![]()
“Polis Haftasý” Etkinlikleri çerçevesinde dün saat 09:30’da Cumhuriyet Alanýnda bir tören yapýldý. Türk Polis Teþkilatýnýn Kuruluþunun 164. Yýl dönümü nedeniyle yapýlan tören Atatürk anýtýna çelenk sunumuyla baþladý. 1 dakikalýk saygý duruþu ve istiklal marþýnýn ardýndan Nizip Ýlçe Emniyet Amiri Nihat Akyol tarafýndan günün anlam ve önemine iliþkin konuþma yapýldý. Emniyet Amiri Akyol, yaptýðý konuþmasýnda, biz polisler varlýðýný ülkesine, halkýna adamýþ, Atatürk’e ve Ýnsanlýða örnek olan Türk Milletine layýk olmak için görevli olduðumuz her yerde yasalar içinde hizmet çerçevesinde çalýþmaya mecburuz , zira aldýðýmýz hukuki, mesleki, fiziki, ahlaki, eðitim ve öðretim çaðýnýn geliþmiþ teknolojisiyle bunlarý yapacak bilgi ve donanýma sahibiz, teþriflerinizden ve kurtuluþ yýl dönümümüze gösterdiðiniz ilgi ve duyarlýlýktan dolayý þahsým ve teþkilatým adýna þükranlarýmý arz ederim dedi. Törene Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Belediye Baþkan Vekili Latif Karadað, Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Çaðrý Demiröz, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Nizip Emniyet Amiri Nihat Akyol, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarlarý ve vatandaþlar katýldý. Tören sonrasý Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðünde bir kokteyl verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...