Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
sevgili felsefe ne boþanmasý yav biz onlarý boþasak köpekler yüzümüze bakmaz.
Bak sana bir dua öðreteyim.Amin (burada ellerini havaya kaldýrýyorsun)Yarabbi haným hasta olacaðýna ben hasta olayým,ben öleceðime o ölsün. Nasýl.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
harýka býr fýkraymýs walla![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
MAHMUT ABÝ HALA ÇOK ESPÝRÝLÝSÝN EGER BENÝ M TAHMÝN ETTÝGÝM KÝSÝSEN NÝZÝP TE TEK OLAN HONDA MOTORUN VARDI
ELLERÝNDEN ÖPERÝM
Emailinizi güncelleyin
Ben kimim biliyormusun sanayide tamirhanede çalýþtým ustalarým Ahmet DAMAR ve adil Öðüt sonra tamirci yusuf ustanýn kardeþi Cuma ustanýn yanýnda kýsa bir dönem çalýþtým, siyah bir motorum vardý birde hacýbekirtesislerinde dükkanýmýz vardý her cumartesi o zamanlar çok meþhur postane caddesinde arzum kuafördeydik. (Çok hýzlý yaþadýk çok) yada þöyle söyliyeyim;halý sahasý olan tuncay KÜÇÜK varya iþte onunla öz be öz amca çocuðuyuz. ( 15 yýldýr bursadayým)
BÝR FIKRADA BENDEN
Adamin biri, s.x hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider
ve sikayetlerini anlatir:
- Doktor bey, bana bir seyler oluyor. Sevisirken bir sicak basiyor,
terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum.
Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor
kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya
rastlayamaz. Adama hitaben:
- Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim...
Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir:
- Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus.
Kadin: neden olacak
- Körolasýca herif, bir Aðustosta seviþir, bir de Ocakta ondan!!!
ehuehuehu ya çok güldüm bu fýkraya))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Doktor , erkek hastasýný muayene ettikten sonra, adamýn eþi ile özel konuþmak istediðini bildirdi. Adam dýþarýya çýktan sonra, kadýna ciddi bir sesle durumu anlatmaya baþladý:'Eþinizin hastalýðý ciddi' dedi 'Korkunç bir stres'i var. Söylediklerimi uygulamazsanýz,bilin ki ilk gerginlikte ölecek'. Sonra devam etti: 'Her sabah mükemmel bir kahvaltý hazýrlamanýz gerekli.. Neþeli olmasýný saðlamaya dikkat edin. öðlen için de yanýna çok iyi bir yemek vermelisiniz.Dört baþý mamur bir menü. Ýþ yerinde onu yesin. Akþam yemeði olarak ya yumuþacýk bir biftek, ya da bonfile hazýrlayýn. Bol sebze garnisiyle. Haftada iki akþam da mükellef bir balýk. Rakýsýna bir adet buz yeterli.35liðin yarýsýný
geçmesin. Keyiflenir de 'bir duble daha' derse býrakýn içsin. Böylece gevþer biraz daha. Konuþurken sakýn keyfini kaçýracak konulardan bahsedeyim
demeyin. Özel problemlerinizi de kesinlikle açmayýn. Yoksa kötüleþiverir.Kendinize mutlaka dekolte bir kýyafet seçin. Bakýmlý olun. Yanýna oturup sýrtýný ovun. Televizyonda maç seyretmesi için her akþam teþvik edin.Siz de yanýna sessizce oturup kýrmýzý þarap servisi yaparsanýz fevkalade olur.
En önemli nokta da þu: Haftada birkaç akþam..... (bu kýsmý sansürleyim ben ehuehue) ve onu her bakýmdan tatmin etmeye bakýn... Eðer bu söylediklerimi aksatmadan bir yýl kadar
uygularsanýz, sanýrým o takdirde kocanýz iyileþip normal hayatýna dönecektir ve uzun bir mutlu yaþam sizi bekleyecektir. '.
Eve dönüþ yolunda koca, eþine sordu: 'Doktor ne dedi sana?' dedi.
Kadýn kýsaca cevap verdi:
'ölecekmiþsin ."
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ay çok güldüm valla hastalýgýmý bile unuttum ehuehue