yanýlmayýn arkadaþlar var var hala devamýný sürdürüyor
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Nizip çiðköfte partisini bastýðýmýzda, Ramazan oynayacak arkadaþlar söz verdi.Bahþiþler benden.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yýllardýr oynanýr bu oyun ama isminin çiðköfte halayý olarak bilinmezdi
Lütfen emailinizi güncelleyin
sevgili arkadaslar bu oyun uzun yillardir oynanir eskiler oynarlardi simdi artik kimse bu oyunu vazla onemsemiyor ben 10 yil once nizipdeyken dugunlerde gorurdum ama simdi bilmiyorum oyniyan varmidir tum niziplilere iyi gunler dilerim
bende ilk defa duydum bu halay ismini ögrenmiþ olduk tþk kardeþ
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
23 nisan bana kalýp gibi uyar, ama çiðköfte buluþmasýna denk geliyormu. Geliyorsa ben varým. Uçakla gideceksek hemen biletleri alayým. Otobüsle gideceksek gününde alýrýz, özel araçla gideceksek oda sorun deðil.
en iyisi uçak...oktay da gelecek....22 Nisan çarþamba gidiþ...26 veya 27 nisan dönüþ þeklinde olabilir...gidiþi gece vakti dönüþü sabah vakti yaparsak iþ açýsýndan sorun olmaz...Çiköfteye gelince...biz yaparýz...milleti çaðýrýrýz...gelen gelir...kalar saðlar bizimdir misali güzel bi toplantý tertipleriz...bu kadar basit....
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan yarýn sabah bilet için çalýþmalara baþlýyorum, bana sayý lazým.
daha önce bu oyunu bir çok kez izlemiþtim ama ismini ve bu þekilde organize bir oyun olduðunu bilmiyordum..
degiþik güzel bir araþtýrma olmuþ.. teþekkürler abi..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Walla bir yaþýma daha girdim.Ben bu sitede kaldýðým sürece öðrenecek çok þey var...
Hayri Murat Bakýrcý