yazdiklarim neden cikmiyorki yeni üyesiniz onaylatmaniz lazim diyor
yazdiklarim neden cikmiyorki yeni üyesiniz onaylatmaniz lazim diyor
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
2401 - aþk;insanýn içinde yaþattýðý en güzelduygudur...
2402 - aþk;insanlarý ne denli çýldýrttýðý bilinemeyen þiþeler dolusu þaraptýr.seni seviyorum çiðdem...
2403 - aþk;karþýlýklýysa,mutluluktan havaya uçmaktýr.eðer platonikse,olduðun yere çakýlýp kalmaktýr...
2404 - aþk;karþýna çýkan herþeye raðmen direnmek, hayata sewgilinle göðüs germektir, her olumsuzluða raðmen sewmeye dewam etmektir
2405 - aþk;karþýndakini göremesende onun seni sevdiðini bilmek ve karþýlaþýnca göz göze gelmekten korkmamaktýr.
2406 - aþk;karþindakini bulunmaz hint kumaþý sanmakla.hýyarin teki olduðunu anlama arasindaki geçen süredir.
2407 - aþk;kendini baþkasýnda sevme biçimidir...kendini sevdiðin kadar aþýksýn...
2408 - aþk;kendini en özgür, en güzel anlarýný, en güzel günlerini, yaþarken sonu olmayan boþluða düþmektir...
2409 - aþk;kendini kaybetmektir...
2410 - aþk;kendini unutmak,sevdiðini düþünmektir.benliði öldürmek,sevdiðinde yaþamaktýr.aþk allahýn varlýðýný ispat eden en saðlam delildir...
2411 - aþk;kör olmaktýr.ondan baþka birþey görememek ve onun hiç bi hatasýný görmemektir.aþk gözünü ondan alamamaktýr!
2412 - aþk;lanet olasý yaþanmaya deðer bir tutkudur...
2413 - aþk;maymun gibi çiftleþmek,aslan gibi koruyucu olmak degil,pervane gibi kendýný atese atabýlmektýr.pervane gibi yanmaktýr ask....
2414 - aþk;o yanýndayken yüreðinde fýrtýna esmesi,o gidince yüreðindeki sonsuz boþluk hissi ve özlem duygusudur!....
2415 - aþk;onsuzluða dayanamamaktýr.
2416 - aþk;onun mutlu olduðunu bildiðin zaman devam etmektir.
2417 - aþk;onun yanýndayken geçmiþ yada gelecek ile ilgili kaygý duymamaktýr
2418 - aþk;ölümdür,hemde en tatlýsýndan,,,
2419 - aþk;önüne geçemediðimiz bir felakettir
2420 - aþk;özel ve özel olduðu kadar da güzel bir duygudur.
2421 - aþk;sana hayatýn anlamýný yaþatan kiþiyi bulduðun için tanrýya þükretmektir.
2422 - aþk;sebebsiz sevmek
2423 - aþk;segilin aklýna geldigi zaman kað aðlayýp,kað gülümsemektir.
2424 - aþk;serden geçip,yardan gecememektir
2425 - aþk;serüvendir,baþýný bilip sonunu bilemediðin bir serüven.
2426 - aþk;sevdiðin insanla bir ömrü paylaþmaktýr. aþk;karmaþýk duygulardýr...
2427 - aþk;sevdiðin kiþinin gözlerinde henüz doðmamýþ çocuklarýný görebilmektir.
2428 - aþk;sevdiðini özlemektir hem de çok
2429 - aþk;sevgi saygý ve sadakattir ben aþýðým caným seni cooook seviyorum... herzaman seninleyim...
2430 - aþk;sevmeyi ve sevilmeyi bilen herkeze aþktýr.aþk hiç bir zaman ilk görünüþ degildir.içindeki insalýktýr.
2431 - aþk;tanýmý yapýlamayandýr
2432 - aþk;tehlikedir
2433 - aþk;yüzlerce acýnýn içinde bir tane mutluluðu yakalamaktýr yakalayamadýðýndaysa ona yaklaþmanýn sevincini duymaktýr
2434 - aþk??? bilmiyorum ne demek sadece ondan vazgeçemediðimi biliyorum eðer bu aþksa çok acý veriyor ama özay beni anlamýyor....
2435 - aþk?beni hayata baðlayan en güzel duygudr.aþk hayattýr.
2436 - aþk?kelimelerle anlatýlmayan þeydir . çunkü kelimeler o duyguyu anlatmaya yetmez
2437 - aþk= yeniden dirilirken,önlenmez tükeniþ varolmaya mahkumken,ölümü davet ediþ. iþte aþk budur...
2438 - aþk=bir bedende iki kalp olmaktýr... aþk=en büyük zehir enbüyük ilaçtýr... aþk=sözlerle ifade edilemeyen duygulardýr nokta
2439 - aþk=mutluluk,sevgi,paylaþým iþte bu sensin can(tolga)
2440 - aþka inanan biri için vazgeçilmezliktir
2441 - aþka inanmam sevigiye inanýrým aþk gelip geçicidir sevgi kalýcýdýr aþk unutmak kolay sevgiyi zordur sevmek ise;karýsýndaki insana baglanmaktýr ona güvemektir ve o a tapmaktýr
2442 - aþka inanmayýn yalandýr
2443 - aþka mi? ömer hayyama sormak lazým/ aþk, bir ruhun iki bedende yaþamasý/en yukarda aþk var.her sevgi aþk deðildir
2444 - aþka ve sevgiye dair,ne yaþanýlýrsa yaþasýn geri dönüp bakýldýðýnda piþmanlýk duymamaktýr.çünkü yaþanýlan aþk da svgide sizindir unutmayýn... herþeye raðmen sizindir
2445 - aþka yürek gerek ama! bende kalp denen bir cihaz var?????
2446 - aþkaþktýr aþka aþk demeyen aþýk olamaz diðer anlamýla aþk birdir
2447 - aþký "aþýk oldum" diyenlere sormak lazým. çünkü ben hiç olmadým
2448 - aþký anlatacak bir cümle bulamýyorum.aþk tamamen bire bir yaþanmalýdýr.(tabi günümüz þartlarýnda biraz zor görünüyor) aþk anlatýlmaz...
2449 - aþký anlatamam çünkü gereðinden geniþ bir kapsamdýr sadece ben deðil hiç kimse tam olarak bir açýklama getiremez....
2450 - aþký anlatamazsýn ama en önemlisi yaþarsýn ve anlatamazsýn buda esaz aþktýr
2451 - aþký anlatmak çok zor yaþamak lazým yaþamadan bilemezsin
2452 - aþký anlatmak çok zor...onu yaþayan bilir...aþk anlatýlmaz yaþanýr!!!!!!
2453 - aþk'ý anlatmak kelimelere sýðmaz. onu yaþaman lazýmdýr ki aþkýn ne demek oduðunu bilesin. aþk çok güzel bi duygudur.ama iyi olsun, kötü olsun sonunada katlanman gerekir.
2454 - aþký anlatmak,tarif etmek güçtür.mutlaka yaþamak lazým.
2455 - aþký aþýk olmayan bilmez aþk fedakarlýktýr, aþk 'ben'deðil 'biz'dir aþk beklemektir, vazgeçmemektir sýcak havada buz gibi suya atlamaktýr ve son olarak aþk ölmektir
2456 - aþký aþk yapan onun tarifsiz oluþu deðil mi? umarým aþkýn tarifini sonsuza kadar bulamayýz.
2457 - aþký banada anlatýrmýsýnýz
2458 - aþký bilene derdi çekene sor....!
2459 - aþký bilmeyen insan týpký bir taþa benzer.
2460 - aþký birbirlerini sevenler daha iyi bilirler
2461 - aþký birkere bulursun.birdaha mý asla...
2462 - aþký biz yaratýyoruz ama bitince üzülüyoruz
2463 - aþký bulduðumu sandým sende...
2464 - aþký bulduðun anda onu kaybetme korkusudur
2465 - aþký gerçekten yaþayan tarifini bile yapamaz.acýsý,tatlýsý farketmez.aþk aþktýr iþte kýsa veya uzun yaþamasýný bilene....
2466 - aþký her yaþaya bileceðin en güzel duygudur
2467 - aþký herkes yaþayamaz o yaþamýn tamamýdýr an gelir onunla var olursun an gelir onunla yok olursun ansýzýn vurulmaktýr
2468 - aþký hiç yaþamadým.sanýrým aþk yaþamdýr.
2469 - aþký kimse anlatamaz aþký yaþýyarak ögerenirsin
2470 - aþký ögrenmek için yaþamaklazým
2471 - aþký sevene deðil sevipte ayrýlana sor yani arzu ya
2472 - aþký tanýmayan insan susuz kalmýþ bir çiçek gibidir.
2473 - aþký tanýmlayamazsýn diyor benim sevgilim
2474 - aþký tarif etmek için kelimeler yetersiz kalýr.aþk sadeca gözlerde yaþanýr.
2475 - aþký tarif etmek için yaþamak lazým yaþayýnca bilinir
2476 - aþký tarif etmek ne yazýkki mümkün deðildir çünkü aþkýn tarifi imkasýzdýr.aþk anlatýlmaz yaþanýr
2477 - aþký tatmayan aþký bilemez bilmeyenler atrif etmeye calýþýr gercek aþk anlatamadýðýndýr
2478 - aþký yaþadýgýn kadar varsýn
2479 - aþký yaþadýðýnda kendini çýrýlçýplak hissedersin öylesine masum ve kötülükten habersiz sadece sevmek istersin_!
2480 - aþký yaþamadanda öðrne bilirsiniz mesela çýkamayacaðýnýz bir çukura girmekle baþlaya bilirsiniz
2481 - aþký yaþamýyýnca anlamý çoktur.yaþadýktan sonra aþkýn dili hep aynýdýr.!!!!
2482 - aþký yaþarken yaþadýklarýndan ve yaptýklarýndan mantýk aramamaktýr.
2483 - aþkýn bir tanýmý yoktur o anlamsýzca sebepsizce aptalca birþey sadece yüreði olanlar için
2484 - aþkýn bir tarifi yok çünkü aþk herþeydir!
2485 - aþkýn bir yolu vardýr her yaþta farklý geçilen aþkýn bir yolu vardýr her zaman biraz geçilen
2486 - aþkýn eþ anlamlýsý mutluluktur.insan aþýk olduðunda çevreye pozitif enerji yayar ve hep mutludur.kesinlikle planlanmamýþ duygusal kýpýrtýdýr
2487 - aþkýn gerçek tarifini kimse yapamaz. çünkü bu güzel duygu anlaýlamaz yaþanýr.
2488 - aþkýn hep kötü birþey olduðunu söyleyenler hep aþk acýsý çektiði için bunu söylerler peki aþkta özlem ve acý çekmezsen aþkýn anlamý kalýrmý????
2489 - aþkýn hiçbir tanýmý olamaz tanýmýný yapan kiþi ise hiç aþýk olmamýþtýr
2490 - aþkýn insaný ne zaman vuracaðý belli olmaz.aþk yara açar kalbimize ama unutmayýn yaralar tamamiyle geçmez iz býrakýr.acý verir.
2491 - aþkýn manasý yoktur. eðer ki aþkýn manasý tam anlamýyla biliniyor olsaydý inanýn biz ona bukadar deðer vermezdik ''bence
2492 - aþkýn ne olduðunu anlamadan,sevgiyi o kiþiyle ölümüne yaþamaktýr.
2493 - aþkýn ne olduðunu eðer birgün anlarsak sizede söyleriz...
2494 - aþkýn ne olduðunu henüz çözemedim çözene aþk olsun
2495 - aþkýn ömrü üç yýldýr ..ilk yýl eþyalar alýnýr ... ikinci yýl eþyalarýn yeri deðiþir... üçüncü yýl eþyalar paylaþýlýr...
2496 - aþkýn tadýna varmak isteyen aþkýna köle olsun ama kör olmasýn.duygularýna hâkim olsun.
2497 - aþkýn tanýmý olmaz ama aþ çok garip bir duygudur el varya birbirine deydimi elektirik çarpmýþa dönülür...
2498 - aþkýn tanýmý olsaydý kimsenin caný yanmazdý
2499 - aþkýn tanýmý yoktur herkese göre deðiþebilir ama aþk çýlgýnlýktýr......
2500 - aþkýn tarifi aþk olmassa olmayacak bir þey dir aþk olmassa insanlar nasýl mutlu olacaklar buna bir anlam veremiyorum ben seviyorum ve aþýðým iyikide aþýk olmusum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
2501 - aþkýn tarifi yoktur sadece yaþanýr ama en kötüsü severek mutsuz olmak demektir
2502 - aþkýn tarifi yoktur... yaþanýr,yaþatýlýr ama anlatýlmaz... (ilk aþkýn ilk hatýrasý asla unutulmaz)
2503 - aþkýn tarifi yoktur...onu sadece yaþayan anlar ve bilir...
2504 - aþkýn tarifi yoktur; kýsýca anlatýlmaz yaþanýr
2505 - aþkýn tarifinde gamze'ye katýlýyorum. kýz en iyi tarifi yapmýþ.
2506 - aþkýn tarifini bu güne kadar kim tapmýþ ki ben yapayým.ama herkes birþeyler söylüyor iþte
2507 - aþkýn yeyüzünde tanýmý yoktur.tamamen tanýmsýz
2508 - aþklý bir hayat duyguludur,aþksýz bir hayat duygusuzdur.
2509 - aþkmý aþk bazen bir yangýn yeridir..ve ben bu yangýnda çok yandým
2510 - aþkmý? bilmem tatmak gerek, aþkýn tarifi olmaz yani hiç bal yememiþ birine kavanozdaki balý tarif etmek gibi.
2511 - aþksevgidir aþk yoksa hiçbirþey yoktur.
2512 - aþkta*** gönül hüzünlenir.... göz yaþ döker.... ama.... kalpte isyan yoktur****
2513 - aþktan siz ne anlýyorsanýz,sizin için aþk odur.
2514 - ateþ denizinin üstünde mumdan kayýða binmektir
2515 - ayaklarýn yerden kesilmesi
2516 - ayaklarýnýn yerden kesilip büyük bir boþluðun içinde dolaþmaktýr ve o'nu düþünmektir...aþk kelebeklerin karnýnda uçuþmasýný saðlayan fýrtýna öncesi sessizlik duygusudur.....
2517 - aynaya baktýðýnda onu görmektir onu düþünmediðin zaman ne düþündüðünü bilmemek ve kendinden önce bir varlýðý hissetmenin hazzýdýr aþk kutsaldýr
2518 - ayný anda hissedilen tek þeydir...
2519 - azim bir denizdirki kýyýsý olmaz aþkýn.. boþlukta bir ummandýr sýrlarý hadden aþkýn..canlar bu denize dalmýþlar orda kalmýþlar..bir damlasý ümit gerisi korkudur aþkýn..
2520 - baglanmak.sonsuzluk.birazda apdallýk
2521 - baglýlýk beraberlik ölüsüzlük
2522 - bana aþk nedir diye sordular ben olda bilesin dedim.aþk gözü koruyan göze siper olan kirpiktir ama göz içinde dikendir!!
2523 - bana gençliðin sýrrýný sorma!sana aþýk olmayý öðretemem.
2524 - bana gore ask yemek icmek gibi. eger insan bir insanana asik olur sa o insan gibi olur.
2525 - bana hayatý sevdiren iki þey vardýr aþk ve özgürlük,aþk için hayatýmý veririm özgürlük için aþkýmý feda ederim,
2526 - bana her kalp atisimda ceza veren bir tatli zalým!
2527 - baska býr ýnsaný kendýnden daha cok sevmektýr.
2528 - baslatmayin askiniza ya..askmis..böyle bir sacmalik olmadi olamaz da...ask koca býr yalan!!!o kederrr
2529 - baþ aðrýsý
2530 - baþ belasý saman alevi ama süper bir duygu
2531 - baþkasý için yaþamaktýr.
2532 - baþkasýnda kendinizi hissetmektir
2533 - baþlangýç ve sonsuzluktur
2534 - baþlangýçta kalbin deliler gibi çarpmasý sonra eðer ayrýlýkla sonuçlam-nýrsa kalbin durmasýdýr... benimki de ole olucak
2535 - baþtan sona deliliktir
2536 - bazen bir damla zehir bazende koca bir okyanus gibidir küçük acýlarýn ardýndan büyük mutluluklar
2537 - bazen kalbin durarak onu düsününce tekrar atmasýdýr
2538 - bazen tüm dünya bazen kocaman bir boþluk
2539 - bazý duygularýn kabarmasý hiç hoþ olmayan
2540 - bazý gecelerde gökyüzüne baksan ayý göremezsin ama bilirsin ki ay gecenin içinde bir yerde saklýdýr.aþk da böyledir karþýlýklý olduðu sürece varlýðýný hissettirmektedir.
2541 - bazýlarý için acý çekmek ama bazýlarý için de hayatýn anlamý
2542 - bebeðim daðlarca öteden yaný baþýma geri dönerken, ondört günlük hasretin sona eriþiyle duyduðum heyecandýr, aþk...
2543 - bekeltisi olmayanýn yeniden doðuþudur var olma sebebidir
2544 - beklemektir.. zamandýr... gerektiðinde ölmektir..
2545 - beklenmeyeni, hiç kimsenin bilmediði gibi beklemek mi aþk?
2546 - ben a6ka bir defa inandim ikinciye inanmam ben arkadash sen sen ol ve de a6kainanma.erkeklere hele hi4 benden size tavsiem kizlar
2547 - ben aska inanmýyorum ask acý cekmektir uyandýgýn zaman anlarsýn
2548 - ben aska inanmiyorum.ask diye birsey yoktur. herkes asigim diyrler ama onlar kendilerini kandirirlar.....
2549 - ben aski bir kalip buza benzetiyorum.onun erimemesi sizin elinizde olan birsey.yani buzu siz hic cikarmayiniz en iyisi böyle olmamli bence...
2550 - ben aþýðým ama ne oldugunu anlayamadým.acý çekmek ve heyecan acýkmamak gibi þeyler
2551 - ben aþký tattýðýmý anladýðým zaman hep yanlýz kaldým bu yüzden bir daha aþký tadana kadar yorum yooook!!!!
2552 - ben azerbaycanliyim ask solmayanbir cicekdir
2553 - ben bir avcý yým benim için aþk bir avý yurduðumda onun öldüðünü bile bile onu vurduðum yerde bulamamamdýr,, bu çok kötüüüüüüü....ühhhüüüüüüü
2554 - ben ne bileyim anlatýlmaz,isbat edilmez birþey boþuna uðraþmayalým arkadaþlar.çaresi yok.
2555 - ben olda bil aþký çýken bilir anlatýlmaz yaþanýr
2556 - ben onu cok sevdim ama o beni hic sevmedi ask cok sor birje unutmayin
2557 - ben sana aþýðým.sensiz yapamýyorum. sen olmazsan kendimi yarým hissediyorum.sen benim bir parçamsýn...sen ruhumu aldýn.o olmadan ben bir hiçim.yani sensiz....
2558 - ben þu an aþýk oldugum icin
2559 - ben yasayamadým ama ask söylenenlere göre küçücük bir su birikintýsýnýn kocaman býr okyonusa dönüsmesidir.
2560 - benca aþk yaþama sarýlmak ýcýn býr sebeb dýr
2561 - bence; aþk okyanus gibidir. bile bile batacaðýný bilsen de yol alýrsýn.
2562 - bence; aþk tek bir ruhun iki ayrý bedende can bulmasýdýr...
2563 - bende bunu zaten sýze soruyorum ask nedýr ?
2564 - benden uzak dursun yeter! bir kere baþýma geldi sonrasý allah kerim...
2565 - beni aþkýn varlýðýna inandýr önce,sonra aþkýn tarifini yaparým size.
2566 - benim için aþk karþýlýk beklemeden birini ölürcesine sevmek
2567 - benim için aþk,sadece aþýk olduðum kiþiye gözlerimle anlatabileceðim bir duygudur.
2568 - benim için sadece odur onun varlýðýdýr.
2569 - benim þu anda yaþadýðým duygudur
2570 - benim tatlý kadýna hissettiklerimdir aþk. tatlý kadýný sevmektir aþk. onun yanýnda heyecandan titremektir aþk.
2571 - beraberken mutluluk ayrýldýðýnda ise acý demektir
2572 - berbart bir duygudur
2573 - berbat birseydir...
2574 - beynin devre disi duygunun önsafada bedenini ve ruhunu teslim almasidir
2575 - beynin içinde yaratmýþ olduðumuz bir virüstür
2576 - beyninin kalbine söz geçirememesidir
2577 - býr býlsem ama ask özgurluktur
2578 - býr gun sevgilim sordu ask nedýr dýye, býraz zaman ýstedým, dusuneyým dýye.. ertesý gun gordum onu baskasý ýle.. kulagýna fýsýldadým ask
2579 - býrak konuþurken titremeyi telefonda çaðrýsýný gördüðün zaman bile tir tir titremektir aþk budur ya seversin ya seversin
2580 - bi anlýk zevktir.sadece iki zýt kiþinin birbiriyle iletiþim yani cinsellik kurmasýdýr.baþa bela karýna a*ðrýdýr
2581 - bi kere dustugun derin kuyudan bir daha çýkamamaktýr bence. cýkan ise ya yaralýdýr ya periþan yada bin piþman
2582 - bi kýza aþýktým lisedeyken
2583 - biebirini sevip açýklayamamaktýr
2584 - bile bile acý çekmek, fedakarlýk yapmaktýr
2585 - bile bile ateþe atlatan sevmek ýstemesende sevdiren deliler gibi özleten acý çektýren ýzdýraptýr...ne olursa olsun her aþýðýn da dediði gibi aþk güzeldir
2586 - bile bile ateþlere yürümek ve sevdiðinin uðruna yüreðini kanata bilmektir.
2587 - bile bile intihar edip tekrar dirilmeye çalýþmaktýr
2588 - bile bile kendini boþluða atmaktýr
2589 - bile bile kendini uyutmaktýr,fazla uyutma hayata geç kalabilirsin
2590 - bile bile ladestir; düþünsenize hem sonucunu biliyorsunuz hemde...
2591 - bile bile saçmalamaktýr
2592 - bile bile tutsaklýkdýr........
2593 - bilemediðimizdir..bilip tüketemediðimizdir..
2594 - bilemiyorum henüz beni iten olmadý.
2595 - bilinmeyen bir boþluk.
2596 - biliyor musunuz , hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doðru olan tek guzellik aþk
2597 - bilmiyorumki...bir defa yaþadým çok güzeldi ama okadar acý çektim ki bir daha karþýlaþtýðýmda ne yapacaðýmý bilmiyorum
2598 - bilsem þimdi böyle acý çekermiydim ah ah ah ah
2599 - binde bir kiþilerin ulaþa bildigi heycan leyla ile meþnun gibi
2600 - bir anda hayatýndaki her þeyi güzelleþtiren ama bir müddet sonra herþeyin eskiye dönme halidir
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
umudun oldugu umutsuzlugun daha fazla oldugu bir duygu seli...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Aþk anlatýlmaz,o sadece yürekte yaþanýr.sözde deðillll
CANIMSIN CANIM...
Sevgili arkadaþým 5.madde de diyorki aþk bir tükenmez kalemdir yazýlýr.ben katýlmýyorum buna.tükenmez kalem gün gelir biter ama aþk hiç bitmez.o durur durur alevlenir.yakar kavurur.
Hepimizin gerçek aþk ý bulmamýz temennisiyle,sevgiler busenaz...
CANIMSIN CANIM...
tükenmez kalemle yazýlýr ama silinmez mutlaka biter yani orada kast ettiði silinmemek anlamýnda...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tükenmez kalem içinde silgiler var![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bunu birinin yazacaðýný biliyordum onun için cevabým hazýrdý her ne kadar silersen sil hem o sildiðin kýsýma zarar verirsin hemde mutlaka iz býrakýrsýn...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
vallaha bende bunu yazýcagýný biliyodum ehuehue)))) evet izi kalýyo ama daksil var onla kapanýyo tamamen
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
oda ayrý bi aþk abi![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Sen aþýksýn arkadaþ. Allah senin yardýmcýn olsun bu zorlu yolda .
Gel Memed itiraf et; Söyle, ben aþýðým diye hatta haykýrrAyýbý yok bu iþin.