Ramazan ve Derviþ'e ithaf olunur.
Tarlamýzda taþ çokmuþ
Ekin ekilemedi
Kuru saban çatlakmýþ
Tarla sürülemedi
Ekin ekilemedi
Elbistanýn düzünden
Utanmadým sözünden
Bir zalimin yüzünden
Bu senede böyle oldu
Tarla sürülemedi ekin ekilemedi
Ramazan ve Derviþ'e ithaf olunur.
Tarlamýzda taþ çokmuþ
Ekin ekilemedi
Kuru saban çatlakmýþ
Tarla sürülemedi
Ekin ekilemedi
Elbistanýn düzünden
Utanmadým sözünden
Bir zalimin yüzünden
Bu senede böyle oldu
Tarla sürülemedi ekin ekilemedi
Osman Demir Istanbul
Ýkinizden biri sitede yazmazsa bende giderim.
Haftada en az beþ mesaj.
Osman Demir Istanbul
Osman abi zaten ikiside yazýyor![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Mavi Þahinnn
Ben benden akýllýsýný sevmem.
Sen benden daha akýllýsýn.
Ama seni sevdim.
Osman Demir Istanbul
Kim yazýyor,kim yazmýyor,ne oluyor Osman.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
admin abim kovana kadar burdayýmosman abi.
Adminde kovarsa n'apim, niziptede durmam artýk![]()
Öyle deðilmi adminim.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ saçmalýyorsunuz, vallaha odunu alýp geliyorum ikinizide üst üste koyarým bak, aklýnýzý baþýnýza toplayýn.Önce buradan baþlayacaðým habriniz olsun, bu ne ya böyle, koca koca adamlarsýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslim abi sen buna iyi bir yanaþ istersenaklý baþýna gelsin. Mustafayýda unutma, kaþýmasýn durmadan
![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
dur daha acelen ne yahu derviþ abi,
sen önce bi hedefini tutturda,
5 fakülte 5000 öðrenci hedefini tutturmanýzý bekliyoruz,
Sahi þu an durum nasýl, en son YOK'ten heyet gelmiþ eðitim fakültesi için onay vermiþlerdi diye hatýrlýyorum,
þu an kaç fakülte kaç öðrenci var, (ama þunu çok iyi biliyom öðrenciden çok aðaç diktiniz, habire aðaç dikip duruyorsunuz, gelen çocuklar serin serin otursun diye.
hadi selametle
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýlker abim inþallah biz hedefimizi Allah'ýn izniyle her tarafta tutturruz. Oyuncak uçaktan trenden uðraþacak vaktimiz yok. Hep beraber istensin vallahi hedef en kýsa zamanda iki katýna bile çýkar. Herþey pozitif yönde, olmamasý için hiçbir neden yok.
Salý-çarþamba biraz daha ekeceðizNizibin en yeþil yeri olacak
![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ben kapýda nöbet beklerim. içeriyede kimseyi almam![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
[QUOTE=Admin;179871)Müslim abi sen buna iyi bir yanaþ istersenaklý baþýna gelsin. Mustafayýda unutma, kaþýmasýn durmadan
.[/QUOTE]
Benim kapalý alan fobim var
Not:Bu arada benim bu konuya, dün gece saat 21:00 sularýnda, yazmýþ olduðum bir mesajým vardý. Kayboldu gören varmý acaba? Hiç olmassa bana akibeti hakkýnda bir bilgi verilsede olur.![]()
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (03.04.09 Saat 06:36 ) deðiþtirilmiþtir.