Yýllar önce baþýma birþey gelmiþti, çok çaresiz kalmýþtým, tüm kapýlar yüzüme kapanýyordu, iþte bu dönemlerde bir Prof Hocam bana dediki þimdi sakin bir yere git ve gerçekten inandýðýn dostlarýnýn bir listesini yap, bunlarý bir kaðýda telefon numaralarýyla yaz sonra gel dedi, gittim gerçektende liste yaptým, belki 500 kiþi vardý, döndüm hocamýn yanýna, aldý listeyi, baktý dediki þimdi sen bu dost dediðin insanlarý arasan onlarýn her birinden 100 TL istesen ve bu paralarýda geri veremeyeceðini söylesen listedekilerin hepsi verirmi dedi, listeye yeniden baktým, hayýr vermezler dedim, o zaman listeyi yeniden yap dedi, oturdum ve o listeyi yeniden yaptým, liste 150 kiþiye düþtü, hocam dediki þimdi otur ara bunlarý ve her birinden 100 TL iste dedi, ve istedim gerçektende.
Sonuç iki gün içinde 15 bin TL para aldým bu gerçek dostlarýmdan ve tüm problemlerimi hallettim, sonra nemi yaptým, bu liste hala cebimde, allah göstermesin kötü bir duruma düþtüðümde benim DOSTLARIM VAR VE LÝSTESÝDE CEBÝMDE.
Sizlerde þimdi oturup gerçek dostlarýnýzýn listesini yapýn bakalým kaç kiþi çýkacak, bu listeyi yaparken zorlanabilirsiniz unuttuðunuz kiþiler olacaktýr, onun için telefon rehberiniz size yardýmcý olacaktýr. BU LÝSTENÝZÝ HÝÇBÝR ZAMAN YANINIZDAN AYIRMAYIN.
Hadi kolay gele,