-Kavurma tarifi gelmesse yorum morum yok, ona göre.
-Hido yeme beni, hidooo. Daha dünkü þeyiz biz, dur bakalým seçim var diye miilet takýlmýyor, pazartaesi sen seyret gümbürtüyü.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (27.03.09 Saat 14:47 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: o yüzden.
Bu ben þu yakadaydým
Bu yakadaydým
Bahanesi olmasýn.
Anadolu yakasýndan
ben
Rüstem Cansekesen
Vedat Akkaþ Abi
Sizi alýp götürebiliriz.
Bu isimlerden birine ulaþmanýz yeter.
Lütfen adil27 kardeþim ve Anadolu Yakasýnda olan diðer Nizip.com sahipleri
bu isimlerden birini not edin.
Osman Demir Istanbul
Anlaþýldý acilen bir Bursa baskýný yapmamýz gerekiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm ammi baþýmýzda yeriniz var ancak sizleri götürecegimiz yer soguk biraz havalar ýsýnsýn hepinizi agýrlamaktan onur duyarým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
bursa baskýný 23 nisanda olabilir...nizip baskýnýna becayiþ yaparýz...olmaz mý))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bu hafta Ýstanbuldaki Niziplilere br program yapacaðým, herkes uygun bulursa uygularýz.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ne daðý yaw, bunlardan korkulur.
Otoban meselesinide böylece öðrenmiþ olduk, artýk otobanda gezmezsin heheee
hehehehehe, müslüm abi ,
sen bide orhanýn tophanedeki toplarla çekilmiþ resimlerini görsen,
ilker