Abi nasýl bir görüntüye sahip vay be
Nizip.com bu yazda tekne ile baraj gezisi düzenlerse birecik barajýnda yüzme þansýmýz olacak diye düþünüyordum. Bu balýðý gördükten sonra birecik barajýnda yüzmekden vazgeçtim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Konuyu okuyunca büyüklerimin anlattýðý hikayelerden biri sandým. Bizim köy (Belkýs) bildiðiniz üzere Fýrat kenarýnda idi. Baraj altýnda kalan köyü kast ediyorum. Büyüklerimiz bize su kýzý hikayeleri anlatýrlardý. Dediklerine göre zamanýnda adamýn biri akþam üzeri Sulu Dere'de (Fýrat kýyýsýnda bir muhit) balýk tutarken bir su kýzý gelmiþ. Kýz o kadar güzelmiþ ki balýkçý adam yüzüne bakmadan ayaklarýnýn yüzgeç þeklinde olduðunu fark etmemiþ. Kýz kendisini suya doðru çaðýrmýþ. Adam kýza doðru giderken kýz da suya doðru gitmeye baþlamýþ. Adam bu noktada kýzýn ayaklarýnýn olmadýðýný fark edip oradan uzaklaþmýþ...
Buna benzer birçok hikaye anlatýlýrdý eskiden.
bireysel emekli, sadece üye...
Akþam olduðu için güzel sanmýþ iþte![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
...... balýklarýn en önemli özelligi sýk sýk kafalarýný sudan dýþarý çýkartmalrýdýr.sanýrým bu balýk göbegine kadar kafasýný sudan dýþarý çýkartabiliyor.admin haklý..gece iþi belli olmaz...))
Konu fsoyarik tarafýndan (31.03.09 Saat 21:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ay bu ne ya deniz kýzý bu kadar cirkinmi olur ehuehue ay bide eliyle tutmuslar o ne öyle ya korktum sahsen![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Allahýn takdiri deðiþik insanlar ve hayvanlar yaratýyor.deniz kýzý neden olmasýnki. oda Allahýn yarattýðý bir hayvandýr.
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
burasý genellikle niziplilerin girdiði bir site.nizipli dedim yani erkegiyle bayanýyla kýsacasý bay ve bayanlarýn cocuklarýn girdiði bir site. Burdan tarhan beye sesleniorum.sizin burda bu þekil konuþmanýz doðrumu.
Konu fsoyarik tarafýndan (31.03.09 Saat 21:34 ) deðiþtirilmiþtir.
alfonso teþekkürler, düzelttik, haklýsýn
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
teþekürler admin.ama bu siteye nizipliler ailece giriyor.bence üzücü bi durum.hele bu yazýyý tarhan abi yazarsa.iþallah olmaz bi daha böyle üzücü yazýlar.
alfanso bey tarhanýnda kulagý çekilecek lütfen düzeltirken daha usul ve adaba uyarsa hoþ olur, tarhaný tenkit ederken ayný kelimeleri sizde kullanmýþsýnýz.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM