benide o listeye ekleyebilirsiniz ehuehue))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Beni herkes listesine yazabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Eðer birisi seni aldatmýþsa bu onun sucudur.
Eðer o kiþi seni pek çok kere aldatmýþsa bu senin sucundur.
Akilli insanlar yeni fikirleri tartýþýrlar.
Normal insanlar sonuçlarý tartýþýrlar.
Küçük insanlarsa baþka insanlarý tartýþýrlar.
hayatta pek çok insanla karsýlaþýrsýn.
Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz býrakýr.
![]()
Ýstenmeyen þeyler bir tehlikeyle ilgilidir.
Kim para kaybederse çok þey kaybetmiþtir.
Kim bir dost kaybetmiþse daha fazlasýný kaybetmiþtir ve kim inancýný kaybetmiþse her þeyini kaybetmiþtir.
Baþkalarýnýn hatalarýndan öðren, kendi hatalarýndan öðrenemeyecek kadar kýsa bir ömrün var.
![]()
Dostum, sen ve ben, eger yeni birisini getirirsen üc kisiyiz demektir.
O zaman bir grubu olusdururuz.
Ve bir arkadas cevresi.
Hic bir zaman bir baslangic yada son yoktur
![]()
Dün geçmiþ idi Yarin bir bilmece bugün ise bir hediye
Bu hafta uluslararasý dostluk haftasý
Bütün arkadaþlarýna onlarla ne kadar ilgilendiðini göster.
Bir gün bunalýrsan ve sýkýntýný paylaþmak istersen beni ara... Ýki elim kanda olsa gelirim, sýkýntýný yok ederim... Bir gün aðlayacak gibi olursan da ara beni... Seni belki güldüremem ama, söz veriyorum, senle birlikte aðlayabilirim...Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme... Seni belki durduramam ama, senle birlikte koþabilirim...Bir gün herhangi bir konuda kararsýz kalýrsan ara beni... Seni senden fazla düþünür sana fikirler verebilirim...Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni... Aðzýmý açmayacaðýmý, söylemediklerini bile dinleyeceðimi bil...Bir gün beni üzdüðünü düþünürsen de çekinme, yine ara beni... Göreceksin, sana kýyamam, kýzamam, üzemem seni... Bir gün beni ararsan ve benden bir karþýlýk alamazsan... Söz ver : o zaman sen ulaþmalýsýn bana...Çünkü, o an bir meleðe gereksinim duyduðumu bilmelisin...
ÇÜNKÜ... BÝZ DOSTUZ
![]()
TÜM GÜZEL DOSTLUKLARIN BÝR ÖMÜR BOYU VAR OLMASI DÝLEÐÝYLE
ay ne iyisiniz mustafa bey valla tam aranýlacak dostsunuz![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Evet, ben aranýlacak vede her zaman aranan bir dostum ama, ne yazýkki; benim arayacaðým bir dostum yok![]()