selam olsun herkese tabiyki toki dar gelirli insanlar için bununmaz niymet
Evet
Hayýr
selam olsun herkese tabiyki toki dar gelirli insanlar için bununmaz niymet
eger bu defada hacý fevzi baþkanýmýz tokkiyi getirmese birdahaki seçimde aday olmasýn oydan zýrnýk vermem ona göre bu oyu kendisine tokki için verdim
uzun zamandýr nizipte toki kurulacak dediler.ama bu sadece demeyle kaldý.toki baþlý baþýna yýlan hikayesi oldu nizipte..birecikte bile yapýldý.millet taþýndý.oturuyo.ama hala nizipte kurulmadý.eger kurulursa en uygun yer sizce neresi olur TOKÝ için.
Nizip'imiz için bir eksiklik olduðunun düþünüyorum.
Kannatimce toki için en uygun yerin Yüksekokul civarý en uygun yerdir.
Gerek oradaki arazinin çorak olmasý,gerekse göl mazarasýna sahip olmasý ve gerekse havasýnýn ferahlatýcý olamasý
ve de arazinin þahsa ait olmamasý yerleþim için bulunmaz diye düþünüyorum.
sevgiler...
çok uzak orasý.hemde þehir merkezine uzak.yinede teþekürler.bence en ideal yer galericilerin arka tarafý.saygýlarr
Bence en güzel yer torumahmut köyüne giderken sað taraftaki arazi hem þehir merkezine yakýn hemde halk dolmuþunun gidebileceði yer
ZAFERE GÝDEN YOLDA ÇEKÝLEN ÇÝLE KUTSALDIR
Toki hakkýnda daha önce bir çok konu açýldý.Arama yapýp bakarsanýz iyi olur.Yeni konu açmaya gerek yok.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Öylede ayný konuyu tekrar açmak yerine eski konuya yazsak daha iyi olur.
Hüseyin Nihal ATSIZ
ben güncel olmasý için açtým.maksat göz önünde bulunsun hatýrlansýn.die.yoksa eskiden açýldýgýný biliyorum.ama dosya altý olmuþ gibi![]()
Eski konulara bir mesaj yazarsnýz güncellenmiþ olur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
eski konuya mesaj yazssanda güncel olur![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
Devlet destekli konutlardaki ana amaç ucuz(veya bedava) arsaya hallka arz yolu ile uygun konutlar yapmaktýr.TOKÝ'nin Konut tiplerine bakýlýrsa düþük gelir-orta gelir ve iyi gelirli aile yapýlarýna konutlar üretiyor.Nizip'te baraj manzaralý ucuz arsaya konut yapýlabilir.Meslek Yüksek okuluna da bu þekilde deger verilmiþ olur.Ayrýca iyi gelirli aileler için villa da bu kesimde üretilebilir.Diger seçenekler arsa degerinden dolayý TOKÝ için çok lüks kaçar..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net