abi benim þimdilik tek aþkým sonuna kadar ben býrakmadýðým sürece beni býrakmayacak tek þey ÖLÜMÜNE AÞKLA BAÐLANDIÐIM BÝR AÞK BU TABÝ KÝ "FENERBAHÇE" den baþka bi þey deðil...
abi benim þimdilik tek aþkým sonuna kadar ben býrakmadýðým sürece beni býrakmayacak tek þey ÖLÜMÜNE AÞKLA BAÐLANDIÐIM BÝR AÞK BU TABÝ KÝ "FENERBAHÇE" den baþka bi þey deðil...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hatta mehmet fb ye o kadar asýkki bütün bu yazýlarýnýda fenerbahce için yazýyo dimi ama![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
butun yazýlarýmý fener bahçeye yazmýyorum ama þu an da aþýk oldugum tek þey fenerbahçe yani![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
2601 - bir anlýk heves
2602 - bir asinin isyanýdýr.
2603 - bir ask sevgiyle baslar,nefretle bitter...!
2604 - bir avuc mutluluk icin kendinden bile vazgecmektýr
2605 - bir bakýþ bile anlatmaya yeterken her þeyi, kalbinizi dolduran duygularýn kalbinizde kalmasýdýr.aþk vazgeçmektir gözlerinden...
2606 - bir bardak baldýran zehiridir...
2607 - bir bebek misali yeniden doðmak ve sen kadar yakýn bir insanla bunu paylaþmak...
2608 - bir bireyin tadabileceði en güzel duygu. ruhun doyuma ulaþmasý durumudur.
2609 - bir bosluktur icindeki ve karsindaki sevgiye göre, o bosluk ya dolar yada bastaki gibi bos kalir
2610 - bir cift kahverengi göz,doruktaki mutluluk,doruktaki en büyük acý ve insafsizca unutulmak.
2611 - bir dilin bütün sözcüklerini kullansam aþký tanýmlayamam ama çektiklerimi anlatmak çok kolay
2612 - bir gün sevecek olursan ilk önce kendini sev ve daha sonra beni sev çünkü ben seni öyle sevdim sizde oyle yapýn
2613 - bir gün sevecek olursan ilk önce kendini sev ve daha sonra beni sev çünkü ben seni öyle sevdim sizde oyle yapýn
2614 - bir gün sevgilim sordu aþk nedir diye.biraz zaman istedim düþünebilir miyim diye.ertesi gün gördüm onu bir baþkasý ile ...fýsýldadým kulaðýna aþk ýzdýraptýr diye.....................
2615 - bir insaný canýndan çok sevmek ve onun için her türlü zorluða göðüs germektir.sonunu düþünmeden uçurumun kenarýnda yürümektir.
2616 - bir kandýrmacadýr senin beni kandýrdýðýn gibi
2617 - bir kiþiyi delice sevip ona kavuþamayacaðýný anlayýnca hep oisimdeki kýzlardan hoþlanmaktýr
2618 - bir kum saatindeki bir taneye eþ gelen zamanýn bile bir anlamýnýn olmasýdýr. galiba hiç aþýk olmadým...
2619 - bir melankoli halidir. aþýk olduðun kiþi istemediðin özelliklere sahip olduðunda acý çekmektir
2620 - bir nefes kadar yanýndadýr ama söyleyememektir...seviyorum...
2621 - bir öpücük için binlerce silikon öpmektir.
2622 - bir saniyenin onda biridir
2623 - bir sesli, iki sessiz den oluþan bir kelimedir.sesli olan genelde bayan tarafý olup sessiz taraf erkek yada erkeðin annesi olarakta tanýmlanabilir.
2624 - bir sevgiyi anlamak için bir ömür harcamaktýr.
2625 - bir þeyi çok sevmektir.
2626 - bir türlü anlayamadýðýmbiþeydir çok anlatýrlar ama..dahaçokaðlayarak....
2627 - bir yataðýn 3/1 ine sýkýþmaktýr. mahremiyettir.güvendir.özlemdir.cesarettir. akþam uykunuz gelince "sen yat ben kalýp birazdaha seninle olmak istiyorum"sözünü söylemektir
2628 - biranlýk bir sevðidir
2629 - birbiri gerçekten sevmek
2630 - birbirini delice seven 2 kisi
2631 - birbirinizle biþiler paylaþmktýr!!!
2632 - birbirlerinin karþýlýklý sevmesi
2633 - biri kacar biri kovalarsa iste bu asktir.
2634 - birine aþýk olmak ama onun üzerine gelen bütün kurþunlarýn önüne geçebilecek kadar sevmektir aþkýn gerçek anlamý budur
2635 - birine gereðinden fazla deðer verip karþýlýðný alamadýðýnýzý düþünmektirrrrrrrrrr.... ofoofofo
2636 - birini bütünüyle sevmek ve baðlanmaktýr
2637 - birini seversin ama onun seni sevmediðini sanarsýn.iþte o zaman aþk senin o kiþiye yaþadýðýn ama onun durmadan üstüne bastýðý þeydir aþk....
2638 - birisinin akli tek birine bagliyan huzurlu bir düsünüstür
2639 - birliktelikte neleri nerede nasýl yaþadýðýný unutmayýp ayrýlýkta neleri nasýl yaþadýðýný anýmsamaktýr.
2640 - birþey oldupu sanýlan hiçbirþeydir
2641 - biþey gelmiyor aklýma...
2642 - bizce aþk
2643 - bizce aþk çözünülmesi mümkün olmayan bir problemdir.
2644 - bizce aþk diline sahip olmaktýr.iki susup bir konuþmaktýr.
2645 - bizce aþk gece wakti okul yolunda yürüyüþ yapýp,agacýn altýnda durup bakýþmak,sonunda ýslanýpð yurda dönmek ve ertesi güne hasta olarak uyanmaktýr.!!(4 kiþilik)
2646 - bizce aþk ýzdýrap çekmektir. onun yanýndayken bile onu özlemektir. bütün sevenler kavuþsun inþallah....
2647 - bizce aþk ulaþýlmasý zorma güzel bir duygu
2648 - bize göre aþký anlatmak için yeryüzünde baþka bir dil olmasý gerek .....by
2649 - bosu bosuna kendýný kahretmektir
2650 - boþ bi odanýn içinde boþ bir duvara bakmak gibi biþey...
2651 - boþa akan nehirdir!
2652 - bozuk bir araba gibidir
2653 - bu koca dunyada sadece insanin asik oldugu insanla yasadigini baska hic bir kimsenin olmadiðini sanmasidir
2654 - bu zamana kadar kim sevginin tarifini yapmþki ben yapayým sevgi anlatýlmaz sevgi yaþanýr
2655 - bugün neden beni aramadý diyerek saða sola saldýrmaktýr!
2656 - buhar olup yok olmaktýr
2657 - bulmak istediðimiz, vazgeçemediðimiz, bir taaat
2658 - bulu çaðýnda yaþanan mantýðý yok eden ve kalýcý olmayan imkansýz olandýr... sevgi herzaman varolan ve aþk,tan güvvetli kalýcý gerçekdir....
2659 - bulunmasý güç olandýr
2660 - bunlarýn hepsi saçmalýk aþký anlatmak ta ne demek oluyor sizce hepsini toplasanýz ortaya ne çýkar hiç biþey aþký yaþýyan bilir
2661 - burada ki arkadaþlar kýzacaklar ama aþkýn tanýmý dalý, karþýtý, benzeri ifade edilecek sözcük grubu yoktur. yaþayan tadar, bilir....
2662 - burda yazilmis olan hersey asksa ben hayatimda sadece bir kere asik olmak isterim
2663 - buzullarda kaynayan bir yanardað gibidir aþk..
2664 - büyük bir saçmalýktýr
2665 - caresýz yollarda bekleyýpte gerý donememektýr,yurumek yurumek sonsuz boþluga.
2666 - cehennemdir...ama atesi tatli
2667 - ciðerine ilk çektiði oksijenin yanýþýyla çýkan aðlama sesini duyan annenin o içine sýðdýramadýðý çoþkusuna aþk denir.
2668 - cinsel arzularýmýza giydirdiðimiz bir elbisedir
2669 - coooooooooooook güüüzel býrsey tabiki karsiligi varsa hehe mucuh
2670 - cox catin bir yoldur.biz qariblar bu yolun sonunu bilmadan getmaya davam edirik.
2671 - çaresi olmayan hastalýk...
2672 - çaresiz iki canlýnýn karþýlaþmasý ben karþýlaþtým mutsuzum
2673 - çekilemeyecek kadar agýr bir yük ve çekildiðinde ise taþýmaya deger bir güç
2674 - çikolatalý pastayý çok sevipte onsuz yiyememektir........
2675 - çok aptalca bisi.herþeyden kopuyosun hep onu düþünmekten.budevirde aþýk olunmaz.ama ben eþþek gibi aþýðým.
2676 - çok çaba isteyen þey
2677 - çok deðiþik bir olaydýr
2678 - çok güzel bir duygu ama karþý tarafta severse
2679 - çok güzel bir duygudur fakat çok derinden yaralar aþkýnýz karþýlýklý olupta bitince için kan aðlar
2680 - çok kýzla tanýþtým bahasetikleri aþklarý tatmadým ve aþka inmýyorum
2681 - çok sevdiðin o insaný kaybettiðin anda ona duyduðun sevgi seyiri ve asla ondan vazgeçmemek
2682 - çok sevipte karþýlýðýný görememek ve terk edilmektir
2683 - çok sevmektir ve bunu anlayabilmektir
2684 - çok uzaklarda iki insanýn,birbirini görmeden,dokunmadan ,tanýmadan ve hissetmeden yüreklerinin atýþlarýný coþkuyla hissetmesi,ölümsüz aþktýr.
2685 - çok zor soru bilmiyorum ben yaþýyorum
2686 - deðeri bilinmeyen kelimedir
2687 - delýcesýne sevmek
2688 - delice bir duygu çok arasýnýz bulduðunuzdada bazen insanlar için bir þey ifade etmez
2689 - delirtir insaný.yokolmak istersin,sonra umut olur hiç bitmeyen...
2690 - deliye aþk nedir diye deli gülerek cevap vermiþ ben neden deli oldum....
2691 - denizin karþýsýnda garip duygulara düþüp bu duygularý geceni karanlýðýnda yýldýzlarla düþünmektir...
2692 - ders çalýþmaktan fýrsat bulursam boþ vakit deðerlendirmektir
2693 - dert,tasa,çile,ayný zamanda büyük bir mutluluk
2694 - dikenli bir gülü dikenleriyle avuçlamaktýr!
2695 - dikkat !! dikkat !! sayýn üyelerimiz, lütfen mesajlarýnýzý düzgün türkçe karakterle ve küçük harflerle yazýn. aksi takdirde onaylanmamaktýr.
2696 - dinlenmek bilmeyen acýlarýn ortasýnda yeþeren bir umuttur.
2697 - doðru kiþiyi bulmaktýr aþk.ama doðru kiþi hayatta tektir bunun için aþk 1kez yaþanýr
2698 - doðru kiþiyi bulunca yaþanýlan sonsuz mutluluktur
2699 - doðudan doðan güneþi her zaman yanýnýzdaymýþ gibi sýcak ve parýltýlý hissetmek.
2700 - dokunmaktýr ask
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
aþk geceyle gündüzün sessiz geçiþidir...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hiç olmayan bir umudu içinde beslemektir aþk...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mutluluktan çok acý çekmektir bence...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
2701 - dört mevsimin ayný andan ya_anmasýdýr
2702 - dunyadaki en sacma ama bir o kadar da gerekli anlasýlmaz bi seydir
2703 - dunyadaki yasanilmasi gereken bir olay a$k,aslinda gercek ask nedir acaba?? yoksa bugune kadar yasadiklarimiz askmiydi,sadece bir hevesmi??
2704 - dunyanýn en güzel duygusudur
2705 - durmak ölmektir mantýðý ile yangýnýn içine atlamaktýr,mum ateþini benzinle söndürmek;küçük ateþleri rüzgarla alevlendirmekdir...
2706 - duygu ve düþüncelerin bir noktada kesiþmesidir
2707 - duygudur
2708 - duygularýn aklýn yenmesidir
2709 - duygularýn en acýsýný,en güzelini yaþayarak hayatý anlamak ve hayatýn çetin yollarýnda yaþamayý öðrenmektir
2710 - dün gece yatarken en son aklýmda o vardý þimdi uyamdým yine aklýma ilk o geldi ;ben aþýk olmuþum
2711 - dünya da olmayan bir þeydir. insanlarýn sadece bir hayal olarak yaþadýðý ve yaþayacaðý bir duygudur...!!!!
2712 - dünyada aþk diye bir þey yoktur.çünkü dünyada aþk ve dostluk yalan gerçek olan tek olay"ölüm"dür....
2713 - dünyada insanlarýn anladýðý ve bildiði tek þeydir
2714 - dünyada paylaþamadýðýn senden baþkasýna anlatamadýðýn herþeyinden vazgeçip ama asla ondan vazgeçemediðin tek þeydir.
2715 - dünyada yalan olan tek þey aþktýr aþkkkkkk geellip geçici bir hevestir yalan olduðunu anlamak için herkesn yaþamasý lazým.... aþýk deðilim
2716 - dünyanýn en güzel þeyidir.
2717 - dünyanýn en mükkemel duygularýnýn yer aldýgý bir gezegendir......
2718 - dünyanýn unutulduðu, aklýn durduðu, yalandan uzak duygularýn anlatýlamadýðý bir tatdýr.
2719 - dünyda sahip olunan en güzel duygu.sonsuz mutluluk
2720 - düþlerinde yaþadýðýn mutluluðu bir kýzýn omuzlarýna yüklemektir...yüklediðin duygular kadar mutlu olmaktýr...ve büyüttüðün duygular kadar hayak kýrýklýðýna uðramaktýr aþk
2721 - düþüncelerin en güzli ve tatlýsý
2722 - düþünmeyi unutmaktýr
2723 - düþünüp ulaþamamak,hissetmek,içinde yaþatmak,sýcaklýðýyla kavrulmaktýr..
2724 - eðer aþýk olduðun kiþiye sahipseniz aþk herþeydir,hayattýr
2725 - eðer birine asiksaniz onu olumune seversiniz ve hicbirsey sizi ondan alikoyamaz. ask olumune sevmektir...
2726 - eðer sesini duymadýðýnýz gün,o günü yaþanmamýþ hissediyorsanýz,aþýksýn be arkadaþ.....
2727 - ekmek,su,sevinç,hüzün... kýsacasý yaþamdýr
2728 - elde edemediðin herþeydir... elde ettiðinde ise kýymetini bilememektir
2729 - elde edememektir
2730 - elde edinceye kadar mükemmel,ondan sonra anlamsýz ve sýkýntý veren þeydir.
2731 - elektronlarla protonlarýn birleþmesidir. (elektrik)
2732 - emek ve sevgidir bence
2733 - en anlamsýz þeyde bile onu düþünmektir
2734 - en guzel aþk zor olandýrrrrrrrrr
2735 - en önemli ihtiyaç
2736 - en son baþýma gelmesini istediðim tek þeyy
2737 - eren,erdiren ve eritendir!
2738 - erkeðin diþiden, diþinin de erkekten hoþlanmasý
2739 - erkek adamýn tek eþekkliðidir
2740 - eþi benzeri olmayan, insanýn vazgecemiyeceði hayallerini süzleyen tutkudur.
2741 - eyerki icinde bi his olursa bi oglanin gozune baktiginda ve o hise bi kelime veremezsen iste o asktir!!!
2742 - ezgi sana hiç katýlmýyorum dünyada hiç bir þey için ölünmez biriside aþktýr san öyle geliyor bir gün bana hak vereceksin
2743 - fedakarlýktýr
2744 - fedakarlýktýr... yanýnda yokken bile onlaolmaktýr
2745 - ferhada dagý deldýren,yusufu nehre ýndýren askdýr adým, askdýr beným.(mahsun kýrmýzýgul)
2746 - fýrtýnadan önceki sessizlik...
2747 - fýrtýnalý havada okyanusun ortasýnda dev dalgalarla boðuþmaktýr...(b)
2748 - fireni patlamýþ kamyondurr...
2749 - fiyati pahali ama aldiginizda hicbir degeri olmayan tek seydir.
2750 - galiba ask ulasilamayandir ama cilginca seyler yaptirir insana boyle sicak bir sey butun vucudunuzu gezer yakar kavurur taki o sizin olana kadar
2751 - garip bir duygudur kimse çözemez
2752 - gayesi zatalini direk rahatsiz etmektir efkari-mumiyede cevabi musbettinizi hayalini kurup kalbi -hazalimi tamiri- temin edeceginden desti-muhabbetine talip olmaktir
2753 - gece gözyaþlarýyla ýslak yataðýna baþýna koymak hergün gelecekmiþ gibi beklemek ve bekledikce boþa ümitlendiði farketmek...
2754 - gece ile gündüz arasýndaki tan dýr ne geceyi, nede gündüzü tam görürsünüz.
2755 - gecelerý ýnsaný uyutmayan;bir hastalýktýr...
2756 - geçici bir hevesdir. boþa kayýptýr
2757 - geçiçi bir hastalýktýr
2758 - genç yaþta ölmektir
2759 - gençliði öldüren bir katildir?
2760 - gercek ask´in tadini almiyan kisilere,vay hallerine derim cünki ask´i tanimayan mutlulugu tanýmýyordur..
2761 - gercek aþk yoktur..hepsi bir yalan
2762 - gerçek ask, körü körüne baðlanmak, sevdiðinde hatalar olsa dahi onu görememek, her þeyi toz pempe görmek, ama bir gün penpesi gidip tozu ile kalmaktýr...
2763 - gerçek aþk asla vazgeçmemektir...
2764 - gerçek aþk hiç bitmeyen bir acý ve ayný zamanda yüksek derecede adrenalin ve mutluluktur.
2765 - gerçek aþk ölümsüzlüktür!
2766 - gerçek aþk ve çýkýlmaz bir girdap gibidir...
2767 - gerçek aþk; herkesin konuþtuðu ama pek azýnýn görebildiði bir hayalet gibidir...
2768 - gerçek aþklar asla bitmez bunu unutmayýn.
2769 - gerçekte var olan fakat çok az kiþinin yaþadýðý gözünü karartmaktýr,insanýn kendi kendine acý vermesidir.için yanýyosa ,acý çekiyosan,yinede mutluysan aþýksýnnnn.
2770 - gerçekten yapmak istediðini baþarmaktýr.iyi yada kötüdür kiþinin ruh haline benzer.
2771 - geri kalmamak için verilen mücadelenin adýdýr o..
2772 - gorduklerinle gormediklerini topla sonsuzlukla carp ask sadece tanri ve 62 den tavsan yapamama sendiromudur...belki bir gun aciklarim
2773 - görünenlerin arkasýndaki herþeye sonsuz bir büyülenmedir....aþk
2774 - görüp konuþamýyorsan, her seferinde miden aðzýna geliyor kalbin kanatlanýyorsa, her gece dua ediyorsan , sen aþýksýn arkadaþ...
2775 - gözlerde dagan kalplerde birlesen bir ilagi sözdür yasayana hersey dir...
2776 - gözlerin tastiklediði dudaklarýn imzaladý bir evraktýr
2777 - gözlerini her baktýðýmda kendimi görebilmek.
2778 - gözlerinizin ondan baþkasýný görmemektir.. heryerde onun hayali.. gözlerinizi açsanýzda kapatsanýzda yine onu görmektir..
2779 - gözün kapalý uçurumdan atlamak fakat ölmeyip acý çekmektir
2780 - gözünün üstünde siper içinde ise dikendir...
2781 - gözyaþýdýr.............
2782 - gururunu yenebilmektir.
2783 - gururunu yenip karsindakinin isteklerine sevgiyle yaklasip karsilik vermektir.
2784 - gülmeyi özlerken aðlayabilmektir.
2785 - gülü koklarken dikene yenik düþmektir.
2786 - gündüz keder,gece ölüm
2787 - güneþe benzer bir doðar bir batar, hep düþündürür acaba bir daha doðarmý? hep düþündürür acaba bir gün tamamen batarmý?
2788 - güneþin birden doðduðunu hissettiðin anda aslýnda doðmadýðýdýr
2789 - günleri, geceleri bir odaya kapatarak bir telefonun sesine, bir kapý ziline, ömrünün yarýsýný verebilmektir aþk.
2790 - günümüzü göz önünde bulundurarak bi yorum yaparsam sadece þunu söyleyebilirim
2791 - güzel bir çiçektir
2792 - güzel bir dizi repliðinde aþk için söylendiði gibi "amaç aný tüketmek deðil, aný olabildiðince uzatmaya çalýþmaktýr"
2793 - hakkýnda çok çeþitli þeyler deniyor ama nasýl birseydir bende bilmiyommm.
2794 - hani ayaðýný boþluða attýðýn zaman tuhaf bir heyecan hissedersin, sanki birþey kayar içinden... iþte aþk karþýnda görünce böyle hissetmektir.
2795 - hani o insanýn adýný andýðýnda , elini tuttuðunda,yüreðinde derin tatlý bir sýzý olurya aþk budur
2796 - hani seviyorum derken titremek vardýr ya iþte budur benim için aþk
2797 - hani yanýndayken için içine sýðmaz,yüreðin güp güp atar ya,hani mutluluktan gözlerin parlar ya..hani onsuzken müthiþ özlem sarar ya.. iþte aþk budur.
2798 - harcanan emeðin , verimsiz aðaçlarýdýr.
2799 - o kiþiyi sevip baþkasýyla olmasýna göz yummaktýr
2800 - hayalkirikligidir
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
2801 - hayallerle dolu bir dünyadýr
2802 - hayat bir uykuysa aþýk olmak rüyalarýn en tatlýsý
2803 - hayat lokantasýnda yemem en büyük kazýktýr
2804 - hayat yolunda gidilen acýmasýz bir yol,bir o kadarda insanýn gözlerini kör eder. kýsacasý aþk hayattýr.....
2805 - hayatý biranda iyi veye kötü yandan deðiþtirecek ve yaþanmasý gereken en tatlý ama bunun yaný sýra en acý verici duygudur!!!!!!!!!
2806 - hayatý doya doya paylaþabileceðin hayat arkadaþýndýr...
2807 - hayatý gözümüzde karartmaktýr
2808 - hayatý paylaþtýðýnýz insanla yaþadýðýnýz mutluluktur.
2809 - hayatým boyunca hiçbir zaman vazgeçmeyeceðim þeydir.
2810 - hayatýn anlamý
2811 - hayatýn anlamýdýr
2812 - hayatýn baþlangýçý.bir insanýn yeniden doðmasýdýr
2813 - hayatýn bize verdiði en güzel armagan
2814 - hayatýn boyunca arayýpta bulamyacaðýn tek þeydir
2815 - hayatýn boyunca unutamayacagýn bir rüya...
2816 - hayatýn en büyük hatasý
2817 - hayatýn en güzel rengidir
2818 - hayatýn renklerini keþfetmektir.hayata sýký sýký tekrar baðlanmaktýr..
2819 - hayatýn tadýna varmaktýr
2820 - hayatýn tek anlamlý ve mantýklý kara deliðidir
2821 - hayatýnýn her anýna ve dakikasýna onu sýgdýrmak onu her haliyle yanlýþlarýyla da olsa kabullenmek kýsaca onsuz bi hiç olmak
2822 - hayatima bir anlam buldum yarinlarimi açik gözle karsiliyorum kalbimde kor bir ates yanar durur ýçim kipir kipir artik hiçbiseyden korktugum yok çünki... asýgým ben
2823 - hayatinda yasamis ve yasayacak oldugun en büyük, en yüce, en güzel ve en harika varlik. ama sadece sevebilenlere ve sevenleri anlayabilene. ben aski kaybettim.................
2824 - hayatta insan bir defa aþýk olabilir.
2825 - hayatta kontrolünü elinde tutamayacaðýn 3 þey vardýr
2826 - hayatta olduðumuzun farkýna varmamýzý saðlayan;farkýna vardýðýmýzda hayatýn önceden olduðundan daha deðiþik renklere sahip olduðunu gösteren garip bi duygudur iþte...
2827 - hayatta olmazsa olmaz tek þeydir aþk.her yaþta ve her durumda yaþanmasý ve tadýlmasý gereken muhteþem bir duygu.
2828 - hayatta sadece bir kere yaþanýr, en güzel duygularý ve en acý duygularý tattýrýr insana.
2829 - hayatta sadece bir kez yaþanan mükemmel duygu...
2830 - hayatta unutulmayan güzel bir heycan
2831 - hayattaki herþeyin tadýný hissettiren,karýþýk fakat en güzel yemektir...
2832 - hayattaki mutluluk,renk,ve heyecandýr.
2833 - hayattaki tek þeydir!
2834 - hayattýr
2835 - hayattimin anlamii !!
2836 - hem dünyanýn iki ayrý ucunda yaþayýpta ayný yerde olmak gibi hemde ayný yerde olupta iki ayrý uçta yaþamak gibi...
2837 - hem kücücük bir gülümseme hem de kücücük bir gözyaþýdýr aþk.ne kadar acý ceksende onun mutluluðuðu istemektir
2838 - henüz bende tarifi olmayan ama oluncada güzel olucaðýna inandýðým bir duygu
2839 - henüz teþhisi bulunamýyan hastalýk
2840 - hep onu düþünmektir
2841 - her an her saniye sevgiliyi yaþamaktýr
2842 - her an o'nu düþünmek,hep yanýnda olmasýný istemektir.. aþk; hayatýný o'na adamaktýr..
2843 - her aþk viþne tadýndadýr
2844 - her dakika onu düþünüp acý çekmektir.sadece kendi kendine acý vermektir.dünyayla iliþkini keser aþk.ama zamanla bitecek tek þeydir
2845 - her defasýnda inanýyorum...(ama yalan)
2846 - her gece onu düþünerek,düþleyerek uykuya dalmaktýr.
2847 - her gün kahvaltýnýzý saat 13
2848 - her gün uyandýðýnda yaþadýðýndan önce onu hatýrlamaktýr
2849 - her gün yeniden doðup ayný gün yeniden ölmek, geceleri uykusuz kalýp uyurken onu izlemek, aþk everestin zirvesinde onu görmek
2850 - her insanýn kendi aklýnca hayalinde kurduðu,isteyipte ulaþamadýðý pembe dünya dýr.
2851 - her ne kadar aþýk olursan ol sonunda aþkýn topraða girecektir,sende öyle..sonsuza dek sürecek tek aþk vardýr, o da
2852 - her þeyden fedakarlýk yapmaktýr
2853 - her þeyden vazgeçmektir
2854 - her þeyi göze albilmek,hissetmek,sabretmektir
2855 - her þeyi göze almaktýr
2856 - her yerde onu görmektir!...
2857 - her zaman dert keder keder baska bir sey degil....
2858 - hergun olmektir
2859 - herkesin kesinlikle hiç kimseye benzemediði tek yönüdür
2860 - herkez asik olmak ister.acilarini bilerek ve isteyerek! bittiyinde baslar hüzünler ama fazla uzun sürmez ayni ask gibi!ömür gibi.
2861 - herkezin bildiði ama kimsenin yaþamadýðý duygudur
2862 - herþey deðildir onu biliyorum....
2863 - herþeyden önce ve de sadece onu düþünmek...
2864 - herþeydir!
2865 - herþeye raðmen onu affetmektir.
2866 - herþeyi bir anda çözüp, sonsuza kadar çözemeyeceðini kabullenmektir aþk bu yüzden tek gerçektir...
2867 - herþeyi bir kenara býrakýp ona teslim olmaktýr
2868 - herþeyinle kendini ona vermektir aþkkkk.
2869 - heyecandýr,mutluluktur,elin ayagýn tutmamasýdýr,tutkukur,elde edincede boþ çýkmasýdýr,kalýcý olan sevgidir
2870 - hiç aþýk olmdým aþýk olan enayidir
2871 - hiç beklemediðiniz bir anda beyniniz durupda farkýnda olmadan onu öpmektir
2872 - hiç birsey..ama anlayana çok þeydir..
2873 - hiç birþeydir aþk
2874 - hiç hissetmediðin hisleri hissettiðini hissettiðine hissettiðin hisse aþk denir.
2875 - hiç ummadýðýn anda gelen bir armaðan
2876 - hiçbir nedenin olmadan sevmek
2877 - hiçbir þeyle herþey arasýndaki ortadýr boþ ver dersin ama aþýk olunca onun için ölürsün
2878 - hiçbirþeydir aþk
2879 - hiçbiþey manyaklýktýrrr
2880 - hissediðin herseyi yaþamaya..
2881 - hissetmediðin bir hissi, hissettiðini hissettiðin an,hissettiðin his aþk'týr
2882 - hissettigim hissi, hissettigini hissettigim,andaki hissettigim his ask´tir
2883 - huzurla nefes almaktýr..kýsacasý en büyük mutluluktur aþk.
2884 - ýnsaný hayata baðlayan bir duygudur
2885 - ýnsanýn gozunu donduren dunyayý toz pembe gosteren bazen aglatýp bazen gulduren delýce býr tutkudur
2886 - ýnsanlarýn yaþayarak gormesý gereken duygudur
2887 - ýssýz býr adada yalnýz kalmaktýr...sadece yalnýz kalmaktýr...
2888 - ýssýz çölde bunalým içinde ilerlerken gördügümüz seraptýr yani gerçekte yoktur öyle biþey sadece biz gördüðümüzü sanmýþýzdýr
2889 - ýþýklar söndüðüde,lodoslar estiðinde onu ilk gördüðünde vurulursun bu aþktýr. elini tuttuðunda ona ilk baktýgýnda utanýrsýn bu aþktýr
2890 - ýzdýraptan baska hýcbýr sey degýldýr...
2891 - içi boþ bir notanýn en uzun çalýnaný
2892 - içimi titreten...halen çözemediðim bir duygudur ama aþký ve aþýk olmayý seviyorum
2893 - içinde milyonlarca kelebeðin uçtuðunu hissetiðin andýr.
2894 - içindeki boþluðu doldurabileceðine inandýðýn soyut bir kavramdýr ve sonunda eline geçen koskoca bir hiçtir inanýn hep böyle olur
2895 - içindeki uçma hissidir
2896 - içinden biþeylerin akýp gitmesidir
2897 - içine düþtüðü dipsiz kuyuda bile, en umutsuz ve en zayýf anýnda bile elinden tutacak, seni aydýnlatacak ýsýtacak bir ýþýk kaynaðýdýr.
2898 - içine nasýl düþtüðünü bilmediðin dipsiz bir kuyudur ve hiç bir zamanda bilemezsin!
2899 - içmeden sarhoþ olmaktýr
2900 - içerek sarhoþ olmaktýr
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hocam ben aþýk deðilim kiyoksa öle bi halim mi var
![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
2901 - iðrenç bir duygu karmaþasý
2902 - iinsaný binbir mutluluklara sürükleyen bir duygudur.
2903 - iki beden tek yürektir..
2904 - iki insanýn ayný anda ayný noktaya bakmasýdýr...
2905 - iki insanýn birbirlerine karþýlýklý olarak duyduklarý sevgi baðýdýr.
2906 - iki insanýn elele yürüdüðü sonsuz bir yoldur.
2907 - iki insanýn sonuna kadar yani ölene kadar sevmesine aþkkkk denir ve buna ölümsüz aþk denir
2908 - iki kalbin birleþmesi ve ruhlarýn birbirine kavuþmasýdýr
2909 - iki kiþinin birbini deli gibi sevmesidir...
2910 - iki taraflý sevgi yaþanýyorsa aþk çok guzelvedeðerlidir.aþk içinde,acýnýnda sevginin yaþandýðýbirhastalýktýr.
2911 - ikstendiginde tutulamayan bulundugunda anlasilmayan karmasik bir bket menekse
2912 - ilacinin bulunamadigi bir hastaliktir bulani ben gormedim bir hekime sorun//'
2913 - ilginç ve düzensiz
2914 - ilk aþk, insanýn gözlerini kör eder ama sonra yaþanan iliþkiler tabiri caizse yoðurdu üfleyerek yemeðe benzetiyorum
2915 - ilk baþta adrenalin yükseltir.daha sonra onu tepe takla eder....yinede tavsiye ederim! çünkü ben onu çok seviyorum!!!!! simalimben
2916 - ilk defa aþýk olunca anlaþýlýyor
2917 - ilk goruste baglanmaktýr bu kadar
2918 - imkansýza olan özlemdir
2919 - inadýna sevmektir
2920 - inanýlmaz bir aþk yaþýyorum hayatým boyunca böylesine bir duyguyla karþýlaþmadým.aþk o gittiðinde ölmek demek
2921 - insan asik olunca dunyasi toz pembe gorunur
2922 - insan aski yoktur sadece allah aski vardir imanin salam olursa askinda salam olduguna inaniyorum saygi islama yonelik bir ask diliyorum herkeze
2923 - insan aþýk oldumu kendini yeni doðan bebekler gibi hiseder, ama ayrýlýk kapýsý açýldý mý onun için o kapý cehenem kapsýdýr.
2924 - insan hayatýnda bir kere aþýk olur.diðer sevmeleri hep o ilk aþkýn arayýþýdýr.
2925 - insan hayatýnda yaþanýlmaya deðer, deðerini ve anlamýný bilenler için dünyadaki en güzel þeylerden bir tanesidir.
2926 - insan sevgiye muhtaç bir varlýktýr.aþk allahýn(cc) yarattýðý bir sevginin þahlanýþýdýr.
2927 - insana hoþ bir duygu veren tutkudur
2928 - insanda derinduygular uyandýran histir
2929 - insandan insana aþk olmaz.canlýlardan allah'a duyulan sevgidir ve bunada ''aþk'' týr. bunu unutmayalým arkadaþlar.
2930 - insaný aptallaþtýran ve hoþuna giden yalandýr...
2931 - insaný bir anda alýp götüren,uykularýný kaçýran,deðsede deðmesede gözyaþý döktüren,ve her ne olursa olsun vazgeçemediðiniz bir tür hastalýk.
2932 - insaný çok mutlu eden,ayný zamanda çokta acý çektiren tarifsiz bir duygudur
2933 - insaný düþünduren ve insanlarý duygulandýran ve insaný sevmek
2934 - insaný ele geçiren duygularý alt üst eden tatlý bir duygudur...
2935 - insaný hayata baglayan tek kelime
2936 - insaný hüzne sürükleyen sonsuz bir acýdýr.
2937 - insaný mutlu eden çýkmazlara sokan acý ve huzur verici duygularýn bütünü
2938 - insaný sonsuzluða götüren bir histir
2939 - insaný tüm dertlerinden kurtaran benliðini elinden alan onu bam baþka bir kiþiliðe sokan anlamýný bilmediðim çok güzel bir duygu... imza
2940 - insaný yaþamýn kýyýsýndan çeviren,heyecaný hiç bitmeyen,mutluluðun doruðuna ulaþtýran,umutsuzluða meyil vermeyen bir sihirdir.
2941 - insanýn aklýný baþýndan alan, herþeyden alý koyan sadece sevdiðin kiþiyi düþündürttüren, her insanýn baþýna gelebilen bir olaydýr.
2942 - insanýn ayagýný yerden kesen ve kiþiyi hayata baglayan cok güzel bir duygudur.seni seviyorum iskener
2943 - insanýn ayaklarýný yerden keser baþýn gövdene aðýr gelir ne yapacaðýný þaþýrýrsýn kalbin sana vefasýz davranýr
2944 - insanýn baþýna bir defa gelen ve ömür boyu yaþamak istediði duygu kütlesi
2945 - insanýn beynýný kullanamamasý,sacmalamasý,körü körune tutulmasý,tapýnmasýdýr aþk...
2946 - insanýn dünyada yaþayabileceði en güzel duygudur.karþýlýðý yoksa yaþarken ölmektir
2947 - insanýn hayatýnda birkez gerçekleþen ve kimilerinde uzun süre kalan hastalýk
2948 - insanýn hayatýnda görebileceði en güzel rüyadýr...
2949 - insanýn hayatýndan bezdiren bir ölümdür.
2950 - insanýn hayatta zevk aldýðý tek þey mükemmel bir duygudur...
2951 - insanýn icine akan bir nehirdir
2952 - insanýn içindeki boþluðu doldurduðunu zannetmesidir
2953 - insanýn ilk görüþte kalbine yerleþtirdiði aþktýr bunu bende yaþadým
2954 - insanýn kalbini dolduran ama aklýný boþaltan bir þeydir aþk.
2955 - insanýn karnýný agrýtan içini eriten mantýgýn bittiði son noktadýr..iþte aþkýn adý murattýr seni seviyorum aþkým...
2956 - insanýn kendi dünyasýndan ayrýlýp bambaþka bir kiþiliðe bürünmesidir ve acýlarýn en tatlýsýdýr aþk
2957 - insanýn kendi ismini unutacak kadar saflaþmasý.
2958 - insanýn kendi kendine sürüklenmek istediði her türlü çýlgýnlýktýr.
2959 - insanýn kendine yaptýðý en tatlý iþkecedir.
2960 - insanýn kendini untmasýdýr
2961 - insanýn mantýklý düþünememesi acý çekmesi ve bu acýyý çekerken güzel duygular içinde olmasý kendine hakim olamadýðý hayatýn en güzel vakitlerini geçirdiði dönem
2962 - insanýn mutluluk pýnarý ama býrakýp gidince seninle birlikte o pýnar da kuruyor
2963 - insanýn ne olduðunu bilmediði bir duyguyu yakalamaya çalýþmasýdýr.
2964 - insanýn ömrü boyunca yaþayabileceði en güzel,en mükemmel,en karmaþýk,bazen insanýn kendi kendisini bile tanýyamýyacak hale sokan bir duygu.
2965 - insanýn yaþadýðýnda anlayabileceði birþeydir
2966 - insanlar arasýnda paylaþýlan en güzel duygudur gerek acý gerekse mutlu
2967 - insanlara zamanýný degerlendirmesi gereken birdurumda çýkýp onu engelleyen ve sonundada her iki yöndende kaybettiren bir duygudur
2968 - insanlarý baþta mutlu eden daha sonra aldatýp giden duygudur4
2969 - insanlarý sevmektir.
2970 - insanlarýn duygu alýþ veriþiddir
2971 - insanlarýn içine girdikleri zaman kaybolduðu hatta bazen yolunu þaþýrdýðý çok geniþ kapsamlý bir kavramdýr
2972 - insanlarýn karsilikli egolarýný tatmin ettikleri soyut bir kavramdýr.
2973 - insanlarýn karþý koyamadýklarý tatlý bazende acýmasýz bir duygudur...
2974 - insanlarýn kendine yaptýðý en dayanýlmaz iþkencedir
2975 - insanlarin barýs'i,sevgiyi'dostlugu'idrak edebilmelerine neden olan ilahi bir vasitadir...ne mutlu bilmis olana!
2976 - insanoglunun tek yasama sebebi
2977 - insanoðlunun olmazsa olmazýdýr.
2978 - intikamdýr
2979 - ismimdede belli olduðu gibiben bir aþk çilecisiyim aþk bir çiledir. seni çooooo... seviyorum.........
2980 - istediðiniz kadar cevap yazýn ama boþþþþþþþþþþþ.
2981 - istektir paylaþmadýr duygusalýktýr çaba ister
2982 - iþkence
2983 - iyi bir ten uyuþmasýdýr.
2984 - iyi ve kötü günde beraber olmak acýyý sevinci paylaþmak ve karþýlýklý sevgi saygýdýr
2985 - iyidir
2986 - izdirap , sevgi , aci , mutlulugun birlestigi bir seydir
2987 - jhgjhghggkhgunggasfgþ (karman çorman birþey)
2988 - kabullenmek
2989 - kaç zamandýr aradýðým ama ne yazýkki bulamadýðým heyecan,aþk insanýn baþýna birkez gelen ve uzun süre kalabilen hastalýk
2990 - kadýnlarýn uydurmasýdýr aþk
2991 - kahramanlarýn sevipte kavuþamadýðý . bize çocukken anlatýlan bir masaldýr... büyüyünce size takýlan bi lakap olur o masalýn kahramaný prensinizin taktýðý...
2992 - kahrolmaktýr
2993 - kalbimizin her zamankinden daha sýcak ve daha heyecanla atmasýdýr.
2994 - kalbin den gelen bir sevgidir yaralar insanýn vucudun dan geçer aþk insanýn kalbinden geçmez ben ce budur
2995 - kalbin kalbe karþý olmasýdýr
2996 - kalbine hançerler saplayan bazen ayaklarýný yerden kesen ve herþeye pozitif baktýran harika ayný zamanda çok acý veren bir duygu...ama yinede aþksýz olmaz
2997 - kalbine uðrayan davetsiz misafir,davetsiz misafirini bilmeksizin bekleyen kalbindir...
2998 - kalbini ona vermektir.onu tum badeninde hissetmektir.göz bebeklerinin taaaaaaa içindeki mutluluðu görmektir.kýsaca aþk onun için var olmaktýr.
2999 - kalbinin söylediði bir baskýdýr.
3000 - kalplerin birbirini görünce ýsýnmasýdýr
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...