Böyle deðerli insanlarýmýzý tanýmak benim için bir onurdur, Ramazan istersen beraber gidelim ayarla bir gününü hatta bu cumayý orada kýlalým istersen.
Böyle deðerli insanlarýmýzý tanýmak benim için bir onurdur, Ramazan istersen beraber gidelim ayarla bir gününü hatta bu cumayý orada kýlalým istersen.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Davut,senin Harley-Davidson duruyormu..Cuma günü geldiðimizde Beykoz tünelinde bi yarýþ yapalým..Akpek'de düldülünü getirsin..) cuma günü Çenkelköy camisindeyiz...kabul...cengiz sen de gel ...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
þuan otomobil kullanýyorum.motor köy yýllarýnda bindiðim harika bir vasýta idi.Eee artýk þeherli oldk Ramazaným n'aparsýn.sizi beklerim.selam ve hürmetle...
Harley mi? Davut beyde motosiklet mi var?, tamam bu cuma oradayým, isteyen gelir ben kesin oradayým.
aþaðýdaki belirttiðim linke týklarsanýz hocamýzýn yine leziz bir makalesine ulaþacaksýnýz.tefekkür etmek isteyenlere duyurulur
http://www.tekilhaber.com/Yazar/Davu...N-ONUNDEN-.php
Cuma namazýna çengelköydeyiz gelenlerle tanýþma fýrsatý buluruz.
Cumaya kimler geliyor.Çengelköyde Davut kardeþimizle tanýþýp onun hoþ muhabbetini dinleyeceðiz.
bu cuma hangi cuma bende gelmek isterdim yoksa geçmi kaldým siz gittinizmi
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Sevgili Oktay bey!
Müslüm bey'le Murat Coþkun bey 03/04/2009 tarihli Cuma'ya geldiler.Müslüm bey hem de teçhiztlý bir þekilde elinde makinesi ile geldi.Epey fotoðraf çekindik.Hoþ bir buluþma oldu.Umarým Müslüm bey bunlarý ortamla paylaþýr.selam ve muhabbetle
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
gerçekten davut hocamýz süper deðerli bir insan ama diðer bir beyin var orda MAHMUT KUZUDÝÞLÝ