![]()
Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulunun düzenlediði Okul öðrencilerinin Ankara Turu tamamlandý. Baþkent Ankara’yý tanýmak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mezarýnýn bulunduðu Anýtkabir’i ziyaret etmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisini görmek amacýyla düzenlenen Ankara Gezisinde Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu 3-A ve 3-B sýnýfý öðretmenleri Filiz Bilici ve Hülya Kalender rehberlik etti. 3 Nisan Cuma günü baþlayan Ankara Gezisi nedeniyle bir açýklama yapan Okul Müdürü Halil Kendirci dezinin öðrenciler açýsýndan verimli olduðunu belirtti. Gezinin ilk günü 1. Meclis, 2. Meclis, Savaþ Müzesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anýtkabir ve Kurtuluþ Savaþý Müzesi ziyaretleri yapýldýðýný 2. Harikalar Diyarý, Anadolu Medeniyetler Müzesi, Ankara Kulesi, Ata Kule, Metro ve Þehir Turu yapýldýðýný ifade eden Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Müdürü Halil Kendirci, 56 öðrencinin katýldýðý 2 günlük gezi sonrasý öðrencilerin Ýlçemize döndüklerini vurguladý. Gerek Okul Öðrencileri gerek Öðrenci Velileri bu geziden memnun kaldýklarýný hatýrlatan Okul Müdürü Kendirci, Ankara Gezisinin yapýlmasýnda yardýmlarýný esirgemeyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý’ya teþekkür ediyoruz diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...