Müslüm abiye ben de bir þeyler eklemek istiyorum:
Bir insan neden böyle bir haber yapar çakma bir þekilde?
Bu haberi yapan Ramazan abiye bu haberin ne faydasý olur?
Bu arkadaþ neden, neye dayanarak böyle bir ifadede bulunuyor?
Müslüm abiye ben de bir þeyler eklemek istiyorum:
Bir insan neden böyle bir haber yapar çakma bir þekilde?
Bu haberi yapan Ramazan abiye bu haberin ne faydasý olur?
Bu arkadaþ neden, neye dayanarak böyle bir ifadede bulunuyor?
Konu mahsuni63 tarafýndan (02.04.09 Saat 11:19 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Evet mahsuni birde bu yönü var, çok doðru.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Balýðý tutan kiþi:Birecikli Balýkçý Þevket
Fotoðrafý çeken:Ayran Belediyesinden M.Emin Yýldýz (0535.463.7474)
Bu balýðýn video görüntüsünü de çekmiþ.Birkaç cepheden çekilmiþ fotosu da mevcut.
onlar elime geçtikçe buradan yayýnlayacaðým..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Aslýnda bu bir vatoz balýðý. Vatoz balýklarýda bir tür köðek balýðý. Yani memeli. Denizde yaþar fakat yönünü kaybetmiþ veya biri,leri tarafýndan yavru olarak buraya býrakýlmýþ olabilir. köpek balýklarý tatlý suda yaþamaz fakat denizde yaþayanlarýnda, yavrulamak için tatlý sulara girdikleri bilinmektedir. bu tatlý suda bir müddet yaþayan ve büyüyen yavrular, denize doðru geçiþ yapmaktalar. bu balýk da yine bir nednele girmiþ olabilir.
Çevrede bu balýða benzer balýk gördüklerini söyleyen arkadaþlar oluyor. Ramazan abi bir bilgilendirme ve paylaþma mesajý atmýþ ve birazda konuya *****engiz bir hava katmak için böyle bir baþlýkda kullanmýþ.
Sizlerde çevrenizde olup bitenleri bizlerle paylaþabilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
![]()
Didim'de yakalanan balýða uzun süre "deniz kýzý" benzetmesi yapýlmýþtý.Gerçekten de masallarda
anlatýlan deniz kýzýný andýrýyor.Fýratta yakalanan balýk da ayný tür..Bu yüzden konu baþlýðý olarak
"Deniz kýzý" kelimesini kullandým..Tabi iþin *****engizlik boyuta da var..Bu arada admin kadar
olmasak da ufak çaplý balýk merakýmýz mevcuttur..Son bir not:Admin de bipli o kelimeyi kullanmýþ...
editlesek mi acaba)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
gercektende masallarda anlatýlan deniz kýzýnýmý andýrýyo tarhan abi ehuehue nasý yani sen gördünmü masallardakini hem masallardaki benim hayalimde daha güzeldi bu biraz ürkütücü sahsen gece rüyalarýma girmezse iyi yani)))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ya arkadaþ ne balýkmýþ bu yaa.nerdeyse harp çýkartacak merett![]()
Vatoz balýðýnýn zehirli bir iðnesi olduðunu biliyorum, bu balýk tada varmý acaba, varsa fýratta suya girenlerin dikkat etmesi gerek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Türk Milletine "Bi Þey Olmaaaaaaazzzz"
Müslüm Abi Sen Merak etmeeee.....
Baþlýkla konu ne alaka?Sanýrým reyting olma olayý var iþin içinde.
Bu konuyu ayný baþlýkta Ramazan deðilde baþka bir üye gündeme getirseydi,anýnda tepki çekerdi.Bu ne perhiz bu ne lahana turþusu diyeÜstelik yakalanan bir erkek Ramazan'ýn tabiriyle ama, konu baþlýðý farklý, deniz kýzý ilginç doðrusu.