metal abi allah razý olsun da ben liseyi bitirdim...yine sizin sýnýf tekrardan toplanacaksa gelirim...........
metal abi allah razý olsun da ben liseyi bitirdim...yine sizin sýnýf tekrardan toplanacaksa gelirim...........
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
mrb EML nin gece varoþlarý nevar ne yok....
meslek![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah !!!
alýntý:
metal demiþki:
SEVGÝLÝ ERARENG NERDESÝN SESÝN SOLUÐUN ÇIKMIYOR
SEVGÝLÝ EML MAÐDURLARI
BEN DENE YAZIK KÝ O OKULDAN MEZUN OLDUM AMA ÝÞ ÝÞTEN GEÇTÝ ÝÞTE
EML MEZUNU OLMAKTAN SADECE ÜNÝVERSÝTEYE GÝRÝÞ KONUSUNDA KENDÝMÝ MAÐDUR GÖRÜYORUM. YOKSA O OKULDA GEÇEN SÜRE ZARFINDA ÇOK GÜZEL GÜNLERÝMÝZ GEÇTÝ. ADI GEÇEN HOCALARLA HEPSÝYLE ÝYÝ KÖTÜ ANILARIMIZ OLDU.
Ede iþler yogun o yüzden pek sýk gelip gidemedim.
Fakat gördüðüm kadarýyla EML mezunlarýndan bayagý bir oluþum baþalmý gibi...
Ýnþaallah herkesi bir araya toplarýz..
Bu arada bu sitenin admini diðer okullar bölümündne çýkarýp EML diye bir panel açsa daha rahat olmaz mý forum içinde kendi panelimiz gibi..
Benim ki sadece bir öneri...
Bu arada Metal 98 Elektronikten mi mezunsun...
bizim ibo yanii.. öyle mi ...
bir sorayým dedim di...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:35 ) deðiþtirilmiþtir.
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Metal sen hangi sýnýftaydýn 8-9 yýl önce...
ya biþey sorucam bu okulda bayn ögrenci yokmuydu????????
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
selam meslek lisesi mezunlarý ben 91 elektronik mezunuyum
*barakli*
asicim öncelikle hoþgeldin...tabi ki bayan arkadaþlarda wardý ama hepsi bizim sýnýftaydý(kimya bölümünde))yani aslýnda alayý erkekte diyebiliriz...
saldýray abi açýklamalarýndan dolayý teþekkürler....
kimya bölümünden kazanan bayan arkadaþlar var mý??
Okulumuzda bayan öðrenci bAYA vardý kimya bölümünün %60 civarý kýzdý bizim sýnýf 20 kiþi idi 4 bayan vardý ama onlarda þimdi evli bazýlarýda çalýþýyor siteden haberleri yok büyük ihtimalle olanlarda yazmýyor galiba.
neyse arkadaþlar bizim okulun eðitimi hakkýnda arkadaþlarýn düþünçelerini öðrenmek isterim hadi baþlayalým![]()
Gökhan boþ iþler bunlar
Alýrlar klavyeni sonra...
Þaka bir yana EML bizim dönemimizde gayet iyi idi egitimde...
þimdi nasýl bilmiyorum...
Ahlak eðitimi yönünden süperdi hocalar arkadaþ gibiydi atelye ordamý harikaydý atelye hiç unutmam pasta götürüp hep beraber hem çalýþýp hem yemiþtik nerde o günler ah ahhhhhhhh.
bu sene war mý yok mu bilmiyorum ama bizim sýnýftaki kýzlar bu sene kazandýlar iki tanesi(2002-2003)mezunlarý yanii....
Ben gecen sene mezun oldum flaþheberleri benden alabilirsiniz
Bence gayet güzel bir okul fakat haocalarýn kalitesinin düþük oldugu inkar edilemez...
o okula kaliteli hocalarýn gelmesi pek cok þeyi daha farklý kýlacak
Bu arada eml ye yeni bir bölüm acýldý Anadolu ML olarak
Yani artýk ismi Nizip teknik lise Anadolu Meslek lise ve EML oldu
.
Eyvallah !!!
Öðretmenlil mesleði kutsal bir meslekdir. bunda anlaþýyoruz.
Ozaman birde þu açýdan bakýn, yeteneksiz öðretmen yoktur, imkanlarý kýsýtlý öðretmen vardýr..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin abiye aynen katýlýyorm.hem zaten bi öðrenci ne kadar isterse öðretmende o kadar anlatýr.önemli olan istektir...bu arada ali kardeþim amcana bunlarý söyleyeceðimden emin ol)