Bende her Nizipli gibi kendisi simaen tanýrdým Allah c.c Hz. rahmetiyle muamele etsin inþaallah,sevenlerine baþ saðlýðý diliyorum
Bende her Nizipli gibi kendisi simaen tanýrdým Allah c.c Hz. rahmetiyle muamele etsin inþaallah,sevenlerine baþ saðlýðý diliyorum
Üzüldüm gerçekten, kendisini mesleðim icabý tanýrdým ama öldüðünü bilmiyordum, düþündükçe hey gidi günler hey diyorum, burunlu þavrole otobüsler vardý Gaziantepten Ýstanbula 3 günde giderdi, yolda kalmadan gideni duymadým, kalorifer olmaz, ekzos borularý arabanýn içinden geçer öyle ýsýnýrdýk, hele gavur daðýna geldiðimizde bir muavin önde diðeri arkada elde takoz, daðý geçmek 8 saatimizi alýrdý.
Þimdiki otoboslar uçak mubarek.
Tahta bacak Durmuþ emminin ölmesine üzüldüm ama yapacak birþey yok, her nefis ölümü tadacaktýr.
Allah rahmet eylesin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
allah rahmet eylesin hancaðýz barajýna giderken görürdüm hep yazýn sýcaðý kýþýn soðuðu hep üzerinden geçerdi her gördüðümde baya bir burkulurdu içim ve hep halime þükrederdim
tabi ki öle insanlar çok zorluklar çekmiþlerdir zorluklar yüzlerindeki yýlarýn vermiþ olduðu yorgunluktan anlaþýlýyordu
Allah rahmet eylesin...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Allah rahmet eylesin Çocuklarý arkadaþlarýmýzdý mekaný cennet olsun
allah rahmet eylesin mekaný cennet olur inþalllah baþ ne denilebilirki........
allah gani gani rahmetler eylesin bende öldügünü bilmiyordum yeni ögrendim böyle insanlarý bütün nizipliler tanýr
Baþýnda kasket, mavi gömlek mavi þalvar ve tahtadan bacak...
Bildim bileli öyle...
Bundan böyle "bir topla durmuþ vardý... Rahmetli... " diye anýlacak.
Allah onu da bizleri de rahmetiyle yargýlasýn.