Ahmet seninde emeðin geçti saðolasýn.
Ahmet seninde emeðin geçti saðolasýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
iyi nbakalým resimlerden anlasýlan güzel gecmiþ baya
bu arada bizim oralarda birbirine baglýlýk bu denli yoktur ayrýyeten tebrik etmek lazým...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ben maalesef geceye katýlamamýþtým.. sabah düzenlenen kahvaltýya gitmiþtim...
Gece yaþanýlanlarý anlatýyorlar da aðzýmýn suyu aktý..Ben sabahki güzelliði gördüm...
Müslüm kardeþimin dediði gibi 'gece de gelseymiþim artýk; derneðe, çadýr kurardým!.'..![]()
Bu gece umulanýn da üzerinde sýcak bir ortamda yaþandý.Bir çoðu sadece siteden ismen tanýdýðý þahýslarla karþýlaþmanýn sevincini yaþarken harika sohbetler, karþýlýklý espiri yarýþlarý ile zaman zaman kahkaha tufaný yaþandý.Bir üyemiz(acaba Vedat Akkaþmýydý), yýllarca kendini Gaziantepli bilirken 40'lý yaþlarda babasýnýn birgün aniden oðlum biz aslen Nizip Keret(Adaklý) köyünden geldik deyince þoka girdiðini yýllarca bunu hazmetmekte zorlandýðýný söyleyince ben ona; Bizim Nizip'te bir deyiþ vardýr, bilinir ki Keret eþekleri üzerine yük almazlarmýþ, bu nedenle bir suç veya hatayý üzerine almayanlara biz: Kerek eþeði gibi Nizipliliði üzerine almýyormusun deyince herkes kahkahadan kýrldý.Bu tür toplantýlar sýk sýk yapýlmalý.Kültürümüzün yaþamasý için bu elzemdir.Ýnþallah gelecek Ýstanbul Nizip.com gecesinde mahalli yemeklerle ben aðýrlayacaðýmý vaadediyorum.
Sevgili Dostlar bu defaki toplantýmýzý Mayýs ayýnda yapýlacak olan Çanakkale ziyaretinden sonra dönüþte uygun bir yerde yapalým içimizfde bu kadar kebapçý baklavacý var ne dersiniz.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
müslüm baba felsefe bey akkaþ abi polen mahmut abi tarhan dogan ahmet hayal oktay | cankesen menes mahmut hidayet tanýdýklarým vardý hepsiyle birlikte olmak çok güzeldi.müslüm baba derken arabeskçi degil ha.
Mahmut bey doðrudur nizipli olduðunu sonradan öðrenen Vedat Akkaþtý. heh heee
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýlk defa ben de Nizipli olmanýn "Farkýný" hissettim... Farký hissettirenlerden Allah Razý olsun...![]()