baþkan akdoðan demokratik bir ortamda güven tazeledi. nizip boþ vaatlere deðil HÝZMETE oy verdi. sandýklarda sahipsiz olmasýna karþýn yine akparti kazandý tebrik ediyorum... ALLAH KÖTÜLERE MEYDAN VERMEDÝ...
baþkan akdoðan demokratik bir ortamda güven tazeledi. nizip boþ vaatlere deðil HÝZMETE oy verdi. sandýklarda sahipsiz olmasýna karþýn yine akparti kazandý tebrik ediyorum... ALLAH KÖTÜLERE MEYDAN VERMEDÝ...
bu dünyada ne iyilik, nede kötülük hiç birþey karþýlýksýz kalmaz..
sayýn baþkanýmýz aldýgý sorumlulugu, halkýn ona nasýl bir görev verdiðini, nizipin kendisinden neler beklediðini çok iyi biliyordur.
ümid ediyorumki baþkanýmýz geride býraktýgýmýz beþ yýl içerisindeki gibi önümdeki beþ yýl içerisindede daha iyi iþlere imza atacak, ona güvenenlerin, ona oy verenlerin hiç bir zaman yüzünü kara çýkarmayacaktýr.
sayýn baþkanýmýza ve ekibine nizipe yaptýklarý ve yapacaklarý emekler için minnettarýz......
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bu gün adliyede yaralanan arkadaþ hakký rahmetine kavuþmuþ buna sebeb olanlarý lanetliyorum sevinsinler
bu gün adliye önünde yaralanan ali kýlýç hayatýný kaybetmiþ. lanet olsun buna sebeb olanlara hangi makam hangi koltuk insan hayatýndan önemli alýn nizip sizin olsunn
vefat eden kardeþimize Allahtan rahmet diliyorum nizipi geren ve her ortamda kavga çýkaran ve ensonunda kan akýtan kiþileri lanetle kýnýyorum zorla güzellik olmaz nizip kararýný verdi... tüm hemþehrilerimiz sakin olmalýdýr.
kimse kusura bakmasin zehir zemberek girecegim.:
oncelikle lanetliyorum,. acaba bir insan hayatina bedel ne olabilir? sizin, seciminize de, baskaniza da, memleketinize, insanliginiza da....
sozun bittigi yerdir...
allah gani gani rahmet etsin (amin)
bunca yildir nizip'te yasayan insanlar, kim, hangimiz bu zamana dek boyle bir olayin bir ornegini goterebilir soyleyebilir?
************************** yapsa kimsenin sasiracagini sanmam! vakadir olmustur, ama hic kimse bana sozde kelli felli, cok bilmis nizipin ilerigelenlerinin iki gurup arasinda cikan tartisma... diye bi ornek gosteremez soylemez, ne hallere dusmusuz diyenlere benim cevabim ezeldendir, neydik ki? 'suru kulturu' icinde 'az gelismis ilkel insanlar yigini' sonuc bir CAN, CANAN...
acaba bu isin sorumlusu sadece DP'liler mi? belki ama hirsizin hic mi sucu yok? baskana soruyorum acaba mazbatasini almak icin cok mu acelesi vardi? kalabalik gurup olarak mi gitmek zorundaydi bunlarin anlami ne? kimse tutupta bir CANin arkasindan martaval okumasin....
sozun bittigi yer,
yaziklar olsun, yaziklar olsun sizin seciminize baskanliginiza memleketinize ADAMLIGINIZA, INSANLIGINIZA...
Konunu ne olduðunu bilmiyorum ama anladýðým kadarýyla herhalde baþkan mazbatasýný almaya gittiðinde DP partililerle kavga çýkmýþ ve bir kiþi vefat etmiþ. Eðer doðru anladýysam çok üzüldüm
Lütfen arkadaþlar cümlelerimize dikkat edelim... Kimseyi rencide etmeyelim.
Olay Adliye önünde yýðýlan kalabalýðýn her iki tarafýnda birbirine laf dalaþýyla baþladýðý aþikardýr.
Adliye önünde toplanma sebepleri; bir grubun seçim sonuçlarýna itirazý.Ýtirazýn deðerlendirilip sonucunun Her iki parti yetkililerininde Seçim Hakimi tarafýndan Adliyeye çaðrýlarak son kararýn kendilerine tebliði ve Mazbata verilmesi içindir. Bizlere burada sakin olup insanlarý arkadaþlarýmýzý sükûnete davet etmemiz gerekir diye düþünüyorum. Suçlu kimdir kimlerdir orasý önce vicdanlarýn iþi sonra bu iþi temizleyecek adli makamlarýndýr...
"Kaný kanla yýkamazlar Suyla Yýkarlar"
Allah Kalplerimize "Aklý Selim " düþünme ihsan eylesin....
Konu bozuþak tarafýndan (01.04.09 Saat 12:29 ) deðiþtirilmiþtir.
nizip için hayýrlýsý olsun inþallah gönüller ve gururlar kýrýlmamýþtýr seçim bu biri kazanacak birileride kaybedecek inþallah nizip doðru kiþiye kara vermiþtir ben þahsým olarak baþkan akdoðaný hiç tanýmýyorrum nizipe ne gibi hizmetler yaptý bilmiyorum ama inþallah yeni dönemde nizip için iyi þeyler yapar
Arkdaþlar taziye evimiz 14 nolu taziye evidir ...
(ÇOÞKUN ÖZKAYA CAMÝ )
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Kaç gündür takip ediyorum siteyi, En ufak bir olumsuz yazý yazanýn üstüne çullanýlýyordu, hiç hoþgörü yoktu, kavga çýktý hiç yere bir kiþi öldü, ölenin ölümle bir zoru yok sayýlý nefesti vade doldu, kalan dul bir eþ ve 5 yetim çocuk asýl onlara yazýk oldu ve bakýyorumda sitede çýt yok, daha 3 gün önce savaþ baltalarýný topraktan çýkaranlarýn çoðu taziye mesajý bile yazmamýþ,garip milletiz vesselam.
Öleni de tanýmýyorum ama Allah gani gani rahmet etsin.
Konu juba tarafýndan (02.04.09 Saat 12:42 ) deðiþtirilmiþtir.