eyw bende gelirim ama
Ben gideceðimiz zaman siteye yazarým gelmek isteyen gelir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu sýcak ortamýn oluþmasýna vesile olan,yaþ olarak da tecrübe olarak da büyüðümüz olan Müslüm beyi tanýmaktan büyük memnuniyet duyduðumu özellikle belirtmeliyim.Ayrýca da gayretine minettarým.Çektiði resimlerden menun oldum.Bu anlamda helallik dileyecek bir durum söz konusu olmadý.Ortama katkýda bulunan,özellikle gýyabýmda bana sevgi besleyen her kardeþime de ayrý ayrý teþekkür ederim.O gün Müslüm bey'le gelen; kalbi güzel, yüzü güzel ve sözü güzel nahif insan Murat Coþkun'u tanýmaktan da onur duydým.Hocalýk,hacýlýk...hepsi geçici bir ünvan olarak var.Ýnsan kalmak ve insan ölmek dünyanýn en büyük erdemi.Yemek ko nusuna gelince;bu topraklarda hamdolsun misafirin yüzüne kapý kapatan hane sahibi olmadýk ve olmayýz da inþaallah.Herkeþe selam ve hürmetle...
Davut kardeþimizi tanýmaktan onur duyduk.Mahmut hocama çok çok selamlar söylerseniz sevinirim.Müslüm bey çok hoþ bir ziyaret ve çalýþma olmuþ ellerinize ve yüreginize saglýk.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Davut Hocamýn her zamanki gibi mutevazýlýðý üzerinde.
Fatih kardeþim Bursa çok uzak deðil isterseniz Mahmut hocaya beraber gidelim.
müslüm abi mahmut kuzudiþli nizipte 10 yýl falan görev yapmýþ bir imam beni de kurana alýþtýran isimdir bence onuda ziyaret etseniz çok sevinecektir mahmut hocamýz nizip sevdalýsýydý ancak saðlýk sorunlarýndan dolayý istanbulda kalmayý düþündü
Onu görmek çok güzel bir duygudur
Konu þükrü çiftçi tarafýndan (07.04.09 Saat 14:21 ) deðiþtirilmiþtir.
En kýsa zamanda Mahmut hocamýzý ziyaret edeceðiz.
Inþallah müslüm abi hem çok oldu görüþmeyeli onu görme fýrsatý da bulu ruz
bu cuma yani 11 04 2008 günü cuma namazýna inþaallah sarýyerdeyiz
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Oktay ben bu cuma gelemem, hafta sonu Dünya Kros Yarýþlarý var o yüzden cuma günü parkuru kontrole gitmemiz gerekiyor.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan bencede öteki hafta uygun olur, zaten 23 nisandada Nizipte olacaðýz unutmayýn.
Bir iki nedenden dolayý ben 23 Nisan proðramýný iptal ettim...biraz sizleri ektim gibi olacak ama üzgünüm.Oktay sen zaten niþan için gideceksin..23 nisandan önce de gidebilirsin...
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (08.04.09 Saat 06:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net