Baþýmýz üstünde yeriniz var mayýs sonu inþallah çanakkale gezi öncesi ve sonrasý burada buluþalým sizleri agýrlamktan onur duyarým.
Yazýk ilkere nasýl kýydýnýz adam sizin için oto bana çýktý.Selamlar
Baþýmýz üstünde yeriniz var mayýs sonu inþallah çanakkale gezi öncesi ve sonrasý burada buluþalým sizleri agýrlamktan onur duyarým.
Yazýk ilkere nasýl kýydýnýz adam sizin için oto bana çýktý.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Mahmut alemsin ya vallaha 3 gündür senin yüzünden bilgisayarýn baþýndan kalkamaz oldum, allah seni her zaman güldürsün.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mahmut, Müslüm abi sizin sayenizde Nizip.com; 'hýt' im oldu....![]()
Estaðfirullah Müslüm abi !.. Sizin gibi abilerin yanýnda bana hanek mi düþer ?!.
Mahmut abi, mesajýný aldým.. ilgin ve alakandan dolayý teþekkür ederim...
resimlerden gördüðüm kadarýyla çok güzel birgün olmuþ. anadolu yakasýnda ikamet etmem nedeniyle katýlamamýþtým. inþallah bundan sonraki günlere katýlmayý ümit ediyorum. tüm nizipli hemþerilerime sevgi ve saygýlarýmý sunuyorummmmmmm.
Ya müthiþsiniz...
Yani ýnternet alamimde bir numaram oldu, aralýksýz kullanýyorum demek istededim..
Yazýþtýðým bir kaç forum vardý, kültürsüzlükleri had safhaya gelmiþti.. bir de zaten 'yüreklerini ortaya koyamýyorlardý'...
Artýk benden çekeceðiniz var...![]()
Ülen hemende atlýyorsun onu bilemiycek ne var. Ha ha ha.
( TOP 10'NUM VAR SÝZ 1. SIRAYA KOYDUM DÝYORSUN)
Sen þimdi siteden top 10 listesini yazarsýn ben sana yarýmcý olayým bari
1-Müslüm AKPEK
2- Mahmut KÜÇÜK
hadi gerisi sen getir
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (27.03.09 Saat 11:05 ) deðiþtirilmiþtir.
mahmut dünmüydü neydi...avatarýnda muhterem bi dede vardý...kimdi o...niye koydun...niye çýkardýn....amaç neydi...kimin adýna çalýþýyon...))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Konu nereye geldi heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM