Kardeþ ben arkadaþa ileteceðim Adýný ve soyadýný sana gereken yarýmý gösteriri.Ha Atatürk parkýna gidipde kýzlara selam söylemezsen ayýp olur.Sen murat de hepsi tanýr....![]()
Kardeþ ben arkadaþa ileteceðim Adýný ve soyadýný sana gereken yarýmý gösteriri.Ha Atatürk parkýna gidipde kýzlara selam söylemezsen ayýp olur.Sen murat de hepsi tanýr....![]()
Hayri Murat Bakýrcý
il j. komutanlýgý antakya merkezde sen kýsa dönem olarak yapacagýn için çok rahat edeceksin hatayda poþetler hatayda rahat ve dagýtým yine hatay içerisinde yapacaklar ve merkeze baglý karakollara düþersin bende sana tavsiye dagýtým kurasýný çok iyi çek vee MEYDAN KARAKOLUNA ÇEKERSÝNDE ÇOK RAHAT EDERSÝN meydan karakolu denize sýfýr sahil cývýl cývýlben hatayda tam 12 ay boyunda basmadýk toprak parçasý býrakmadým ve vatan için çatýþmayada girdim ve 3 kelle aldýk. ben 39 . mknz tug. iç güvenlik taburundaydým. þimdiden hayýrlý teskereler.
Konu m_s_bakýrcý tarafýndan (10.04.09 Saat 19:07 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: onuda ben bilirim...
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
Yolun açýk olsun. Yükün aðýr. Allah yardýmcýn olsun mechull...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Kardeþim Allah'a emanet ol kendine iyi bak
Asi nehrinin üzerinde doðal fön yapan kýslara selam sölee
Ayrýca sizin karakol sabancý kýz yurduna yakýn![]()
Hayri Murat Bakýrcý
hayýrlý olsun arkadaþým selametle git selametle gel..