ama buse ben cok korktum yaen iyisi ilaçlatmak belki baskalarýda vardýr saklanmýslardýr ýyyy düsüncesi bile kötü
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Cok güldüm böcek olayina![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
inþ. zuhal ama daha sýk gel bencesende helinde bi de demet wardý herhalde bence eskýsý gýbý olun kýmse kalmadý
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Valla, bizim yerimizi alan olmus :P Eskisi gibide olmaz zaten, olmamasida daha hayirli benceKimse kalmadi diyorsunda güzel olmus site, bir sürü kisiler gelmis
![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
slm secret hemþerim huuuuuuu kýz nere bakýyýon ben burdayým anam bacým...
CANIMSIN CANIM...
yahu ben öbür sohbet sandým oraya gectim seni orda bekliyodum ehuehue))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yok bea nerde oldu sende ayýp edýyon
eskisi gibi olmasýnýn imkaný yok o zamanlar çok güzeldi her sey baþta sizler ve muhabbetlerimizi yok be eskisi gibi olsa keþke
tmm bi sürü kiþi geldi ama mutlaka onlarda iydirler onceden daha zevkliydi be hele senle osmanýn atýþmalarý veya helinle alibeyin nerde kaldý demi![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
buseeeeeeeeeeeee ben burdayým yahuuu nersesin))))))))
sesim gelmiyo sandýmda ehuehue) ee ne var ne yok havalar nasýl Ankarada suan güzelmi??
yaðmur yaðýyor dýþarda çok romantik vallahi
CANIMSIN CANIM...
burdada bi açýp bi kapýyo dün yagmurluydu ve ben dün araba sürdüm baya bi ehuehue))) sende gelsene yahu buraya