arkadaþlar...yaklaþýk 2 yýldýr açtýðým konular ve kütüphane dýþýnda hiçbir kunuya müdahale etmiyorum.açtýðým konuya luzumsuz veya uygunsuz yazan olursa sebebini belirterek ya siler ya da editlerim.diþ konusuna hiçbir müdahalem olmadý...
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (26.03.09 Saat 18:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan diþ konusu bahane oldu aslýnda sorun genel bir sorun, karþýt görüþtekilerin mesajlarý acýmasýzca siliniyor sebepte gösterilmiyor, sorduðundada aldýðýn cevap ben ister silerim ister silmem, yönetici sildiyse bunu sorgulayamazsýn, böyle bir anlayýþ yanlýþ, az önce Fatihle yarým saat konuþtum oda benle ayný fikirde, yönetici olduysan kral olmadýn, sildiðinde sebebini belirteceksin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi herþeye karýþmaya devam ediyor.
Ne yapalým bu da böyle.
Kimse alýnýp gücenmesin.
Kendisine cevap vermemeye çalýþýyorum
Ama artýk herkes ona kýzýyor.
Tabi kendisi bunun farkýnda deðil.
Fatih Abi senin dediðin gibi demedi Müslüm Abi.
Kusura bakma.
Osman Demir Istanbul
müslüm abiyide sitede yönetici yapalým![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Aman kardeþim yönetici falan olmak istemem.
doðru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ama fatih kardeþimle konuþtuktan sonra aslýnda ayný þeyleri konuþtuðumuz ortaya çýktý,fatih gerçekten çok deðerli bir kardeþimiz,onun fikirleri benim için çok önemli.
Onunla yarým saat konuþtuktan sonra kendisini yanlýþ anladýðýmý sanmam.
Olaylar tatlýya baglandýysa arýk MENNES bizi uludaga çýkarýr oda kuþum agrýyor derse yandýk valla
Dostlar þak bir tarafa Kalp kýrmaktansa bu sitede yöneticiligi býrakýrým dha iyi ancak dikkat ederseniz son iki aydýr sitede konular usluplar ve davranýþlar degiþti biz bir kültür yumagý olmuþtuk bakýn bazý caný sýkýlan insnlr kusura bkmaýn siteyi yazýlarýyla bir yere çekiyor kendileride farkýnda degil biz degil bir üyemizi dýþlamak bir insaný küçük görmek onun düþüncesine saygýsýzlýk etmek kesinlikle mümkün degil.
Bazý arkadaþlar daha saglýklý düþünürse bize hak verirler sanýrým,müslüm beyde anlayýþlý bir beyefendi,
MÜSLÜM BABA van minit dedik ayýpmý ettik.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
konunun tatlýya baglanmasýna sevindim konu benle alakalý olmadýgý halde etkilendim bu olaydan..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
olay tatlýya baðlandý gibi ama halen müslüm akpek " mesajlarý acýmasýzca siliniyor sebepte gösterilmiyor, sorduðundada aldýðýn cevap ben ister silerim ister silmem, yönetici sildiyse bunu sorgulayamazsýn " gibi bir anlayýþ içinde...
site yönetiminde olan hangi kiþi böyle bir ithamda bulunmuþ çok merak ediyorum sayýn akpek açýklarsa sevinirim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Müslüm abi son 1 aydýr hep site yönetimini suçluyorsunuz.
Genelde de açtýgýnýz ve yazdýgýnýz konularýn hemen hemen hepsi tartýþma, gerginlik ve polemik üzerine devam ediyor. Kusura bakmayýn ama uzlaþtýrýcý ve ýlýmlý bir yazýnýzý görmedim.
Ebedi muhalefet gibi tam bir gerilim politikasý devam ettiriyorsunuz.
Bu size ve siteye ne kazandýracak acaba muhasebesini yaptýnýz mý?
Eðer yapmýþ ve bu çizgiyi seçmiþ iseniz o daha vahim!
yahu el insaf. gün içerisinde en az 5-6 konu gençlerle muhabbete gidiyor.
bir taneside kayda deðer olsa. ordan burdan toplama þeyler. tamam zaman harcamýþ bir þeyler katmanýn kaygýsýnda olabilirler ama en azýndan altýna alýntý yazýlsýn. ayný konudan en az 3-4 tane var. banada yazýk. diðer arkadaþlarada. silsen bir türlü kalsa bir türlü. biz burda ulusal bir forum sitesi deðiliz. biz yerel bir siteyiz. amacýmýz burayý bir kütüphane bir kültür hazinesi halinde tutmak.
SIKINTI YARATMA...!
Silinen konularýn sebepleri yönetim ve site sorumlularý tarafýndan görülecek þekilde yazýyor. Üyeler bunu göremiyor. Görebilecekleri bir sistem yok.
Arka planda yönetici arkadaþlarla sistemli bir çalýþma var ve þuana kadar hatasýz yürüyor. nizip.com kolayýna ayakta durmuyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
dün zaten ufak dahi olsa tartýsma bundan etkilenmiþtim bugünde bu mesajýznýla karsýlasýnca tamam dedim iþte... kimi kastetiðinizi anladým ben siz hiç merak etmeyin cünki benimde yazýlarýmýn biçogu genclerle muhabbete gidiyo bide kayda deger olup olmamasý hakkýndada eleþtri yapmýssýnýz ya daha ne diyebilirim bilmiyorum ha istediðiniz sadece nizipin kültürü hakkýnda bi site iseydi ve sadece nizip hakkýnda konular olsun istiyosaydýnýz ozaman genclerle muhabbet yada gönül bahcesi baslýklarý neden olusturuldu benim hosuma giden seyleri yada paylastýklarýmý küçümsemeniz hos olmadý
Konu secretgarden tarafýndan (27.03.09 Saat 22:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...