Ben senin yerinde olsam siteye bile girmezdim bu kadar zaman bekledin boþversene çýk girme üyeliðini iptal et.
Bu sitede kiþi haklarý ve görüþe saygý yok.Bi kaç kiþi istediði gibi at koþturuyor.Düzeltilen mesajlarda bir açýklama yapýlmýlyor.Deselerki þu sebebden dolayý bizde he tamam deriz fakat hiç bir açýklama yapýlmadýðý için site içerisinde zaman zaman tatsýzlýk çýkýyor...
Hayri Murat Bakýrcý
sakin ol muratým ya. bu kadar ön yargýlý olma![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
neden kalkmýyoki anlamadým ben)))) neyse yetkili arkadaslar kaldýrýn artýk denetimi yahu valla bende üzüldüm þimdi
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yok muradým gerek yok kaldýrmasýnlar ve bana secret garden bilir ne kadar mesaj yazdýgýmý vede yaklaþýk 30 tane mesajýmýn neden silindigini ögrenebilirmiyim AÇIKLAMA BEKLÝYORUM????
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
deyince ben orada müdahale ederim. Saygý olduðu için yeni üyeler denetimden geçiyor ve saygý olduðu için yeni üyeler, denetimleri kalkarak normal üyeliðe geçebiliyorlar. Bunun þartý ön yargýlý olmamasý ve toplum içerisine girdiði zaman oranýn ortamýna ayak uydurmasýdýr. Fikirlerini medeni bir uslup çerçevesinde sunmasý ve yazdýklarýnýn nizip.com uda baðladýðýný, giren insanlarýn bundan rahatsýzlýk duyabileceðini bilmesidir.
Herkes ben haklýyým, doðru yapýyorum, yav bana sataþtý, bak bana nededi, bende ona bu nedenle küfrettim derse ! ve ederse burasý nasýl bir ortam haline gelir tahmin edersiniz.
nizip.com un bir saygýnlýðý varsa bu el birliði ile kiþilere göre deðil, toplumun istediði çerçevede yazýþmalara izin verdiðimiz içindir. Ýlk kýzgýnlýkla üyelik alýp girip birbirine hakaret eden insanlarla çok uðraþtýk ve buna önlem olarakda bu sistemi kurduk. Sistemin kuruluþunda yeni üyelikden üyeliðe geçiþ kriterleri ayarlanmýþ ve siteye bu ayarlar yüklenmiþtir. birçok üye zaman içerisinde bizim müdahalemiz olmadan yeni üyelikden, normal üyeliðe geçebiliyorlar. Bazanda tanýdýðýmýz ve medeni konuþmasýný bilen insanlar olduðumuz üyelerimizi, derhal normal üyeliðe geçiriyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
O zaman ya siz bizleri tanýmamýþsýnýz yada biz sizin belirtmiþ olduðunuz kriterlede medeni deðiliz.Sonuçta Nizip de doðup Nizipde büyüdük.Medeniyetin ne olduðunu bilmeyen ilçede Milyon dolarlýk yatýrýmlar yaptýk medeniyet sýnýrlarýný zorladýk insanlara oturup konuþmasýný öðrettik.Býrakýn konuþmayý kaþýk çatal tutmayý bilmeyen insana kaþýk çatal tutmayý öðrettik.Hala söylüyorum site içerisinde saygý denilen o þey yoktur.
Hayri Murat Bakýrcý
Güzel kardeþim, aklýnýza gelen ilk aðýr cümleyi pat diye düþünmeden yazýyorsunuz, m_s_bakýrcý'nýn bir baþka üyeye karþý verdiði tepki bu sitenin tarihinde görmediði þekilde küfür içeriyordu azýcýk damarýna basýldýðýnda kullandýðý cümlelerin nereye vardýðýný hesap etmeden yazabiliyor, kýsacasý anlýk öfkesini anýnda sert þekilde dile getiriyor admin in söylediði bu..!
Sitede görev yapan tüm arkadaþlar gönüllü olarak iþ vakitlerinden feragat ederek zamanlarýný burada harcýyorlar, denetimden çýkarmazsanýz her dakika olur olmaz mesaj yazarak bende sizi taciz ederim mantýðý ile hareket ederseniz mesajlarýnýz onaylanmadýðý gibi üsluba aykýrý olanlarda haliyle silinir... dolayýsýyla inatlaþmanýn ve bana haksýzlýk yapýlýyor tavýrlarýnýn da yanlýþ olduðu ortada.
Kimsenin iþ hayatýnda neyi nasýl yaptýðý bu sitede yazarken önem arz etmiyor sizi az çok tanýtan ve diðer üyeleri sizi hakkýnýzda fikir sahibi yapan burada yazdýklarýnýzdýr.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Bu sayfayý kapattýktan sonra kesinlikle nizipcom adýna hiç bir þey hatýrlamak istemiyorum.Bi kaç abim ve bi kaç genç arkadaþ harici nizipcom ve üyeleri benim için bitmiþtir.Hepiniz allah'a emanet olun.Hakkýnýzý helal edin.Ayrýca bu mesajýn üstüne mesaj yazýp parmaklarýnýzý boþa yormayýn.
Hayri Murat Bakýrcý