar artýk bu acýyý yaþamazlar biz sað dönenler onca yýllardan sonra bile hala toparlanamadýk allah rahmet eylesin
amca ben þehidin oðlu mustafa özaslan senden görüþmek istiyorum telefon numaran varsa veya internet adresin varsa vere bilir misin?
Arkadaþlar ben þehit mustafanýn oðlu mustafa özaslaným benim numaram bu bana ulaþmak isteyen olursa buyursun arasýn ne zmn isterse 05349486310