![]()
Geçtiðimiz günlerde Nizip Ticaret Odasý tarafýndan En Çok Ýhracat Yapan ve En Çok Vergi Veren Firmalara yönelik ödül töreni yapýlmýþ ve baþarýlý firmalar plaketle ödüllendirilmiþti. Yapýlan ödül töreninde Plaket alan Hayýrsever Maruf Marufoðlu yaptýðý konuþmada sözlerinin yanlýþ anlaþýldýðýný belirterek konuya açýklýk getirdi. Plaket töreninde söylemek istediðim þu idi diye konuþan Marufoðlu, Baraj Sulama Kanalýnýn bitirilmesi biraz gecikti ve bu konu üzerinde Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý’nýn hangi þartlarda ve nasýl takip ettiðini çok iyi biliyorum dedi. Hatta Milletvekili Mehmet Sarý ile birlikte yeni yapýlan Trafo Merkezi ve Su Terfi Merkezini birkaç defa gezdiklerini söyleyen Hayýrsever Maruf Marufoðlu, konuyla ilgili Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý’nýn çalýþtýðýný gayet iyi biliyorum dedi. Benim burada asýl vermek istediðim mesaj yanlýþ anlaþýldý diye konuþan Hayýrsever Marufoðlu sözlerine þöyle devam etti; yapmak istediðim diðer Milletvekillerini de bu konuda uyarmak ve bu iþe onlarýnda sahip çýkýp Mehmet Sarý’nýn arkasýnda durmalarýný temin etmekti. Ancak bazý gazetelerde sanki siyasi malzeme gibi gösterilerek konunun çarpýtýlmasý beni üzdü þeklinde konuþan Hayýrsever Maruf Marufoðlu, hatta ayný gazete tarafýndan yine kendisi hakkýnda 2 yýl önce “Beygirleri Asil At Edip, Sakat Hayvanlarý Saðlam diye Satan Ýnsan da Ziraat Odasýna Baþkan Olmayý Arzu Ediyor” þeklinde yazýldýðýný ancak buna cevap vermek gereðini bile duymadýðýný ifade ederek konuþulan cümleleri çarpýtarak siyasi malzeme haline getiren gazeteleri ise eleþtirdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...