nizibimizdeki taziye evleri 1nolu .2 nolu dierek geciyor.onun yerine þehitlermizin ismi verilse iyi olmazmý.mesala Þehit Mustafa Bagcý Taziye evi.hem þehitlerimizin isimleri yaþar.hemde oraya gelenler dua eder.bu konuda birþeyler yapýlsa cok ii olur
nizibimizdeki taziye evleri 1nolu .2 nolu dierek geciyor.onun yerine þehitlermizin ismi verilse iyi olmazmý.mesala Þehit Mustafa Bagcý Taziye evi.hem þehitlerimizin isimleri yaþar.hemde oraya gelenler dua eder.bu konuda birþeyler yapýlsa cok ii olur
Bence olmaz çünkü çok þehit var.Taziye ewine isimi konulmayan aile tepki gösterir.
Hayri Murat Bakýrcý
bence olur.çünkü þehitlerimizin içinden ismi sokaða verilende var.örnek þehit musa sezgin
Sokak'a verilmesi normal çünkü Nizip'de 100 lerce sokak var ama topu topu 20 tane taziye ewi var.Diðer þehit yakýnlarý tepki göstere bilir.
Hayri Murat Bakýrcý
sokaða verilen taziye evlerine verilmez.o zaman sokaka verilen þehit yakýnlarý tepki göstermez
Kaç tane sokak'a verilmiþ bu konuda bilgin var mý?Max 3/5 tane bence bilgin varsa bizimle paylaþ.
Hayri Murat Bakýrcý
Þuan sitede yazan 32 Toplam taziye ewi sayýsý 19 sitede olanlar...
Hayri Murat Bakýrcý
ne sorunu cýkýcak arkadaþ.þehitler hepimizin þehidi.senin þehidin benim þehidim yok.bütün þehitler bizim þehidimiz.sorun cýkmasý sacma
Baþa döndük ilk mesajdan itibaren tekrar oku!
Hayri Murat Bakýrcý
arkadaþým benim fikrim buu.ben böyle olmasýný istiyorumm.ve buna saygý duymalýsýn.sen istemiyor olabilirsin.bende ona saygý duyarým.
Ben senin fikrine saygýsýzlýk etmedim.Þuan sen bana saygýsýlýk ediyorsun.Ben diyorum ki þehit sayýsý fazla þehit aileri arasýnda tartýþma yaþanamsýn sen bana gelmiþ burada hikaye okuyorsun.Kimse sen istiyorsun diye taziye ewlerine þehitlerin isimin vermez.
Hayri Murat Bakýrcý