Ne oluyor yahu hep beraber olup kýzýn üzerine gidiyorsunuz.Ya AKP ya hiç mantýðý olmaz, olamaz muhalefet olmassa tam demokrasi olmaz zaten. Ben Bursada AKP' ye oy verdim Nizip'te de olsam yine AKP'ye verirdim Dün akþam orhanla görüþtüm,Nizipteki akrabalarýmla görüþtüm gece hepsi parti binasýndaydýlar, sabah Orhaný aradým tebrik ettim.Sonra özelden kýza mesaj çekip saçma ***** davranmayýn ayýp yakýþmaz.O arkadaþ hemen özür dilemeli yoksa kimin yaptýðýný ve ne yazdýðýný burada açýklarým ona göre.
hayal haným keþke seçim çalýþmalarýnda nizipte bulunsdaydýnýz...belki ozaman halka nasýl doðruyu yapacaklarýný öðretirdiniz...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Mahmut sen o mesajý burada yayýnla, senden rica ediyorum, kimin yazdýðýnýda açýkla.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Neden ateþli bir þekilde hayal nickli kiþiyi savunuyorsunuz anlayamadým?
Kendisi sorulara cevap verecek kadar basiret sahibi deðil ama 22.000 kiþiye yanlýþ yaptý diyecek kadar basiret sahibi öylemi? Hem "-beni siyasi tartýþmalara bulastýrmayýn" demýs hemde tartýþmayý baþlatmýþ. Siz, yani hayal nickli arkadasýn avukatý, diðer üyelere cevap yetiþtireceðinize, hayal nickli arkadasa tartýsma baslattýðý için ikazda bulunun.
Hacý Fevzi AKDOÐAN Nizip'e ve Niziplilere hayýrlý olsun....
...
Hayal kardeþim lütfen biraz daha dikkat!
Makale bölümünün baþköþesinde yazýsý yayýnlanan bir editörümüzün bu þekil tarafgirli yorumunu anlamýþ deðilim. Sizin gibi üyelerimizin biraz daha dikkatli yorum yapmalarý gerekir.
Yine söylüyorum; makale bölümünün sorgulanmasý lazým, Ramazan beyin tek otoritesine baðlý bir makale bölümünü ben açýkçasý artýk uygun bulmuyorum. Ýster bana kýzsýn,ister hakaret etsin.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
kim ne yazmýþsa açýklayýn....
22.000 kiþiye yanlýþ yaptý diyecek sonrada -beni siyasi tartýþmalara bulastýrmayýn- diyecek.
Sonrada bunu neden böyle söyledin diyen kiþiler hanýmefendiden özür dileyecek...menes bey konuyu yanlýþ anlamayýn
Konu ibrahim tarafýndan (30.03.09 Saat 12:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Seçmenin iradesine yanlýþ demek demokrasiyi ve seçimleri sindirememek anlamýna gelir, sandýktan çýkan sonuç herkesi memnun edecek þeklinde bir kaide olmadýðý gibi yerel seçimlerde 1 oy farký ile seçim kazanýlsa bile buna saygý duyulmasý gerekir.
Sandýktan çýkan sonuçlara siyasi parti genel baþkanlarý halk yanlýþ yaptý diyemezken, buradaki bu cümle heyecanla yazýlan ve amacýný aþan bir ifadedir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
.....................................................
Konu demirci mýndýk tarafýndan (18.05.09 Saat 08:38 ) deðiþtirilmiþtir.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
O kendini biliyor tekrar özelden Eda'ya mesaj çekip özür dilemeli. Öyle yok bayanlara özelden mesaj çekmek.
.................................................
Konu demirci mýndýk tarafýndan (18.05.09 Saat 08:38 ) deðiþtirilmiþtir.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
[quote=Yunus;178965]Neden ateþli bir þekilde hayal nickli kiþiyi savunuyorsunuz anlayamadým?
Siz, yani hayal nickli arkadasýn avukatý, diðer üyelere cevap yetiþtireceðinize, hayal nickli arkadasa tartýsma baslattýðý için ikazda bulunun.
Kime avukatlýk yapacaðýmýzý kime ikaz yapacaðýmýzý size mý soracaðýz.
Bir konu açýlmýþ oda mesajýný yazmýþ, sonra tam tersi bir mesaj yazýldý diye hemen hamaset havalarý çalmaya baþlamayýn. Hayret birþey.Siz hayal'e sataþacaðýnýza DTP Nizip'te 3. parti olmuþ onu bir sorgulayýn bakalým.
mahmut abi, sayýn hayal haným hiçmi suçlu deðil özür dilemesi gerekmiyormu...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Nizip'imize ve baþkanýmýza hayýrlý uðurlu olsun kendisini tebrik ederim; önümüzdeki beþ yýl içerisindede baþkanýmýza baþarýlar diliyorum, sonuçta nizip kazandý.. Cem aslan