Ne kaddar Istanbul'da yaþasak da bazen böyle sazanlýðým tutabiliyo..![]()
Bu ara, bakýyorm da, heman kendini listenin baþýna koyu vermiþsin ...![]()
Ne kaddar Istanbul'da yaþasak da bazen böyle sazanlýðým tutabiliyo..![]()
Bu ara, bakýyorm da, heman kendini listenin baþýna koyu vermiþsin ...![]()
ERGENE --- KON' a çalýþýyorum Tarhan
Ülen öldürdünüz beni ya.
Top 10 listesinde 3. haberin olsun.
Bu arada þu ciðer kavurmasýnýn tarifi hala gelmedi,bakýn yarýn c.tesi, öbür gün pazar, tarifi yapýnda yapayým bu hafta sonu.
Oktay hadi kardeþ,bekliyorum.
Sevgili Hidayet sazan out oldu þimlerde lapin in.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (27.03.09 Saat 12:48 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: illa sebep mi olmasý lazým
Hayal kardeþimizin dediði gibi; 'Konu konuyu açýyo..' biz kendimize baþka bir isim bulsak iyi olmaz mý?!..
Kendim þöyle bir isim buldum :' Ýstanbul'un Kaldýrýmlarý Niziplilerle Doldu..' ..nassi !!..?![]()
Mahmut bey kardeþim Bu istanbullu Nizipliler sana Kavurmayý ancak þekil A da görüldügü gibi ögretrirler
Þekil a nasýlmý?
Malzemey alacaksýn bizde ilkerle yardýmcý olacagýz istanbullu Nizipliler gelip yaparak ögretecekler bu arada
Sende TOP ONA adam seçersin olmazmý Bursadaki Nizipli kardeþim.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Havalar ýsýnsýn Bursanýn havasý bozuk olur baþýna bir þey gelirse tarhanýn bizden bilir,inþallah kardeþlerimizi agýrlarýz.Selamlar
Estf kýymetli hemþerim Ben davet sýrasýný top onunu yap onu kast ettim beni üzmeyin. selamlar
fosiyarik busenazýn avatarýný çalmýþ...ayýp dimi kardeþim...senin þu kara gözlüklü yandan bakýþ fotona noldu))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Gurbettekýler-nýzýp sevdalýlarý-gurbet27-benýmkýler bunlar en ýyýsý sen bul abýcým
![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::