Fatih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim caným abiiiiiiiiiiiiiiiim...!! Seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Fatih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim caným abiiiiiiiiiiiiiiiim...!! Seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Caným kardeþim vallhi bende sizleri çokkkkkkkkkk özledim mayýs ayýný dört gözle bekliyorum inþallahhhhhhhh.Rabbim san güç kuvvet versi iþini iki cihandada kolaylaþtýrsýn.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sevgili Þükrü kardeþim, Orhaný burada anlatmak yada yazmak biraz zor. Yani anlatmaya kelimeler yetmez. Eðerki onu tanýmak istiyorsan bir hafta sonu geleneksel çið köfte gecemize katýlýrsýnýz orada kendisini görür onunla çok deðil 5-10 dakika sohbet edecek olursanýz bana hak vereceksiniz. Kendisinde benim görmüþ olduðum özellikleri : Dost canlýsý, espirili güler yüzlü, cana yakýn hoþ sohbet, devlet iþlerinde elinden geldiðince iþinizi görmeye çalýþan yardýmsever birisidir. Eðerki ben hafta sonunu bekleyemem diyorsan belediyeye gider onun bir çayýný içersin o zaman bana diyeceksin ki abi Orhan abiyi az bile tarif etmiþsin diyerek bana hak vereceksin. Selam ve sevgilerimle.... Nizibimizin sessiz sâlâ'sý.![]()
![]()
(vefat listesini hazýrladýðý için)
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Arkadaþlar orhan kardaþýmýn nefsini kabartmayýn!!!![]()
Orhan abi anlatýlmaz Yaþanýr![]()
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Orhan öldü mü ? ben niye duymadým...iyi adamdý yaw...Allah(cc) günahlarýný affetsin...))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Heyyyy, belediye otobüsü....Sen nelere kadirsin.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ