![]()
Gaziantep Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü Bünyesinde 11- 12 yaþ grubu Güreþ Eðitim Merkezi Seçmeleri 07 Nisan 2009 Salý günü Kamil Ocak Spor Salonunda yapýldý. Ýlçemizden 7 Birincilik 6 ikincilik olmak üzere toplam 13 kiþi 28-31 Mayýs 2009 tarihlerinde Adana’da yapýlacak olan bölge birinciliði müsabakalarýna katýlmaya hak kazandý. Toplam 18 olan Gaziantep’in kontenjanýnýn 13 tanesini Nizipli sporcular elde ederek büyük bir baþarýya imza atýldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, yarýþmalara hazýrlanmalarýnda büyük emek harcayan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým Beyazýd ve Ýmam Hatip Lisesi Beden Eðitimi Öðretmeni Ýhsan Arslan’a teþekkür etti. Geçtiðimiz yýl Gaziantep’ten toplam 6 Sporcunun Güreþ Eðitim Merkezine girmeye hak kazandýklarýný ve bunun 3 tanesinin Nizipli sporcular olduðunu belirten Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, bu yýl daha fazla öðrenci yerleþtirmeyi planlýklarýný söyledi. Dün yapýlan müsabakalarda 25 -27 kiloda Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Müslüm Polat, 30 Kiloda Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Ýbrahim Halil Ceyhan, 41 Kiloda Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Mehmet Salih Elagöz, 45 kiloda Mehmet Niyazi Marufoðlu Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Eyüp Aslan, 50 Kiloda Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Kemal Alagöz, 60 Kiloda Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Yunus Emre Bozkurt ve 72 kiloda yine Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Ömer Faruk Çoban kendi branþlarýnda birer il birincisi oldular. Yine 25 – 27 kiloda Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Müslüm Duran, 30 kiloda Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Yakup Oymak, 33 kiloda Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Ferhat Þahin, 37 Kiloda Mehmet Niyazi Marufoðlu Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Abdullah Ekinci, 45 Kiloda Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Mehmet Uçar, 50 Kiloda yine Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Engin Öz her biri kendi branþlarýnda il ikincisi oldular.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...