Nizip halký en doðru kararý vermiþtir hayýrlý uðurlu olsun baþkanýmýza görevinde baþarýlar diliyorum...
Nizip halký en doðru kararý vermiþtir hayýrlý uðurlu olsun baþkanýmýza görevinde baþarýlar diliyorum...
3. kez söylüyorum Hacý Fevzinin seçilmesine, seçilmesiyle memleketimize olacak hizmete, eðer seçilmeseydi olacaklara daha doðrusu olamayacaklara sizinle ayný yerden bakýyoruz. Bende oyumu verdim, baþkanýda gönülden destekledim. Yapacaðýnýz çok basit, hayal görüþünü belirtti saygý duyun.
O bizim bir çoðumuzun cocuðu yaþýnda alýn gönlünü kazanalým.Mesele bu kadar basit. ben kimse için kötü demiyorum,tanýmadýðým insanlara kötüdür diyemem, Kasým kardeþim çok mu zor siteden bir üyenin gönlünü almak hele hele genç bir kýzýmýzýn gönlünü almak, velev ki haksýz olsun.
Demokrasi Hacý Feyzi AKDOÐAN'a evet dedi. Baþkanýmýza yeni görevinde baþarýlar diler. Hayýrlý uðurlu olsun dileklerimle
Sevgili Ýlker kutuplaþma yok hepimiz ayný þeyi þöylüyoruz.Hacý baþkanýn seçilmesiyle Nizip kazanmýþtýr.
Konu o deðil, konu þu kendi fikrini söyleyen bir bayan üyenin üzerine gidilmesi. Baþka konu yok, Yahu Allah aþkýna sitede Yaþý büyüklerden bir kiþi yokmu, hayal! seni de böyle seviyoruz sen bizim kardeþimissin, sana göre Nizip yanlýþ yaptý ama bizde doðru bildiðimiz yaptýk herkese hayýrlý osun diyecek bir babayiðit yok mu, Le ilahe illallah yav.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (30.03.09 Saat 13:46 ) deðiþtirilmiþtir.
baþkanýmýza hayýrlý olsun dileklerimizle...
Bu kadar çok kimse bu kadar büyük bir yanlýþ yapmaz yani sonuçta herkese göre doðru olmasada biz doðruyu yaptýk ve tekrar AKP ve H. Fevzi Akdoðanla yola devam dedik ve bunu kimse yargýlayamaz...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hatalar, hatalarý getiriyor ve iþler çýðýrýndan çýkýyor bilginize, Admin bey!
nizipli ak partisine sahip çýktý.
demokrasi bir erdemler rejimidir.lütfen sineye çekiniz. Kendini bu ülkenin efendisi görme devri(chp zihniyeti)bitti. Anadolu insaný bunlarý yemiyor.
TEKRARA SÖYLÜYORUM BÜTÜN PARTÝLER BÝRLEÞMÝÞ(SAADETÝ DAHÝL) AK PARTÝYE SALDIRIYORLAR.
ÞUNU ÝYÝ BÝLÝYORUZKÝ ÖNCEKÝ SEÇÝMDE DÝÐER PARTÝLERE OY VERENLER SIRF AK PARTÝYE KAYBETTÝREBÝLMEK ÝÇÝN DP DE BÝRLEÞTÝLER.YANÝ ÝTTÝFAKLARI HUBBU ALÝDEN DEÐÝL BUÐZU MUAVÝYEDEN GELÝYOR.AK PARTÝ BU SEÇÝMÝ HAKEDEREK KAZANDI.
SÖZ BÝTMÝÞTÝR BAÞKANIMA HAYIRLI OLSUN.
BU ÞEKER GÝBÝ ADAMI BIRAKINDA ÝLÇEMÝZ ÝÇÝN ÇALIÞSIN.ÇALIÞMALARINI DENETLEMEK GÖREVÝNÝ YAPIN HESAP SORUN AMA ÖNCE SECÝLDÝÐÝ ÝÇÝN SAYGI DUYUN
Mustafa ikidir admin bey diyorsun kardeþim. bu arkadaþlarý hepsi bildiðimiz tanýdýðýmýz insanlar, görmüþ geçirmiþler. Nerede nasýl oturup kalkmalarý gerektiðini biliyorlar. Bir arkadaþ kalkmýþ ve halk yanlýþ yaptý demiþ, diðerleride neden demiþ. Ýzlediðim kadarýyla normal bir tartýþma gidiyor, arada bir iki cahil laf edilmiþsede okadar da olur, bu onun seviyesini gösterir.
Sen müdahalae etme dur, onlar orta yolu bulacaklar, hem ben buranýn baþka sorumlularý var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tabi ki zor deðilo bizim kardeþimiz hemþerimiz ve baþýmýzýn üzerinde yeri var, konu ile ilgili olarak kendisine bir haksýzlýk sözkonusu olmuþsa kusura bakmasýn, görüþüne saygý duyuyoruz ve bozuþak kardeþimlede görüþtüm o da konuyu kapattý. Kendisinin abileri olarak sitemize ve üyelerimize kýrýlmasýna gönlümüz razý olmaz tabiki kendinin de bize kýrýlmasýný istemiyoruz.
Çok uzatmýyayým bu konu ana baþlýðý esasýna göre devam etsin bununla ilgili baþkada lütfen mesaj yazmayýn.
Hayal kardeþimizde belkide ilk olarak siyasetten nasiplendi![]()
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Ya kelýmem yanlýstý Ya da kurdugum cumle... bený suan akp ye cephe almýs bý ýnsan durumuna getýrdýler beným aýlemde akp ye oyunu verdý ben burda kendýmý haklý cýkarmak ýcýn bunlarý soylemek zorundamýyým hayýr degýlým.. beným derdým akp fln degýl beným aýlem sulalem nýzýp yerlýsý ben ýstanbulda 14 seneden berý burda olmama ragmen hýcbýr zaman nýzýpten elýmýzý ayagýmýzý cekmedýk hep ordaký ýnsanlarýn yanýnda olmaya calýstýk gelýsmelerden hep haberdar olduk geldýk gorduk gezdýk. Ben hýc býr sey býlmeden gormeden ýnsanlarla konusmadan bu dusunceye Ya da kanýya varmadým bu beným gorusumdu belký uslubum Ya da kurdugum cumle yanlýstý ama bana cephe alýnmaya Ya da mesajlar atýlmasýna ne gerek vardý. Ben o beyefendýye mesaj attým ve mesajýna saygýsýz sevýyesýz bý kelýme Ya da cumle kullanarak cevap verdýmedim. ben o kelýmeyý kullandýysam her turlu kelýmeyý haketcek dýye býrsey soz konusu olamaz. Beným konudaký mesajýma karsýlýk ýlk mesajý atan kendýsýdýr. Yasým belký bazýlarýna kucuk gelebýlýr 20 yasýndayým ve kendý ayaklarýmýn uzerýnde duruyorum býr kac konularla ýlgýlýde arastýrmalar yapýyorum sýyasetlede bý kac abýmde býlýr sýyasetý de yakýndan takýp edýyorum bený tanýmayan konusmuslugu býle olmayan ýnsan gelýp bana sýyasetý býlmýyorsan konusma dýyemez ezýceksenýz ezýldým zaten yeterýnce... Fazla soze gerek yok bený en cok uzen konu yaptýgým makaleye laf edýlmesý.. Beným gýbý dusunen ve konuya yorum yazan dýger uyelerýmýzde var lutfen dýkkatlýce onlarýn yorumlarýný da okuyun. Sadece bana cephe alýnmasý dusmanmýs gýbý davranýlmasý artýk bený dusunduruyor. Herkese Saygýlar.. Sunu da unutmayýn ben burda nýzýp ýcýn vardým baska býr amacým býrýlerýnýn destekcýsý olsaydým bunu coktan gosretýrýr ve ýfade ederdým gorusumu býldýrdýgým gýbý....
Saglýcakla...
Konu demirci mýndýk tarafýndan (30.03.09 Saat 14:16 ) deðiþtirilmiþtir.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
sevgili kasým çok teþekkürler, nihayet bir centilmen çýktý ve olmasý gerekeni yaptý tekrar saðol. Inanýyorum ki hayalde bende hepinizi seviyorum diyecektir ve konu olmasý gereken þekliyle devam edecektir.
Evet eda bekliyoruz.....
(inanýn baþým çatladý bilgisayar baþýnda, ilaç içtim az önce)
Hayal kardeþim; Forumculuk takip ister, her yazýlan satýrý okuyup neyden ne çýkacaðýný sezmen gerekir. Mesela ben bazen seziyorum ve Allah'a þükür yanýlmýyorum. Forumu her yönü ile takip etmediðiniz için beni/bizi anlamanýzda çok zor olacaktýr.(Ama anlayan anlayacaktýr)
Senin makalene birþey diyen yok, makalen çok güzel ve emeðine yüreðine saðlýk.. Ancak o köþeye oturmuþsan oranýn aðýrlýðýný bilmen lazým, taraf olmaman lazým, tarafsan içinde saklaman lazým. Bunuda sana deðer verdiðimiz için söylemiþizdir. Ben samimiyetle bunu söylemeye çalýþmýþtým ama sen makalem istenmiyormuþ gibi algýlamýþsýn.
Keþke konunun baþlýðýna uygun bir þekilde hayýrlý olsun deyipte çýksaydýn. Çünkü siyaset ne size nede bize göre. Ama gerekirse çok güzel siyaset yapmasýnýda biliriz.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ